Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

veeeeeeeeeee bu haftanın galibi 1.200 gr la naf oldu

naffffffffffffff tebrik ederima.s. canımmmmm

buda kupannnn:hooray:

ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:

peki kalıcı diil ozaman bu kilo mesela 70 kesin kilom geri kalan o sürekli oynayan 1 2 kilo şişkinlik vs dimi

peki kalıcı diil ozaman bu kilo mesela 70 kesin kilom geri kalan o sürekli oynayan 1 2 kilo şişkinlik vs dimi

aynen öyle bitanem 70 duruyo bazen 70.2 70.1 fırlarsa 70.9 71. felan yani ama 70 sabittt evlenirken 68dimde kan ilaçları aldırdı yaaaaaaaa 3 kiloyu:sinifsinif:

ya bitanem evet dolmadı bi haftam çarşamba dolucak ama anlamıyorum akşam 72.1 göründü moralim bozuldu sabah aç karnına diilmidir asıl kilo sabah tartıldım 71.1 çıktım canım

kısa zamanda 500 gr tebrik ederim canımopuyorumnanaktan
akşama kadar hepimizin kilosu 1 kilo artıyordur canım sende bi sorun yok yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanır en güzeli sabah tartılmak kesin kilo odur
ben ilk zamanlarda moral olsun diye sabah tartıya gecelikle çıkıyordum tartı eksik çıksın diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
sonra kilo verdikçe güvenim de yerine geldi ve artık günlük elbiselerle çıkıyorumhihoyyythihoyyyt

tartıyı ilk aldığımda bende öyleydimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
üstümde hırka felan varsa çıkarırdım
tuvaltten önce ve sonra
Slm kızlar giremem demiştim ama geldim
bildirim yapıyım dedimm
ben 76.0 olmuşummm:dance:
1kilo gitti
bu hafta 1.si naff galiba tebrikllerrr
canımm:hooray:
çok çok tebrik ederim canım opuyorumnanaktanŞeniz

haticem geçen hafta da 76dım.ama regl girince araya artmıştım
şuanda 3gündür kabızlık çekiyorum ve çözüm bulamadım malesef
kiloma etkisi olduguna inanıyorumm
bence de etkisi vardır canım
sabahları ılık limonlu ve gün içinde de bikaç bardak ılık su iç derimkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım çok güzel 1 kilo vermişsin tuvalet sorunun olmasaydı daha iyi olacağına inanıyorum olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
sende bildirdiğine göre nafa kupasını verelimyerimseniben

bence de daha iyi sonuç olurdu tuvalet sorunu olmasaydıyerimseniben

veeeeeeeeeee bu haftanın galibi 1.200 gr la naf oldu

naffffffffffffff tebrik ederima.s. canımmmmm

buda kupannnn:hooray:
a.s.a.s.a.s.bende tebrik ederim naffff
:hooray::hooray:kupanı iyi sakla bakkkyerimseniben

kızlar ben öğlenden sonra ve yarın evde yokum pazar günü görüşürüz inş.

sen nereye gidiyosun tatlımgamyoncuiremsu

Kızlarrr epilasyona gittim.fiyatta anlaşamadık.sahtekarlığa sinir oluyorum.Kampanya fiyatı 150 diue gittim taksit yapıyomusunuz demiştim evet peşin fiyattan mı demiştim evet demilerdi.gittim ki taksili olursa 190 olur dediler.40 ytl hadi mühüm değil ma bu pazarlama sitili olmaz sahtekarlık resmen.bedava yapsalar gitmem artık oraya ...neyse bu mevzuyu kapattım kısa vadede...

Çıkışta BİM Markete uğradım.Yurdum teyzeleri talan etmiş.diş macunu aldım,makyaj malzemesinden de dudak parlatıcıları kalmış.almadım artık.bebek şampuan seti alacaktım çok uygundu 3 tane bim gezdim bulamadım...sabah açıldığında talana katılmak lazım :) :) çalışınca olmuyor işte....

özge hariç tablonun son hali

bu arada demet hedef kilonu hatırlamadığım için yazamadım söylersen haftaya eklerim
Haticecim öncelikle emeklerin için teşekkür ederim.canım geçmişte 30 küsür kilo vermiş biri olarak hedefim 65 :) kaldı 24,3 kg hahaaaa hahha hahaaaa 1 mart itibariyle tartıda bu kiloyu görmek istiyorum inşallah...

ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:

tebrikler tekrar...

a.s.a.s.a.s.bende tebrik ederim naffff
:hooray::hooray:kupanı iyi sakla bakkkyerimseniben

sen nereye gidiyosun tatlımgamyoncuiremsu

teşekkür ederimmm canımm zemuszemus zemuszemus

kesinlikle saklar naf

saklarım tabee bu ikinci kupam :hooray: :hooray:

sağol canım zemuszemus zemuszemus

epilasyon olayında iyi araştırmak lazım şekerim çoğu böyle bunların kötükedihüso

bim hakkındaki fikrimi söylemiştim sabahtan katılmak lazım o olaya hem kalori yakarız :roflol: :roflol:

ahhhh demet ahhhhhhh içim karardııııı

neden acebaa :dilcikar:

slm kızlarrr

zambakcım sen de süperr vermişsin seni de tebrik ederimm canımm

nafcım sen de harikasın

bu hızla giderseniz süper.. biliyosunuz ben yaklaşım 2.5-3 kiloyu tam beş haftada verebildim!!

çiselcim 1-2 kg oynayabiliyo.. önüne bak sen.. sabah akşam ya da bi kaç gün kilom oynamış diye derdetme.. hele tuvalete çıkmak ister büyük ister küçük olsun çok farkettiriyo.. o yüzden akşam tartılma..

kızlar bana gülceksiniz ama ben çıplak tartılıyorum
ve sabah aç karna
tuvalet olayından sonra

özge niye karardınn almıcaksın sen verdiğin kiloları şekerim karamsarlık yapmaa

mp3 çalar geldiinde sabahın köründe bimdeydim.. şimdi teknik serviste maalesef..

armutluya yakınsanız böyle şeyler orda daha zor bitebiliyo.. almanların yılbaşı kurabiyeleri gelmişti bi kere çok beğenmiştikk.. onları bulabilmek için bim bim dolaşmıştık çok komikti.. en son da armutluya gitmiştik raflar kurabiye doluydu..

kızlar alıntı ve smiley yapmaya üşeniyorum (utandım smiley) bu aralar kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…