- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.701
veeeeeeeeeee bu haftanın galibi 1.200 gr la naf oldu
naffffffffffffff tebrik ederima.s.canımmmmm
buda kupannnn:hooray:
kızlar ben öğlenden sonra ve yarın evde yokum pazar günü görüşürüz inş.
ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:
kendine dikkat et canım zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan
akşam tartılmak doğru değil bence çünkü tüm gün yediklerimiz + içtiklerimizin bir bölümü hala vücuttan atılmamış oluyor haliyle olduğundan fazla kilolu görünebiliriz bu yüzden sabah aç karnına tartılmak bana her türlü mantıklı geliyor canım kaydirigubbakcemile5
hem moral bozukluğu yaşamayız :hulya:
sağol tatlımŞeniz sende kendine dikkat et
peki kalıcı diil ozaman bu kilo mesela 70 kesin kilom geri kalan o sürekli oynayan 1 2 kilo şişkinlik vs dimi
ya bitanem evet dolmadı bi haftam çarşamba dolucak ama anlamıyorum akşam 72.1 göründü moralim bozuldu sabah aç karnına diilmidir asıl kilo sabah tartıldım 71.1 çıktım canım
cumadan cumaya tartılmak iyi oluyor canım sende öyle yap kaydirigubbakcemile5
ben bazen akşamdan çok kaçırırsam sabah tartılıyorum bakıyorum ne kadar fazla çıkıyorum ona göre o günkü beslenmemi ayarlıyorum sende öyle yapabilirsin ama çok abartmamak lazım :hulya:
tartıyı ilk aldığımda su içip üstüne çıkıyodumwc gidip üstüne çıkıyodum
çok çok tebrik ederim canım opuyorumnanaktanŞenizSlm kızlar giremem demiştim ama geldim
bildirim yapıyım dedimm
ben 76.0 olmuşummm:dance:
1kilo gitti
bu hafta 1.si naff galiba tebrikllerrr
canımm:hooray:
bence de etkisi vardır canımhaticem geçen hafta da 76dım.ama regl girince araya artmıştım
şuanda 3gündür kabızlık çekiyorum ve çözüm bulamadım malesef
kiloma etkisi olduguna inanıyorumm
hoşgeldin canım çok güzel 1 kilo vermişsin tuvalet sorunun olmasaydı daha iyi olacağına inanıyorum olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
sende bildirdiğine göre nafa kupasını verelimyerimseniben
a.s.a.s.a.s.bende tebrik ederim naffffveeeeeeeeeee bu haftanın galibi 1.200 gr la naf oldu
naffffffffffffff tebrik ederima.s.canımmmmm
buda kupannnn:hooray:
kızlar ben öğlenden sonra ve yarın evde yokum pazar günü görüşürüz inş.
Haticecim öncelikle emeklerin için teşekkür ederim.canım geçmişte 30 küsür kilo vermiş biri olarak hedefim 65 :) kaldı 24,3 kg hahaaaa hahha hahaaaa 1 mart itibariyle tartıda bu kiloyu görmek istiyorum inşallah...özge hariç tablonun son hali
bu arada demet hedef kilonu hatırlamadığım için yazamadım söylersen haftaya eklerim
ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:
Naf tebrikler
a.s.a.s.a.s.bende tebrik ederim naffff
:hooray::hooray:kupanı iyi sakla bakkkyerimseniben
sen nereye gidiyosun tatlımgamyoncuiremsu
kesinlikle saklar naf
Naf tebrikler
Kızlarrr epilasyona gittim.fiyatta anlaşamadık.sahtekarlığa sinir oluyorum.Kampanya fiyatı 150 diue gittim taksit yapıyomusunuz demiştim evet peşin fiyattan mı demiştim evet demilerdi.gittim ki taksili olursa 190 olur dediler.40 ytl hadi mühüm değil ma bu pazarlama sitili olmaz sahtekarlık resmen.bedava yapsalar gitmem artık oraya ...neyse bu mevzuyu kapattım kısa vadede...
Çıkışta BİM Markete uğradım.Yurdum teyzeleri talan etmiş.diş macunu aldım,makyaj malzemesinden de dudak parlatıcıları kalmış.almadım artık.bebek şampuan seti alacaktım çok uygundu 3 tane bim gezdim bulamadım...sabah açıldığında talana katılmak lazım :) :) çalışınca olmuyor işte....
Haticecim öncelikle emeklerin için teşekkür ederim.canım geçmişte 30 küsür kilo vermiş biri olarak hedefim 65 :) kaldı 24,3 kg hahaaaa hahha hahaaaa 1 mart itibariyle tartıda bu kiloyu görmek istiyorum inşallah...
tebrikler tekrar...
ahhhh demet ahhhhhhh içim karardııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?