Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

kötü bi deneyimdi olalacım mafoldumben midemde yara varmış bide çok fazla asit varmış ( artık nasıl oluyosa bilmiyorumkismile ) parça aldılar haftaya salı sonuçlarım çıkacakmış ona gidicem bakalım ne diyecek bişey demedi şuan için boshayallersmile

kızlar çok yazışmışsınız aradaki sayfaları okuyamadım yarın kendime gelince okur yazarım bende opuyorumnanaktan

çıkıyorum ben yarın görüşmek üzere opuyorumnanaktan

kızlar soğan suyuda zayıflatıcı yağ yakıcıymış kaynatıp içiyosun karışır hepsi yaaa en etkili hangisi acaba sirkeli sumu limonlu sumu soğan suyumu ölmeyelim sositososito

makarnaya güldün dimi ekmek yerine yaaaa :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 doğru karar yerimseniben ben makarna çok severim cokacimcoook rejim dönemince kendime engel olamam diye uzak durmaya çalıştım. Sonraları midem küçülmeye başladığı zaman öğle yemeklerinde o da 2-3 kaşık. Ekmek pilav ya da makarna varken yemiyordum.
Hoşgeldin a.s.
kızlar soğan suyuda zayıflatıcı yağ yakıcıymış kaynatıp içiyosun karışır hepsi yaaa en etkili hangisi acaba sirkeli sumu limonlu sumu soğan suyumu ölmeyelim sositososito

Soğan suyunu bende duydum ama kokusu :sinifsinif: Birde böyle şeylerin sirke, limon soğan fazlasının sağlık problemleri yaratabileciğini düşünüyorum cnm

bencede yaaaa

Tam yeri :roflol: Kız dur daha yeni verdik kilolarımızı kaydirigubbakcemile3 Ben yaparsam yerim ama cokacimcoook
o aynı pastane poğacası gibi oluyor bende yapmışdım bir ara onu.

kızz buraya yazılırrmıı delüü mutfakta biri varr topiğine resimli payalaşcam:))

evtt mahlepte knabiliyorr içinee istege baglı...ama işte buaralar yapamıyrumkii diyet malumm

kızlar şimdii salatalık domates kesitim yedim iymi sizcee
iyi tabi cnm acıkınca bende öyle yapıyorum bastırsın diye özellikle akşam gece geç yatarsam salatalık yiyorum.
kızz buraya yazılırrmıı delüü mutfakta biri varr topiğine resimli payalaşcam:))

evtt mahlepte knabiliyorr içinee istege baglı...ama işte buaralar yapamıyrumkii diyet malumm

:roflol: hmm tmm yazınca haber ver takip ediyim seni cnm severim pratik tarifleri. Ben yemesemde ( eşim bayram eder rejimden beri doğru düzgün bişey yapmadım ona da çaktırmadan beni de soktun rejime diyor. gamyoncuiremsu

meliscim verdiğin tarifler için sağol tatlım
misafirlerimde tekrar aradı hazırlık yapma tok geliyoruz maksat muhabbet diye
bende kek yapmıştım ıslak onu ikram ettim sadece
ama verdiğin tarifleri not ettim tatlım deneyeceğimcokacimcoook

Hoşbulduk arkadaşlar,çok teşekkürler hepinize,verdiğiniz destek için..Bu arada lahana suyunu her gün maydonozla taze demleyip için ben faydasını çok gördüm,10 kiloyu lahana suyu ve kekik suyu sayesinde verdim,tavsiye derim..

hoşgeldin tatlım.. emeğin boşa gitmez sıkma canını..

demetcim ben başlayalı 35 gün oldu.. 2.5 kilo falan verdim.. ama hayatımda yarattığı değişiklik 2.5 kilonun çok ötesinde oldu.. uzun hikaye ama değdi opuyorumnanaktan evet burası gerçekten güzel.. kararlıysan çok faydasını görürsün canım, ben gördüm.. başladığımda tüm arkadaşlarım dalga geçmişti.. burda yaptığım paylaşımı diğer insanların anlaması çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…