- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.721
özgecimmm görüşürüz pek sessizz burasıı
slm kızlarrr
zambakcım sen de süperr vermişsin seni de tebrik ederimm canımm
nafcım sen de harikasın
bu hızla giderseniz süper.. biliyosunuz ben yaklaşım 2.5-3 kiloyu tam beş haftada verebildim!!
çiselcim 1-2 kg oynayabiliyo.. önüne bak sen.. sabah akşam ya da bi kaç gün kilom oynamış diye derdetme.. hele tuvalete çıkmak ister büyük ister küçük olsun çok farkettiriyo.. o yüzden akşam tartılma..
kızlar bana gülceksiniz ama ben çıplak tartılıyorum
ve sabah aç karna
tuvalet olayından sonra
özge niye karardınn almıcaksın sen verdiğin kiloları şekerim karamsarlık yapmaa
mp3 çalar geldiinde sabahın köründe bimdeydim.. şimdi teknik serviste maalesef..
armutluya yakınsanız böyle şeyler orda daha zor bitebiliyo.. almanların yılbaşı kurabiyeleri gelmişti bi kere çok beğenmiştikk.. onları bulabilmek için bim bim dolaşmıştık çok komikti.. en son da armutluya gitmiştik raflar kurabiye doluydu..
kızlar alıntı ve smiley yapmaya üşeniyorum (utandım smiley) bu aralar kusura bakmayın
kimse kalmamış benden başka
kısa zamanda 500 gr tebrik ederim canımopuyorumnanaktan
akşama kadar hepimizin kilosu 1 kilo artıyordur canım sende bi sorun yok yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanır en güzeli sabah tartılmak kesin kilo odur
ben ilk zamanlarda moral olsun diye sabah tartıya gecelikle çıkıyordum tartı eksik çıksın diye:roflol::roflol::roflol::roflol:
sonra kilo verdikçe güvenim de yerine geldi ve artık günlük elbiselerle çıkıyorumhihoyyythihoyyyt
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar opuyorumnanaktan
iyi akşamlar iyi haftasonları herkese opuyorumnanaktan
slm kızlarrr
zambakcım sen de süperr vermişsin seni de tebrik ederimm canımm
nafcım sen de harikasın
bu hızla giderseniz süper.. biliyosunuz ben yaklaşım 2.5-3 kiloyu tam beş haftada verebildim!!
çiselcim 1-2 kg oynayabiliyo.. önüne bak sen.. sabah akşam ya da bi kaç gün kilom oynamış diye derdetme.. hele tuvalete çıkmak ister büyük ister küçük olsun çok farkettiriyo.. o yüzden akşam tartılma..
kızlar bana gülceksiniz ama ben çıplak tartılıyorum
ve sabah aç karna
tuvalet olayından sonra
özge niye karardınn almıcaksın sen verdiğin kiloları şekerim karamsarlık yapmaa
mp3 çalar geldiinde sabahın köründe bimdeydim.. şimdi teknik serviste maalesef..
armutluya yakınsanız böyle şeyler orda daha zor bitebiliyo.. almanların yılbaşı kurabiyeleri gelmişti bi kere çok beğenmiştikk.. onları bulabilmek için bim bim dolaşmıştık çok komikti.. en son da armutluya gitmiştik raflar kurabiye doluydu..
kızlar alıntı ve smiley yapmaya üşeniyorum (utandım smiley) bu aralar kusura bakmayın
ayyy kupamı almadan gitmeyeyimm çok teşekkürler canımmm sağol :hooray: :hooray: :hooray: nice kupalara inşallahh :dance: :dance:
-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo
hatice1.........................84............................71.5...............................71.3..........................68... .........250 gr vermiş
zambak3......................86.3...........................77.............................................................70............
oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........
nesibe26........................75............................71.3................................71........................68...........yok
ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........tatilde
naf..................................73...........................69.2...............................68........................60...........1 kilo 200 gr vermiş
melisdeniz......................65............................62.3...............................61........................60..........kilo bildirimi yapmıyor
neşeli45.........................85.9..........................................................................................68.........
olala..............................54.6..........................52.4...............................52.......................51.5.........400 gr vermiş
cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............500 gr vermiş
ssdemet.........................91.3...........................89.3............................89.3.......................................verememiş
ben baktım hatice golden rose .2.2 tl almadım:)kaydirigubbakcemile5çünkü rujların çogu kırıktııbilmiyorumkismilekızlar bim e gider misiniz
bu gün güzel kozmetikler varbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?