Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

çok destek oldunuz inanın çok teşekkür ederiim,nicklerinizi yazamadım aklımda tutamıyorum çünkü bilmiyorumkismile
ya bu 4.gün sanırım..zayıflama kemerinden olsa gerek belimde hafif bi incelme hissettim ve mutlu oldum kaydirigubbakcemile2

ğüle ğüle giy cicilerini kuşun..kendi kafana göre bulduysan ohh rahat etmiisndirr dolu dolu ğün geçirmisinn iyim bende napım...opuyorumnanaktan

bbuğün bbamda konyaya geliyoo şuan otobüste 1ssatlik yolu kaldı :Saruboceq:ablamgilin tayini oraya çıktı haticefisfisfis

rica edriz canım benimm 3ögün 3 ara ögün ye..az ve sık:lepi:

zayıflama kemeri bi ara bende kullandım 1 ay kadar psikolojikmiydi bilmiyorum ama kilo vermedim azcık inceldim sonrada bozuldu zaten
senin adına sevindim canım seninde kilon bölgesel anlaşılan:hulya::hulya:

melisdeniz bbuğün bbamda konyaya geliyoo şuan otobüste 1ssatlik yolu kaldı :Saruboceq:ablamgilin tayini oraya çıktı hatice:[/QUOTE .!.:
öylemi ne güzel ablanlar ne işle meşgul neyin tayini acaba
ama bu gün çok sıcak burasa sevmeyecekler bak
ama konya çok güzel gerçekten

zayıflama kemeri bi ara bende kullandım 1 ay kadar psikolojikmiydi bilmiyorum ama kilo vermedim azcık inceldim sonrada bozuldu zaten
senin adına sevindim canım seninde kilon bölgesel anlaşılan:hulya::hulya:

basenlerim,göbeğim =(
pskolojik mi acaba benimki dee,ya üstümü değişirken annem gördü yanların biraz gitmiş dedi kullandığımı da bilmiyodum,feci mutlu oldum nedense kaydirigubbakcemile5

kahvaltı yaptım 1dilim bugday ekmegi peynir 3 adaet kurupaasta tuzlu ve çayyy
afiyet olsuunopuyorumnanaktan
ben bir dilim diyet ekmeği,4 yeşil zeytin,salatalık,su:ecrin_bebek:

öylemi ne güzel ablanlar ne işle meşgul neyin tayini acaba
ama bu gün çok sıcak burasa sevmeyecekler bak
ama konya çok güzel gerçekten

orasıı sevilmezmi ya selçuklu meram mevalanaa..bababma dedmki mevlaanya gitt muakaka dua edinn...ablamgil ögretmen eşi asker hatice....ev bakcakalr ordan şimdii kaydirigubbakcemile5
afiyet olsun canımopuyorumnanaktan
saoll canımbenimmmopuyorumnanaktan

oo az bile ayılırrrrr

canım günaydın sağol tatlım aldım ama pek içime sinmedi çok uygundu fiyatı o yüzden bende kaçırmak istemedim.yaaa çok sıcak nemli burası nefes alınmıyor kış gelsin yeter yaz

denizehavuza atmak lazım kendimizi :kedi:

kesinliklee anca öyle serinlicen evde olmuuyor

canım günaydın sağol tatlım aldım ama pek içime sinmedi çok uygundu fiyatı o yüzden bende kaçırmak istemedim.yaaa çok sıcak nemli burası nefes alınmıyor kış gelsin yeter yaz

neden pekii şekerim içine sinmedi ee dün tam oldu dedinn haa keşek öyle almasaydın bende çok şeyi fiatı uygun diye alıyom sonra dolapta bekliyorrrr ...kışmı gelisnn oyyyyy kuşum sen nezamn dogdun ay nee....bide burcunnopuyorumnanaktan

aslan burcum cnm senin ne şekerim? bu arada severim aslında yazı ama istanbulda değil :)

yok dün de pek beğenmedim dedim aslında kötüydü modeller çok kaba. Kötünün iyisi işte ben de atarım kenara meşhurdur benim ayakkabı delisiyim zaten.

yok erken kalktım sıcaktan uyumadım ki kahve içiyorum durmadan ayılıyım diye balkonda hemde buraya yazıyorm

bende salondayımm çay içtm 9da uyandım bendee sıcaktan deilde çoçukalrın gürüntüsünden dışarda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…