- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.041
ya üstüne görüyosak aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
cnm ekmeği kesme bence yeterli miktarda çavdar yada tam tahıllı ekmek yersen senin için daha iyi olur
yemeyerek zayıflayamazsın hep öyle yapmadık mı zaten kaydirigubbakcemile
az ve sık yiyerek spor yaparak dengeli bir şekilde verelim kilolarımızı olumunekankayizsmile[/QUOT
sporu nerde yapim bebeğim yaaa bütün gün iş yerinde oturuyorum akşam gel yemek yap iş gör al spor işte kosu bandım varda çıkabiliyomuyumki of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım 15 gün var ramazana çok fazla veririm diye düşünüp sonra üzülmecanım benim ya inşallah ramazan baslayana kadar bakim kaç kilo vercem sonrada oruçla beraber devammmmmkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk haticecim
canım 15 gün var ramazana çok fazla veririm diye düşünüp sonra üzülme
haftada 1 en fazla 2 kilo verilir daha fazlası zor
zaten yavaş olsun ama kalıcı olsun unutma bunu
bu arada bende merak ediyorum ramazanda ne yapacağız nasıl olacakfisfisfis
:1hug:
çorbamızı içeris salatamızı yeriz iftarda ilerleyen saatlerdede meyve yapmayı düşünüyorum sirkeli suyu sahurda içsem gündüz zorlarmı beni
kızlar ben çıkıyorum birazdan yine gelirim işlerime bakayım biraz:hulya:
inşallah canım ya midemiz doyarda gözümüz nasıl doyacak bakalım yapacağız mecbur
canım yine yatmadan iç bence olur ya susatır zaten günler uzun ve sıcak zorluk olmasın
ya üstüne görüyosak aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
cnm ekmeği kesme bence yeterli miktarda çavdar yada tam tahıllı ekmek yersen senin için daha iyi olur
yemeyerek zayıflayamazsın hep öyle yapmadık mı zaten kaydirigubbakcemile
az ve sık yiyerek spor yaparak dengeli bir şekilde verelim kilolarımızı olumunekankayizsmile[/QUOT
sporu nerde yapim bebeğim yaaa bütün gün iş yerinde oturuyorum akşam gel yemek yap iş gör al spor işte kosu bandım varda çıkabiliyomuyumki of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sendemi muhasebecisinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben çıkıyorum birazdan yine gelirim işlerime bakayım biraz:hulya:
sendemi muhasebecisinnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet bitanem galerideyim ama ön muhasebeye bakıyorum ana diil
evet bitanem galerideyim ama ön muhasebeye bakıyorum ana diil
biliyoruz kuşum :asigim:
günaydın canım kahvaltıda peynir zeytin yokmu ? merak ettim de :kedi:
bide kepek ekmeği cidden kansızlık yapıyor ben yaşadım çok kötü bişey o ilaçları içmek ve şişmek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
topikte dördüncü muhasebecisin olumunekankayizsmile
leslie ile yürüyüş var evde yapılıyo onu yapabilirsin istersen internette videolar var bi bak canım kaydirigubbakcemile5
üffffff
Var aslında canım.birgün peynir,birgün yumurta, hergün 5 zeytin yada 2-3 ceviz.iki dilim ekmek sınırsız yeşillik ve çiğ sebze.bunlar listemde yazılı olanlar.ama ben peynirimi evde unutmuşum sıcaktan bozulmasın diye dolapta bekletiyordum salatalığımı ve ekmeğimi koymuştum çantama evden çıkarken unutmuşum da :)cokacimcoook
Ay yemekHANEYİ ARADIM ŞİMDİ...
öĞLEN YEMEĞİ Şöyleymiş
-tavuk şiş
-patates salatası
-soğuk çorba
-Pirinç Pilavı
-Ayran
genelde iki tane şiş koyuyarlar ben bir tanesini yerim.
soğuk çorbamın yarısını içerim.
iki dilim ekmek hakkımı patates salatasında kullanırım zaten az koyuyorlar yağda ilave edilmemiş oluyor tabağa.
ayranımı içmem yanıma alırım ara öğün olarak tüketirim. iki kaşık pilav hakkımıda kullanırım. süper olur.
gelirim üstünede bi yeşil çay patlatırım hehee...bakalım
perşembe günü tartılcam yine diyetisyenimde.91.300 den 89,300 düşmüştüm.bakalım bu gittiğimde ne kadar düşmüş olacağım yada düşebilecekmiyim. heycanlıyım.
arkadaşlar gerçi bu sayfalarda her türlü bilgi var ama aklınıza takılan merak ettiğiniz sorularınız varsa diyetisyenime sorabilirim.kendi alanında oldukça iyi dir.özellikle sağlıklı kilo verme konusunda takıntılıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?