- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.381
kuşumm geldinmii sennn hee çok da leezzetlii ama misafirlere yapılsın biz yemeyekk:))
ramazana 10ğün felan kaldıı ben agostosta belki bi ailemii ziyarete giderimm
he yapıyoz eşlerimize misafirlerimize:)bizde anca bakarızz:)kızlarr slmm
önceki syfaları okuyorum ama oku oku bitmiyo vallabayanssulusmile
kaydirigubbakcemile3 tmm yemeyelim :1no2: ay ne kötü hem yap hem yeme
melis sağolsun her tarif var yemek, bakım kaydirigubbakcemile3
kız bende her tarif bulunurr çok karıştırır yaparımm bakım temzilik yemekeler püf noktaları teknojii:))opuyorumnanaktanmelis senin ilk tarifin pastane pohaçası tarifi mi?
hee:))))
kızlar soğan suyuda zayıflatıcı yağ yakıcıymış kaynatıp içiyosun karışır hepsi yaaa en etkili hangisi acaba sirkeli sumu limonlu sumu soğan suyumu ölmeyelim sositososito
sogan suyunu zayıflatıcı özleliğ haricinde adeti düzenliyor kistlericyok ediyoo ibrahim saraçoglu sitesinde yer alıyor..sen zayıflamak için içiyim derken bi bakmıısn adet omuşun:)delikafadulden
çıkıyorum ben
kaydirigubbakcemile3 doğru karar yerimseniben ben makarna çok severim cokacimcoook rejim dönemince kendime engel olamam diye uzak durmaya çalıştım. Sonraları midem küçülmeye başladığı zaman öğle yemeklerinde o da 2-3 kaşık. Ekmek pilav ya da makarna varken yemiyordum.makarnaya güldün dimi ekmek yerine yaaaa :dilcikar:
Hoşgeldin a.s.Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:
kızlar soğan suyuda zayıflatıcı yağ yakıcıymış kaynatıp içiyosun karışır hepsi yaaa en etkili hangisi acaba sirkeli sumu limonlu sumu soğan suyumu ölmeyelim sositososito
kaydirigubbakcemile3 doğru karar yerimseniben ben makarna çok severim cokacimcoook rejim dönemince kendime engel olamam diye uzak durmaya çalıştım. Sonraları midem küçülmeye başladığı zaman öğle yemeklerinde o da 2-3 kaşık. Ekmek pilav ya da makarna varken yemiyordum.
Hoşgeldin a.s.
Soğan suyunu bende duydum ama kokusu :sinifsinif: Birde böyle şeylerin sirke, limon soğan fazlasının sağlık problemleri yaratabileciğini düşünüyorum cnm
melis senin ilk tarifin pastane pohaçası tarifi mi?
evet kuşumm bazı tariflerimde varr onlarıda yazacamm..pratik şeylerrrrkaydirigubbakcemile5
Tam yeri :roflol: Kız dur daha yeni verdik kilolarımızı kaydirigubbakcemile3 Ben yaparsam yerim ama cokacimcoook
o aynı pastane poğacası gibi oluyor bende yapmışdım bir ara onu.
iyi tabi cnm acıkınca bende öyle yapıyorum bastırsın diye özellikle akşam gece geç yatarsam salatalık yiyorum.kızlar şimdii salatalık domates kesitim yedim iymi sizcee
kızz buraya yazılırrmıı delüü mutfakta biri varr topiğine resimli payalaşcam:))
evtt mahlepte knabiliyorr içinee istege baglı...ama işte buaralar yapamıyrumkii diyet malumm
ben çıkıyorum..öptüm kuşumm
hoşgeldin tatlım.. emeğin boşa gitmez sıkma canını..Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:
demetcim ben başlayalı 35 gün oldu.. 2.5 kilo falan verdim.. ama hayatımda yarattığı değişiklik 2.5 kilonun çok ötesinde oldu.. uzun hikaye ama değdi opuyorumnanaktan evet burası gerçekten güzel.. kararlıysan çok faydasını görürsün canım, ben gördüm.. başladığımda tüm arkadaşlarım dalga geçmişti.. burda yaptığım paylaşımı diğer insanların anlaması çok zor..yok arada yapmadım canım.ama işte diyetisyen hanım ara yapmadığımın farkına varıyor ve kızıyor.çünkü metabolizma hızım yavaşlıyormuş ara yapılmadığında.neyse bakalım akşama vede yarına toparlarım inşallah.....
bu arada sen kaç kiladaydın canım.kaç kilo var istediğin kiloya düşmek için
Aramıza hoş geldin.bende daha yeniyim burda.Ama hoş sıcak ve motive edici bir sayfa...Yazdıklarını okudum aman dikkat bende yeni 91,30le başladım iki kilo verdim.çok meşakatli bir iş kilo vermek.vermişsin alma tam gaz yola devam...bırakma sakın sayfayı..inancınıda kaybetme nasıl aldıysak öyle vericez elbet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?