Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Günaydın Arkadaşlar...
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.

dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.

umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)

çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...

bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:

gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile

pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.

bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:

gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile

ben tartılmıcam eşimde dedi çıkma tartıya 1 hafta motivasyonun düşer dedi bi vermiş bi arlmış görücen olmaz dedi bende haftaya çar. kadar çıkmıcam tam gaz devvammmmmm

ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam

Bende sadece haftada bir kere oda diyetisyende tartılıyorum.daha önce günde 10 kere tartılıyordum.hakikaten moralim bozuluyordu.çünkü vücut öyleki bir hafta da bazen 2 kilo gidiyr bazen ne yaparsan yap gıram oynamıyor.buda direnç kırıyor tabi en ideali haftada 1 :)

sağol canım opuyorumnanaktan

kilo bildirimi cetvelini hatice1 yapıyor cuma günü sabahtan tartılıyoruz ve buraya yazıyoruz sonra hatice bir tablo hazırlıyor herkesin başlangış kilosu ,şuan bulunduğu kilo , verdiği kilo yazıyor bayanssulusmile

sonrada zambak geliyo kilo veremeyen,alan ve en az kilo verene ceza veriyo klava: klava:

tabi bazen zambakta ceza alıyo :roflol: :roflol: :roflol:

duymasın gamyoncuiremsu

ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam

çok çıkmak bi dert çıkamamak bi dert vallahi canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kekik suyu çok acı bildiğim kadarıyla denemedim ama babam şeker hastası o içerdi
sen içebiliyorsasn çok güzel canım

bende yaz gelince sporu salayanlardanım canım hergün bugün yapacam diyorum
hergün asıyorum:kedi:

geçmiş olsun canım allah şifa versin
biran önce sağlığına kavuşsun inş. annen
Benim biraz moralim bozuk. Topiğe bir süre bakamayacağım.
canım nerelerdesin sen 2 haftadır gelmiyorsun moralin neden bozuk umarım önemli bişey değildir
teşekkür ederim haticecim çizelge için yalnız kilomu verdikçe:lepi: nası düşücemide öğretirmisin
canım ben hep baştan yapıyorum değişikliği severim arada değiştirmiş oluyorum böylece
Günaydın Arkadaşlar...

pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
canım ben yapıyorum yarın sabah başlangıç kilonu şu anki kilonu ve olmak istediğin kilonu yazarsın senide kaydederimopuyorumnanaktan
ben tartılmıcam eşimde dedi çıkma tartıya 1 hafta motivasyonun düşer dedi bi vermiş bi arlmış görücen olmaz dedi bende haftaya çar. kadar çıkmıcam tam gaz devvammmmmm

canım tabiki çok tuvalete gitmek iyi ama iş yerinde uygunmu bilemem
bizim tabloya katılmak istiyorsan cuma sabah aç karnına tartıl ve buraya bildir canımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…