Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet kesin
annem de diyo 2 tane buzluk getirmişler
2 dakika geç gitsem oda kalmayacaktı diye
geçen hafta da su sebili almıştı
keşke bende alsaydım pişman oldum

evet kesin
annem de diyo 2 tane buzluk getirmişler
2 dakika geç gitsem oda kalmayacaktı diye
geçen hafta da su sebili almıştı
keşke bende alsaydım pişman oldum

bimin önünü tahmin edebiliyorum insanlar birbirini ittire kaktıra koşuşturuyolarr o sebil benimmmmmmm hayır benimmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

iyi kalori yakılır onu kapıcam bunu kapıcam derken :roflol: :roflol:

tebrik ederim canımzemuszemus
hemde 1 hafta daha dolmadı değilmi sende...
sanki çarşamba günü 1 haftam dolacak demiştinbilmiyorumkismile

ya bitanem evet dolmadı bi haftam çarşamba dolucak ama anlamıyorum akşam 72.1 göründü moralim bozuldu sabah aç karnına diilmidir asıl kilo sabah tartıldım 71.1 çıktım canım

ya bitanem evet dolmadı bi haftam çarşamba dolucak ama anlamıyorum akşam 72.1 göründü moralim bozuldu sabah aç karnına diilmidir asıl kilo sabah tartıldım 71.1 çıktım canım

akşam tartılmak doğru değil bence çünkü tüm gün yediklerimiz + içtiklerimizin bir bölümü hala vücuttan atılmamış oluyor haliyle olduğundan fazla kilolu görünebiliriz bu yüzden sabah aç karnına tartılmak bana her türlü mantıklı geliyor canım kaydirigubbakcemile5

hem moral bozukluğu yaşamayız :hulya:

saol nafcım ama geri gelmez umarım gene

haklısın bebeğim ya hem mantıklı olanıda bu bazen gece metabolizmadanmı anlamıyorum aynı kilom duruyo ama başladım ya rejime şimdi sabaha önem veriyorum daha bi sonraki cumaya kadar çıkmıcam.eşimde demişti zaten çıkma die haftaya cars çık dedi, buraya bildiricem diye tartıldımmafoldumben

cumadan cumaya tartılmak iyi oluyor canım sende öyle yap kaydirigubbakcemile5

ben bazen akşamdan çok kaçırırsam sabah tartılıyorum bakıyorum ne kadar fazla çıkıyorum ona göre o günkü beslenmemi ayarlıyorum sende öyle yapabilirsin ama çok abartmamak lazım :hulya:

tartıyı ilk aldığımda su içip üstüne çıkıyodum wc gidip üstüne çıkıyodum

ya çocuk doğurduktan sonra göbek dümdüz oluyor mu acaba
canım benim ilk doğumum normaldi ve karnım yoktu ama 2. sezaryen oldu ve azda olsa göbeğim var hiç bi zaman aç da olsam gitmiyor artık
evet canım kupayı naf a verelim zambak 1 kilo üzerinde verdiyse ki ben verdiğini düşünüyorum (geçen hafta vermişti çünkü)ona da veririz
bilemiyeceğim ama sezeryanda kalıyor diye biliyorum
ama normal doğuranlarıda biliyorum armut gibi kalıyor
a.sa.s
kızlar bim e gider misiniz
bu gün güzel kozmetikler varbayanssulusmile
ben gidiyorum canım ama gidemedim daha öğleden sonra giderim ama iyi bişey kaldığını sanmıyorum:sm_confused:
haftaya vereceksin demetçim bende inanıyorum sana senvereliniortak
ben 60 kiloykende basenlerim vardı 70 kiloykende vardı yani ne kadar zayıflarsak zayıflayalım bence vücut şekli değişmiyo kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
evet bencede sırnaşık şey
ne var kızzz
annem sabah gitmiş arabaları yok ama araba buzluğu almış :roflol::roflol:
:roflol::roflol:koptum buna:roflol::roflol:

çok çok iyi 1 hafta olmadan verdin bu kadar
canım sabah aç karna tuvaletten sonra tartılman en doğru kilo
akşama kadar yediklerimiz gaz ve şişkinlik artı kilo olarak gözüküyorakannehir

Slm kızlar giremem demiştim ama geldim
bildirim yapıyım dedimm
ben 76.0 olmuşummm:dance:
1kilo gitti
bu hafta 1.si naff galiba tebrikllerrr
canımm:hooray:

haticem geçen hafta da 76dım.ama regl girince araya artmıştım
şuanda 3gündür kabızlık çekiyorum ve çözüm bulamadım malesef
kiloma etkisi olduguna inanıyorumm

bildirim yapıyım dedimm
1kilo gitti

hoşgeldin cnm opuyorumnanaktan

sağol canım sende süper vermişsin tebrik ederim zemuszemus

bildirim yapıyım dedimm
1kilo gitti

haticem geçen hafta da 76dım.ama regl girince araya artmıştım
şuanda 3gündür kabızlık çekiyorum ve çözüm bulamadım malesef
kiloma etkisi olduguna inanıyorumm

hoşgeldin canım çok güzel 1 kilo vermişsin tuvalet sorunun olmasaydı daha iyi olacağına inanıyorum olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
sende bildirdiğine göre nafa kupasını verelimyerimseniben

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.5...............................71.3.......................68... .........250 gr vermiş

zambak3......................86.3...........................77..................................76........................70...........1 kilo vermiş

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........

nesibe26........................75............................71.3................................71........................68...........yok

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde

naf..................................73...........................69.2...............................68........................60...........1 kilo 200 gr vermiş

melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........kilo bildirimi yapmıyor

neşeli45.........................85.9...........................................................................................68..........tatilde

olala..............................54.6..........................52.4...............................52.......................51.5........400 gr vermiş

cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............500 gr vermiş

ssdemet.........................91.3...........................89.3............................89.3.......................................verememiş

hem yemek hemde ödemeleri halledeyim yine gelicem kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…