- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.461
geçmiş olsun canım.. ihmal etme..
tamam canım saol .........
yürüdüğünde ağrıyorsa vücudunu dinle canım gerekiyorsa yapma yürüyüş..
evt agrıı oluyorr baya çok yürüüdmdee sinir sıkışması dedi dr 3 hafat sonra kontrolum varrrr çok saolll cnm destegin için............
Sen ilaçlarını kullan,canını sıkma ama ben dikkat etmen açısından çok önemli dedim,doktora gittiğini bilmiyordum,gittiysen sorun yok yerimseniben
kuulandım cnm saoll tabiii ihmal etmemek gerek gitiitm bitanem tettkler yapıldı..3 hafta sorra kontrol var işte:
bi ara eklerim nafım........opuyorumnanaktanmelisss fotoğrafını göremedimm benn olumunekankayizsmile
günaydın herkeze
günaydın herkeze
bi ara eklerim nafım........opuyorumnanaktan
kızlarr günaydın yarın bildirim yapamıcam malumm bende hastalandım buğünn:kedi:
haftaya çünkü şiştim:)
iyiyim fıstığım.. pazartesi annemi hastaneye yatırcaz.. onun telaşındayım.. dualarınızı bekliyorum.. benim için çok önemli.. birazdan çıkıp kahve içicem boğazda.. neler yapmak gerekecek falan onları planlıcam.. komik ama orda acaip rahat oluyo kafam ve zehir gibi işliyoo kaydirigubbakcemile3 son 2 haftadır çok meşgul etti kafamı bu konu eyvahedigeldismile.. her şey daha iyi olacak rayına oturacak inşallah bilmiyorumkismile..
sen nasılsın özgecim
Canım çok geçmiş olsun sıkma canını bir an evvel şifa bulsun anneciğin.
günaydın gülümm hoşgeldinn nasılsınn opuyorumnanaktan
Sen nasılsın cnm opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoruz canını sıkan bişey mi var bilmiyorum ama her şey senin için güzel ve kolay olsun.Nasılsınız?
Geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür hayırlı bir sonuç alırsın inşallah salı günü.öncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan
salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5
patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile
olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan
Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv:opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz
izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
cıgsel istanbulun neresindensin[/QUOT
4 levent canım etilerdede çalışıyorum
cigsel yakınmışız ben de seyrantepedeyim.
Sen nasılsın cnm opuyorumnanaktan ne zamandır karşılaşamıyoruz canını sıkan bişey mi var bilmiyorum ama her şey senin için güzel ve kolay olsun.
Geçmiş olsun cnm atlattın çok şükür hayırlı bir sonuç alırsın inşallah salı günü.
cigsel yakınmışız ben de seyrantepedeyim.
hadi yaa evet canım yakınmışız
afiyet olsunnn bu arada sen neresindensin istanbulun
kuşum gellmişşş günaydınnn şekerparemopuyorumnanaktan
alibeyköyde oturuyorum altunizade de çalışıyorum
sağol özgecimmolalacım geçmiş olsun cnm yardım edebileceğimiz birşey olursa biz burdayız
canım bebekte kafe nero var 3. kat balkonunun muhteşemm bi manzarası varr ne sinir kalıyo bakınca ne stress bayanssulusmile hava da sıcak olmasına rağmen kuru bugün püfür püfür esiyordu deniz falan pırıl pırıl masmaviydi gözüm gönlüm açıldı.. özgecimm senin için de tadını çıkardımm opuyorumnanaktangörüşürüz olalacım benim yerime de boğazda derin derin nefes al lütfen
tebrikler tatlımmgünaydınnnnn akşam 20 dk ile başladım koşu bandında kosmaya yavas yavas yükselticem süremi :teytey:
sağol şekerimm opuyorumnanaktanöncelikle beni soran ve destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim opuyorumnanaktan
salı günü sonuçları alıcam bakalım hayırlısı ile inşallah atlatıcam kaydirigubbakcemile5
patiska annende iyi tatiller dilerim çok güzel geçer inşallah olumunekankayizsmile
olalacım annen için çok geçmiş olsun umarım bir an önce iyileşir sağlığına kavuşur olumunekankayizsmile her konuda yanındayız kaydirigubbakcemile bende öpüyorum canım opuyorumnanaktan
Allah çocuk isteyen tüm arkadaşlarıma vakti zamanı geldiğinde hayırlısı ile versin inşallah :Saruboceq: :CüvCüv:opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlarımız var aramıza hoşgelmişlerr a.s. çoğalıyoruzzz büyüyoruzzz
izmirli ve muhasebecilerde artıyorr :jeyyar: :jeyyar:
komple regl herkesss ben hariççç kendimi dışlanmış hissettim valla boshayallersmilebu hafta cezalar bizim desene kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
zambağın eline düşersek yandık vallahi özgem :roflol: :roflol: :roflol:
gerçi ben tartılmadım bu aralar boshayallersmile
bol şans canım.. arada oluyo öyle.. derdetme..Günaydın Arkadaşlar...
Bugün Diyetisyende kontrolüm var 39,300 tüm geçen hafta perşembe bakalım kaç göstercek.Ama çok şiş hissediyorum kendimi kabızım çok fena.idrarada çıkamıyorum tuzumu fazla kaçırdım sabahtan beri iki büyük çay iki büyük bitki çayı ve nerdeyse 1 litre su çtim halen tuvaletim gelmedi.neyse bakalım artık.
dün 10 dakka stepperım var onunla çalıştım bide deli gibi sauna eşortmanı giydim çünkü benim terliyememek gibi bir problemim var bide şişmanlar çok terler derler.sıcaklıyorum bunalıyorum ama terliyemiyorum.
umarım birlikte güzel işler başarıcaz :)
çok geçmiş olsun naf...iyi haberlerini bekliyorum...
pardon ya kilo bildirim cetvelini kim tutuyor...benide kaydedermi bide hangi gün bildiriliyor.
nası yani küçük mü büyük müü dicemm :kedi:ya kıslar günde 2-3 kere yeşil çay içiyorum wc den çıkmıyorum yaaa patronlar dicek günün yarısı orda bu kız iyi ama dimi çıkmam
ben de etilere yakın oturuyorumcıgsel istanbulun neresindensin[/QUOT
4 levent canım etilerdede çalışıyorum
sen de miii :lepi:kızlarr günaydın yarın bildirim yapamıcam malumm bende hastalandım buğünn:kedi:
haftaya çünkü şiştim:)
oraların kaldırımlarını eskiten benim kuzumm kaydirigubbakcemile3 ayakkabım eskidi valla kaydirigubbakcemile3bi ara zincirlikuyu mecidiyeköyden yürüyüşten bahsediyodun canım alibeyköydeymişsin
sağol özgecimm
canım bebekte kafe nero var 3. kat balkonunun muhteşemm bi manzarası varr ne sinir kalıyo bakınca ne stress bayanssulusmile hava da sıcak olmasına rağmen kuru bugün püfür püfür esiyordu deniz falan pırıl pırıl masmaviydi gözüm gönlüm açıldı.. özgecimm senin için de tadını çıkardımm opuyorumnanaktan
tebrikler tatlımm
sağol şekerimm opuyorumnanaktan
komple regl herkesss ben hariççç kendimi dışlanmış hissettim valla boshayallersmile
bol şans canım.. arada oluyo öyle.. derdetme..
nası yani küçük mü büyük müü dicemm :kedi:
ben de etilere yakın oturuyorum
sen de miii :lepi:
küçük hayatım :kedi:
o zaman senmiydin yürüyüşü yapan zincirlikuyu felan oyelkan olala karıştırmış olabilirim isimlerden
oraların kaldırımlarını eskiten benim kuzumm kaydirigubbakcemile3 ayakkabım eskidi valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?