- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.401
endoskopiye değmiş o zaman canım.. cesur davranmışsın tebrik ederim.. şimdi nedeni bulduktan sonra inşallah kolaycacık toparlarsın mideciğini..a.s.kötü bi deneyimdi olalacım mafoldumben midemde yara varmış bide çok fazla asit varmış ( artık nasıl oluyosa bilmiyorumkismile ) parça aldılar haftaya salı sonuçlarım çıkacakmış ona gidicem bakalım ne diyecek bişey demedi şuan için boshayallersmile
sağolasın canım yediklerim nispeten fazla çok kısamıyorum o yüzden sporumu aksatmamaya çalışıyorum :hulya:bravo valla dikkat ediyorum da aksatmadın yürüyüşünü öyle yada böyle yaptın alkisalkisalkis
maalesef explorer
bende explorer
Bende adsl den sanıyordum değilmiymiş demek hem sayfa yavaş açılıyor hemde çoğunda hiç açılmıyor explorer bende.
site çöktükce bakımda diyorlar !!
Naf naptı acaba??
10 gün içinde tartım ilk kezz azcıkk aşağı doğru oynadı hayırlısı inş..
göbek için karın hareketi yapmalıyım üşeniyorumm
kabul etmiyoki hem linke tıklayıpmı yapıştırıcam ölede yapınca hepsini denedim yapıştırmayı olmadııııııı
oldumu acaba şimdi tekrar denedim
olmuş holleyyyyyy peki verdikçe nası düzeltcem kıslar
yaptığına sevindim canım kolay yaparsın yapamazsanda ayarlarız vereliniortakohooo ama hatice yaptı saolsun bana herseferinde kısa mı yaptıcam örenmem lasım desene canım:bbo:
selam kızlar ben geldimmm annemlerdeyim gireyim 5 dk dedim
canım geçmiş olsun çabuk atlatırsın umarım büyük bir sorun değildir umarımkötü bi deneyimdi olalacım mafoldumben midemde yara varmış bide çok fazla asit varmış ( artık nasıl oluyosa bilmiyorumkismile ) parça aldılar haftaya salı sonuçlarım çıkacakmış ona gidicem bakalım ne diyecek bişey demedi şuan için boshayallersmile
canım hepsini birden yapma sakın şimdi limonlu su iç 1 hafta yada 1 dönem sonra sirkeli sonra soğan suyu bence dönüşümlü olarak tüket hepsini birden içmen vücudun için iyi olmayabilirkızlar soğan suyuda zayıflatıcı yağ yakıcıymış kaynatıp içiyosun karışır hepsi yaaa en etkili hangisi acaba sirkeli sumu limonlu sumu soğan suyumu ölmeyelim sositososito
Merhabalar herkese,
Bu topiğin ilk mesajlarını okur okumaz Yasemin Soysal'ın "Tek Şişman Beyniniz" kitabı geldi aklıma..Çünkü orada da asla gelecek zaman kullanmamayı tavsiye ediyordu ve benzer yöntemleri öneriyordu..Kitabı çok beğenmiştim o yüzden bu başlıkta dikkatimi çekti..Başlığı açan arkadaş hala aramızda mı bilmiyorum ama kendisine çok teşekkürler..
KK'ya yeni üye oldum yani pek kimseyi tanımıyorum henüz umarım kısa zamanda herkesi tanırım.Ben de spor ve dengeli beslenmeyle 10 kilo verdim geçen kıştan bu yana.Acelem yoktu kalıcı vermek istiyordum.Yavaş vermem çok iyi oldu çünkü şimdi ipin ucunu kaçırsam bile kolay kolay almıyorum..geçen kış 92 kiloydum,şimdi 82 ye düştüm fakat son 2 aydır yaşadığım stresten dolayı tekrar yemeğe verdim kendimi..Bu sabah tartıldım 83,5 çıktım benneyaptımki
İnanılmaz moralim bozuldu ama artık bu tip durumlarda moral bozmanın herşeyi daha kötü yaptığını öğrendim,bir an önce toparlamak istiyorum..Onca emeğim,çabam,kan ter içinde yaptığım sporlar,içim gittiği halde yiyemediğim şeyler hepsi boşa gitsin istemiyorum..
Kısaca hem tecrübelerimi paylaşmak hem de desteğinizi almak için ben de artık buradayım..Herkese sevgiler.. :teselli:
Hoşbulduk arkadaşlar,çok teşekkürler hepinize,verdiğiniz destek için..Bu arada lahana suyunu her gün maydonozla taze demleyip için ben faydasını çok gördüm,10 kiloyu lahana suyu ve kekik suyu sayesinde verdim,tavsiye derim..
taamm payalaşcam zaman sana haber vercemm kuşummopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok gerekli oldugunda özledende yazarım:hulya:iyi tabi cnm acıkınca bende öyle yapıyorum bastırsın diye özellikle akşam gece geç yatarsam salatalık yiyorum.
hee şimdi gene açıktım gibii şeftali yiyycem:)sırnaşık şey
:roflol: hmm tmm yazınca haber ver takip ediyim seni cnm severim pratik tarifleri. Ben yemesemde( eşim bayram eder rejimden beri doğru düzgün bişey yapmadım ona da çaktırmadan beni de soktun rejime diyor. gamyoncuiremsu
ŞenizŞenizbende öptüm cnm
afiyett olsunn canımmm...çok pratik hemde evde bualnan malzemelerrrmeliscim verdiğin tarifler için sağol tatlım
misafirlerimde tekrar aradı hazırlık yapma tok geliyoruz maksat muhabbet diye
bende kek yapmıştım ıslak onu ikram ettim sadece
ama verdiğin tarifleri not ettim tatlım deneyeceğimcokacimcoook
canım hoşgeldin a.s.aramıza evet topiği açan arkadaş aramızda ama kilo ile problemi kalmadığından sadece bizim yanımızda ve yardımcı oluyor bizevereliniortak
çok güzel kilovermişsin sen bizden biz senden destek alarak kurtulalım şu kilolardan
canım bu mevsimde lahananın iyisini nerden bulacaksın iyi olmaz ama tavsiye ediyosan sonbaharda tazesi çıkınca denemek lazımyerimseniben
kızlarr güzell gecelerrr olsunn naff çok geçmişş olsun((umarım iyleşirsinnn biran önce...opuyorumnanaktan
buğün sporumu yaptım akşam evde koşu bandında 25 dak yürüdüm..
ya kızlar bişee sorcam benim ayagımda sinir sıkışması var 7 ay dır şiş ve agrıyodu ayaakabıalrımı degiştim yok..has..böyle dedii özleeline giitmm sinir sıkışmasıı önemlimi. çok agrı yapııyor çok yürüynce
Hem de çok önemli,bence bir an önce bir doktora görün..
geçmiş olsun canım.. ihmal etme..Ağrı tipiktir ve sıkışmanın üst veya alt bölgesine doğru yayılır. En sık sinir sıkışması olan tarsal tünel sendromu, topuğun iç kısmında duyu azalması ve ayak bileği iç kısmında tinel belirtisi (ufak darbelerle elektrik çarpması) bulgularını içerir. Başlangıçta tedavi konservatiftir ve plantar fasciitis tedavisinin benzeridir. Cerrahi gevşetme en az 6-12 hafta tedaviye cevap alınamayan hastalarda uygulanır. işte böylee açıklamsııeyvahedigeldismile
ben akşamları yürüyüşe çıkıyorum.. bazen nemden işkence gibi olsa da aksatmamaya çalışıyorum.. orası çok çok sıcaksa 6da çıkmayı deneyebilrsin.. sabahın erken saatlerini çok severim ben.. geçen sene üşenmez sabahın köründe sahile inerdim boğaza.. bu sene pek yapmıyorum ama..Haklısın canım ben onu düşünemedim o zaman şimdilik kekik suyu olabilir..Onu da kendim demliyorum,hazır değil yani daha etkili oluyor demleyince..Umarım birbirimizden güç alarak güzel şeyler başarırız..O kiloları verirken hep yalnızdım ve çok zordu,umarım bu sefer öyle olmaz :1no2:
Kızlar bu arada yazın yapabildiğiniz sporlar hangileri?Spor aletleri dışında bu sıcakta spor yapabiliyor musunuz yoksa ben kendimden mi şüphe edeyim..benneyaptımki
yürüdüğünde ağrıyorsa vücudunu dinle canım gerekiyorsa yapma yürüyüş..kızlarr güzell gecelerrr olsunn naff çok geçmişş olsun((umarım iyleşirsinnn biran önce...opuyorumnanaktan
buğün sporumu yaptım akşam evde koşu bandında 25 dak yürüdüm..
ya kızlar bişee sorcam benim ayagımda sinir sıkışması var 7 ay dır şiş ve agrıyodu ayaakabıalrımı degiştim yok..has..böyle dedii özleeline giitmm sinir sıkışmasıı önemlimi. çok agrı yapııyor çok yürüynce
dediğim gibi lilium akşam yedi bçk gibi yürüyüşe çıkıyorum.. üşenmezsem pilates bandıyla kol çalışıyorum diri kalsınlar diye.. veya karın hareketleri yapıyorum evde.. rutine bindirince daha kolay geliyor..Hoşbulduk arkadaşlar,havalar çok sıcak olduğu için ben de yürümeye ara vermek zorunda kaldım,evde de yapamıyorum nedense başım dönmeye başlıyor su kaybedince.Eskiden sabah 7 de 1-1,5 saatlik yürüyüşlere çıkardım.Eylül gelsin hava biraz serinlerse tekrar başlayacağım..bu mevsimde sabahın 7 sinde bile cehennem gibi yanıyor burası ..
iyiyim fıstığım.. pazartesi annemi hastaneye yatırcaz.. onun telaşındayım.. dualarınızı bekliyorum.. benim için çok önemli.. birazdan çıkıp kahve içicem boğazda.. neler yapmak gerekecek falan onları planlıcam.. komik ama orda acaip rahat oluyo kafam ve zehir gibi işliyoo kaydirigubbakcemile3 son 2 haftadır çok meşgul etti kafamı bu konu eyvahedigeldismile.. her şey daha iyi olacak rayına oturacak inşallah bilmiyorumkismile..nbr cnm
günaydın gülümm hoşgeldinn nasılsınn opuyorumnanaktanGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?