- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.781
melisdeniz,tinkerbell2
ama annem bunu günde 3 kere içerek,baya bir kilo verdi ..
bende salondayımm çay içtm 9da uyandım bendee sıcaktan deilde çoçukalrın gürüntüsünden dışarda:)
aslan burcum cnm senin ne şekerim? bu arada severim aslında yazı ama istanbulda değil :)
aslanmıı dogum ğününn geliyorr ozamnn seninn benim terazi ekim:)
sen yazın dogmuşun ben sonbahardaa ğüz:)benim erkek kardeşimde aslan 8.agostosskaydirigubbakcemile5
ama arada bkarım ihtiyacı olanlara dagırıtım giymiyosam napımm yokda dolaplarda yer kalmıcakkiii şuan 5 adet yazlık var..5 adette çzime bot:)kaydirigubbakcemile3
sende dolunay ıhlamur meyve çayı iç..yada içine tarçın limon vb..şeyler koy bitenmm:lepi:
temmuzdaydı tatlım terazi güzel burç. Ağustosta ki evlilik yıldönümündü değil mi az kaldı
ya bişi sorucaam,yağsız bamya yemeği,birazcık da haşlanmış tavuk yesem,yanında da yoğurt yesem bişi olur muu,azcık da ekmek mafoldumben
çok ğüzell bii mneüüü yee ögeln yemeginiiiii..
hiçç merak etme menün gayatt düzğün..:lepi:
bende salondayımm çay içtm 9da uyandım bendee sıcaktan deilde çoçukalrın gürüntüsünden dışarda:)
temmuzdaydı tatlım terazi güzel burç. Ağustosta ki evlilik yıldönümündü değil mi az kaldı
haa kutlamıısn ozamnn iykii dogdun:))
agostosataki evlilik yıldönümüz ayın 25.:):asigim:7.yıl ocak:)terazi ğüzel bir burçmuu :kedi:seviyom burcumu sence neresi ğüzel:)kaydirigubbakcemile3
eminsin dimi bak ona göre yicem kaydirigubbakcemile5
yemeye gideyim o zaman öptüüm
ya bişi sorucaam,yağsız bamya yemeği,birazcık da haşlanmış tavuk yesem,yanında da yoğurt yesem bişi olur muu,azcık da ekmek mafoldumben
haa kutlamıısn ozamnn iykii dogdun:))
agostosataki evlilik yıldönümüz ayın 25.:):asigim:7.yıl ocak:)terazi ğüzel bir burçmuu :kedi:seviyom burcumu sence neresi ğüzel:)kaydirigubbakcemile3
aa niye dengeli adil olur derler zemuszemus
evet elbise aldığın gün söylemiştin ya bunu giycem diye ordan kalmış aklımda benim ağustos.Nice mutlu huzurlu yıllar eşinle birlikte inşallah.Seneyede kucağında bebeğinizle kutlamayı nasip etsin. :içelim:
bende çıkıyoorum kızlarrrrrrrr tırbılbel2 ve dolunyaa öpüldünüz..
geen gelirim..evi temizlicem:)
afiyett bsl olsun dolunayy..fazla kaçırma bu menüü sadece haakaydirigubbakcemile5
aa niye dengeli adil olur derler zemuszemuskesinlikle adlet isteyen tek burçç.
haksızlıga hiç gelemezz):kedi:
evet elbise aldığın gün söylemiştin ya bunu giycem diye ordan kalmış aklımda benim ağustos.Nice mutlu huzurlu yıllar eşinle birlikte inşallah.Seneyede kucağında bebeğinizle kutlamayı nasip etsin. :içelim:
hee kuşumm az kaldı nasipp tüm hepimizinn eşlerine bagışlasınn
görüşürüz tatlım bende çıkıyorum öptüm
oyyy:teşekkürleer,zaten yaşlı bi teyze geldi..fakir. mafoldumben
ona verdim tavuğun çoğunu..yemedim pek bişi
opuyorumnanaktangitme:
bişey değil tatlımopuyorumnanaktan allah kolaylık versin zamanında vermişsin yine vereceğine eminim inş. bu sefer bi daha geri almazsınkaydirigubbakcemile5Haticecim öncelikle emeklerin için teşekkür ederim.canım geçmişte 30 küsür kilo vermiş biri olarak hedefim 65 :) kaldı 24,3 kg hahaaaa hahha hahaaaa 1 mart itibariyle tartıda bu kiloyu görmek istiyorum inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?