Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

canım benim ya inşallah ramazan baslayana kadar bakim kaç kilo vercem sonrada oruçla beraber devammmmmkaydirigubbakcemile2
canım 15 gün var ramazana çok fazla veririm diye düşünüp sonra üzülme
haftada 1 en fazla 2 kilo verilir daha fazlası zor
zaten yavaş olsun ama kalıcı olsun unutma bunu

bu arada bende merak ediyorum ramazanda ne yapacağız nasıl olacakfisfisfis

hoşbulduk haticecim

:1hug:

çorbamızı içeris salatamızı yeriz iftarda ilerleyen saatlerdede meyve yapmayı düşünüyorum sirkeli suyu sahurda içsem gündüz zorlarmı beni

çorbamızı içeris salatamızı yeriz iftarda ilerleyen saatlerdede meyve yapmayı düşünüyorum sirkeli suyu sahurda içsem gündüz zorlarmı beni

inşallah canım ya midemiz doyarda gözümüz nasıl doyacak bakalım yapacağız mecbur

canım yine yatmadan iç bence olur ya susatır zaten günler uzun ve sıcak zorluk olmasın

inşallah canım ya midemiz doyarda gözümüz nasıl doyacak bakalım yapacağız mecbur

canım yine yatmadan iç bence olur ya susatır zaten günler uzun ve sıcak zorluk olmasın

haklısın bitanem iyisimi akşam uyumadan içiyim sahurdan sonra zor olur iş saatinde çünkü benim için

evet bitanem galerideyim ama ön muhasebeye bakıyorum ana diil

topikte dördüncü muhasebecisin olumunekankayizsmile

leslie ile yürüyüş var evde yapılıyo onu yapabilirsin istersen internette videolar var bi bak canım kaydirigubbakcemile5

Var aslında canım.birgün peynir,birgün yumurta, hergün 5 zeytin yada 2-3 ceviz.iki dilim ekmek sınırsız yeşillik ve çiğ sebze.bunlar listemde yazılı olanlar.ama ben peynirimi evde unutmuşum sıcaktan bozulmasın diye dolapta bekletiyordum salatalığımı ve ekmeğimi koymuştum çantama evden çıkarken unutmuşum da :)cokacimcoook

Ay yemekHANEYİ ARADIM ŞİMDİ...

öĞLEN YEMEĞİ Şöyleymiş

-tavuk şiş
-patates salatası
-soğuk çorba
-Pirinç Pilavı
-Ayran

genelde iki tane şiş koyuyarlar ben bir tanesini yerim.
soğuk çorbamın yarısını içerim.
iki dilim ekmek hakkımı patates salatasında kullanırım zaten az koyuyorlar yağda ilave edilmemiş oluyor tabağa.
ayranımı içmem yanıma alırım ara öğün olarak tüketirim. iki kaşık pilav hakkımıda kullanırım. süper olur.
gelirim üstünede bi yeşil çay patlatırım hehee...bakalım

perşembe günü tartılcam yine diyetisyenimde.91.300 den 89,300 düşmüştüm.bakalım bu gittiğimde ne kadar düşmüş olacağım yada düşebilecekmiyim. heycanlıyım.

arkadaşlar gerçi bu sayfalarda her türlü bilgi var ama aklınıza takılan merak ettiğiniz sorularınız varsa diyetisyenime sorabilirim.kendi alanında oldukça iyi dir.özellikle sağlıklı kilo verme konusunda takıntılıdır.

topikte dördüncü muhasebecisin olumunekankayizsmile

leslie ile yürüyüş var evde yapılıyo onu yapabilirsin istersen internette videolar var bi bak canım kaydirigubbakcemile5

izleyemedim hayatım açmadı sitelerdeki linkler farklı bi yöntemmi ben zaten evin içinde dört dönüyorum o sayılmazmı sırnaşık şey

noldu canım -tatlicadiarzu-

hehee Allah iyiliğini versin :kedi: dedim bu diyetisyen ne kadar az yazmış meğersem senin unutkanlığına gelmiş boshayallersmile

arayacak bir yemekhanem bile yok :umursamaz: çok kötü çıkıyor yemekler yaaaa lmaz:

menü güzel yalnız canım çorba içeceksen pilav yeme çorbada ekmekten sayılır çünkü ben öyle biliyorum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…