- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.441
hoşgeldin tatlım.. emeğin boşa gitmez sıkma canını..
demetcim ben başlayalı 35 gün oldu.. 2.5 kilo falan verdim.. ama hayatımda yarattığı değişiklik 2.5 kilonun çok ötesinde oldu.. uzun hikaye ama değdi opuyorumnanaktan evet burası gerçekten güzel.. kararlıysan çok faydasını görürsün canım, ben gördüm.. başladığımda tüm arkadaşlarım dalga geçmişti.. burda yaptığım paylaşımı diğer insanların anlaması çok zor..
öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan
salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5
patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile
olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan
Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv:opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz
izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:
gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile
bu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:
gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile
cıgsel istanbulun neresindensin[/QUOT
4 levent canım etilerdede çalışıyorum
Günaydın Arkadaşlar...
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.
dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.
umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)
çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...
pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam
çok çıkmak bi dert çıkamamak bi dert vallahi canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zemuszemusgünaydın kızlar
kekik suyu çok acı bildiğim kadarıyla denemedim ama babam şeker hastası o içerdiHaklısın canım ben onu düşünemedim o zaman şimdilik kekik suyu olabilir..Onu da kendim demliyorum,hazır değil yani daha etkili oluyor demleyince..Umarım birbirimizden güç alarak güzel şeyler başarırız..O kiloları verirken hep yalnızdım ve çok zordu,umarım bu sefer öyle olmaz :1no2:
Kızlar bu arada yazın yapabildiğiniz sporlar hangileri?Spor aletleri dışında bu sıcakta spor yapabiliyor musunuz yoksa ben kendimden mi şüphe edeyim..benneyaptımki
Günaydın
geçmiş olsun canım allah şifa versiniyiyim fıstığım.. pazartesi annemi hastaneye yatırcaz.. onun telaşındayım.. dualarınızı bekliyorum.. benim için çok önemli.. birazdan çıkıp kahve içicem boğazda.. neler yapmak gerekecek falan onları planlıcam.. komik ama orda acaip rahat oluyo kafam ve zehir gibi işliyoo kaydirigubbakcemile3 son 2 haftadır çok meşgul etti kafamı bu konu eyvahedigeldismile.. her şey daha iyi olacak rayına oturacak inşallah bilmiyorumkismile..
sen nasılsın özgecim
günaydın gülümm hoşgeldinn nasılsınn opuyorumnanaktan
canım nerelerdesin sen 2 haftadır gelmiyorsun moralin neden bozuk umarım önemli bişey değildirBenim biraz moralim bozuk. Topiğe bir süre bakamayacağım.
canım ben hep baştan yapıyorum değişikliği severim arada değiştirmiş oluyorum böyleceteşekkür ederim haticecim çizelge için yalnız kilomu verdikçe:lepi: nası düşücemide öğretirmisin
canım ben yapıyorum yarın sabah başlangıç kilonu şu anki kilonu ve olmak istediğin kilonu yazarsın senide kaydederimopuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar...
pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
ben tartılmıcam eşimde dedi çıkma tartıya 1 hafta motivasyonun düşer dedi bi vermiş bi arlmış görücen olmaz dedi bende haftaya çar. kadar çıkmıcam tam gaz devvammmmmm
ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam
yaparım canımgünaydın canımmmmm çizelge için teşekkür ederimmmm verdikçe (inşallah) gene sen yazarmısın bebeğimmmm cumaları tartılıyomusuz
ben yemeğe iniyorum
tamam haticecim bildiricem saol
:roflol: sorma canım yaaaa şimdi cuma günleri geldimiz kiloyu mu belirticez
ayyyyy çok heycanlandımmmmm:teytey:
zemuszemusgünaydın kızlar
ben yemeğe iniyorum
ben yemeğe iniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?