Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

neden hastaneye yatıcam hayırdır cnm
psikiyatrik bi rahatsızlık.. tanısı daha konmadı istanbula getircez önce.. hayırlısı.. ama gerekirse diye yatak bloke edildi..

herkes hasta biraz zor bence toparlanma durumu
bana da öyle geliyor ama belli olmazz

Benim biraz moralim bozuk. Topiğe bir süre bakamayacağım.
neden gülümm.. ihtiyacın olursa burdayız unutma.. opuyorumnanaktan

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere

Naf dünkü işlerini toparlıyordur herhalde.. nafcım seni de öptüm kocaaamann

teşekkür ederim haticecim çizelge için yalnız kilomu verdikçe:lepi: nası düşücemide öğretirmisin

göründüm mr çktii rötgen çekti..ilaç verdi kuallnıp bitirip 3 hafta osnra gitcem druma ...çok derkenneyvahedigeldismile

Sen ilaçlarını kullan,canını sıkma ama ben dikkat etmen açısından çok önemli dedim,doktora gittiğini bilmiyordum,gittiysen sorun yok yerimseniben

Bu arada herkese günaydın..

öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan

salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5

patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile

olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan

Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: opuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz

izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…