- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.761
canım benim bende özledim seni. Dün bütün gün alışverişteydim ayakkabı aradım kendime bu senenin modellerini beğenmiyorum hiç o yüzden zorlandım bayağı.Ya çok uçuk ya da çok kaba en sonunda çok içime sinmese de okadar gezdim diye aldım.Bu günde deli gibi iş yaptım akşam arkadaşlarımız geldi. Biraz önce gittiler çok yoruldum mirmirmirmir Daha yeni açabildim bilg. Sen neler yaptın? opuyorumnanaktan yatmamışsın daha
merhaba tatlım nasılsın
kız sen ankarada değilmiydin nerde açtın sezonuyerimseniben
tatildemisin yoksadelikafadulden
bu günde çok sıcak biz erken yapmışız tatili keşke biraz daha bekleseydik
yanıyor resmen konya terihinde ilk defa nemli bi hava var sankim akdenizbenneyaptımki
rica edriz canım benimm 3ögün 3 ara ögün ye..az ve sık:lepi:çok destek oldunuz inanın çok teşekkür ederiim,nicklerinizi yazamadım aklımda tutamıyorum çünkü bilmiyorumkismile
ya bu 4.gün sanırım..zayıflama kemerinden olsa gerek belimde hafif bi incelme hissettim ve mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
çok destek oldunuz inanın çok teşekkür ederiim,nicklerinizi yazamadım aklımda tutamıyorum çünkü bilmiyorumkismile
ya bu 4.gün sanırım..zayıflama kemerinden olsa gerek belimde hafif bi incelme hissettim ve mutlu oldum kaydirigubbakcemile2
melisdeniz bbuğün bbamda konyaya geliyoo şuan otobüste 1ssatlik yolu kaldı :Saruboceq:ablamgilin tayini oraya çıktı hatice:[/QUOTE .!.:öylemi ne güzel ablanlar ne işle meşgul neyin tayini acaba
ama bu gün çok sıcak burasa sevmeyecekler bak
ama konya çok güzel gerçekten
kahvaltı yaptım 1dilim bugday ekmegi peynir 3 adaet kurupaasta tuzlu ve çayyy
zayıflama kemeri bi ara bende kullandım 1 ay kadar psikolojikmiydi bilmiyorum ama kilo vermedim azcık inceldim sonrada bozuldu zaten
senin adına sevindim canım seninde kilon bölgesel anlaşılan:hulya::hulya:
afiyet olsuunopuyorumnanaktankahvaltı yaptım 1dilim bugday ekmegi peynir 3 adaet kurupaasta tuzlu ve çayyy
öylemi ne güzel ablanlar ne işle meşgul neyin tayini acaba
ama bu gün çok sıcak burasa sevmeyecekler bak
ama konya çok güzel gerçekten
saoll canımbenimmmopuyorumnanaktanafiyet olsun canımopuyorumnanaktan
oo az bile ayılırrrrrbasenlerim,göbeğim =(
pskolojik mi acaba benimki dee,ya üstümü değişirken annem gördü yanların biraz gitmiş dedi kullandığımı da bilmiyodum,feci mutlu oldum nedense kaydirigubbakcemile5yanla
yanrda bendede var yaa simitler az bişee bluz giyince hemen pra çıkıyorr(kaydirigubbakcemile2
afiyet olsuunopuyorumnanaktansaol douluanyy sanasa canımmm:lepi:
ben bir dilim diyet ekmeği,4 yeşil zeytin,salatalık,su:ecrin_bebek:
günaydın herkeze
ğüle ğüle giy cicilerini kuşun..kendi kafana göre bulduysan ohh rahat etmiisndirr dolu dolu ğün geçirmisinn iyim bende napım...opuyorumnanaktan
bbuğün bbamda konyaya geliyoo şuan otobüste 1ssatlik yolu kaldı :Saruboceq:ablamgilin tayini oraya çıktı haticefisfisfis
rica edriz canım benimm 3ögün 3 ara ögün ye..az ve sık:lepi:
denizehavuza atmak lazım kendimizi :kedi:
canım günaydın sağol tatlım aldım ama pek içime sinmediçok uygundu fiyatı o yüzden bende kaçırmak istemedim.yaaa çok sıcak nemli burası nefes alınmıyor kış gelsin yeter yaz
oy oy oyy kuşumm gelmişşşş günaydın..yenimi
uyandın senn
kesinliklee anca öyle serinlicen evde olmuuyor
neden pekii şekerim içine sinmedi ee dün tam oldu dedinn haa keşek öyle almasaydın bende çok şeyi fiatı uygun diye alıyom sonra dolapta bekliyorrrr ...kışmı gelisnn oyyyyy kuşum sen nezamn dogdun ay nee....bide burcunnopuyorumnanaktan
yok erken kalktım sıcaktan uyumadım ki kahve içiyorum durmadan ayılıyım diye balkonda hemde buraya yazıyorm
aslan burcum cnm senin ne şekerim? bu arada severim aslında yazı ama istanbulda değil :)
aslanmıı dogum ğününn geliyorr ozamnn seninn benim terazi ekim:)
sen yazın dogmuşun ben sonbahardaa ğüz:)benim erkek kardeşimde aslan 8.agostosskaydirigubbakcemile5
ama arada bkarım ihtiyacı olanlara dagırıtım giymiyosam napımm yokda dolaplarda yer kalmıcakkiii şuan 5 adet yazlık var..5 adette çzime bot:)kaydirigubbakcemile3
kızlar yeşil çay içiyorum,acı ve çirkin bi tadı var 3 gündür bıktım bundan öğk sempatiksalakcinni
sende dolunay ıhlamur meyve çayı iç..yada içine tarçın limon vb..şeyler koy bitenmm:lepi:
kızlar yeşil çay içiyorum,acı ve çirkin bi tadı var 3 gündür bıktım bundan öğk sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?