Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

sağol tatlımmm olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

evet sessiz ve derinden ilerliyorum aklinialirimsmile aklinialirimsmile

Allah ipincecik olupta mezun olmayı nasip etsin inşallah :sm_cool: :sm_cool:

naf tebrik edrimm anacımm kupanııııopuyorumnanaktan

canımm teşekkür ederim zemuszemus opuyorumnanaktan

hoşgeldin ilaydacım a.s. henüz gelişme çağında olduğun için ben kesinlikle diyet yapmanı tavsiye etmiyorum

ayrıca boyuna göre güzel bir kilodasın ama illaki ben zayıflamak istiyorum diyorsan günlük yemek porsiyonlarını azaltarak, öğün saatini arttırarak ve hayatına sporu dahil ederek bunu başarabilirsin kaydirigubbakcemile5

Slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
dün bu senenin deniz sezonunu açtımmm
geç oldu ama oldu şükürrr
bugünde hava çok sıcakk
pek kimseler ugramamış bugünnn

teşekkü ederim hoşbuldum =)
ama gerçekten hani söyleyince kiloyu fazla değil ama göbekler,yanlar,basenler feci..

işte yeşil çaydı,zayıflama kemeriydi,ekmeği günde 1 dilim diyet ekmeği yiyorum..kaydirigubbakcemile5
bakıcaz artık
çok sağol ki

kilonn çok güzel bence benimde boyum 171 kilomda işte 61 oldu yeniii bence diyet yapma sadece dikkae t et..güzelimmCADIARZU

canımm teşekkür ederim zemuszemus opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5ricaa cnm alkisalkisalkis

dolunay cım aramıza hoşgekdin cnm a.s.
sıkı diyet değil de yediklerine dikkat etsen spor yapsan yeterli cnm
ama yine de arkadaşımız olmana sevindik kaydirigubbakcemile2

melisdeniz,oyelken çok teşekkürler =))
bu sıcak karşılamayı çok sevdim doğrusu..

bilmiyorum umarım düzgün bi fiziğe sahip olurum

zaten düzğün ay 170 boy demedinmii 63 kilo gayet süperrrrr bedende 38 ,40 mıı daha neeolcak...dolunayy takma hiç sen bitanem
canım naber gldim ama biraz geç anca açtım opuyorumnanaktan

hoşgeldin öözledim 2ğündür yoktun nerdeydin sen yaffffffffffffbilmiyorumkismile

Tatlım hoş geldin. Boyuna göre kilon bence iyi sayılır.Gelişme çağında olduğun için sıkı bir rejim yapmamalısın.Bu dönemde her besine ihtiyacın var çünkü. Herşeyden ama dozunda beslenerek ve sporla destekleyerek vücudunu şekillendirebilirsin. Tekrar hoşgeldin kaydirigubbakcemile5

zaten düzğün ay 170 boy demedinmii 63 kilo gayet süperrrrr bedende 38 ,40 mıı daha neeolcak...dolunayy takma hiç sen bitanem

hoşgeldin öözledim 2ğündür yoktun nerdeydin sen yaffffffffffffbilmiyorumkismile

canım benim bende özledim seni. Dün bütün gün alışverişteydim ayakkabı aradım kendime bu senenin modellerini beğenmiyorum hiç o yüzden zorlandım bayağı.Ya çok uçuk ya da çok kaba en sonunda çok içime sinmese de okadar gezdim diye aldım. Bu günde deli gibi iş yaptım akşam arkadaşlarımız geldi. Biraz önce gittiler çok yoruldum mirmirmirmir Daha yeni açabildim bilg. Sen neler yaptın? opuyorumnanaktan yatmamışsın daha

Slm kızlarrr
nasılsınız bakalımm
dün bu senenin deniz sezonunu açtımmm
geç oldu ama oldu şükürrr
bugünde hava çok sıcakk
pek kimseler ugramamış bugünnn

merhaba tatlım nasılsın
kız sen ankarada değilmiydin nerde açtın sezonuyerimseniben
tatildemisin yoksadelikafadulden
bu günde çok sıcak biz erken yapmışız tatili keşke biraz daha bekleseydik
yanıyor resmen konya terihinde ilk defa nemli bi hava var sankim akdenizbenneyaptımki

hoşeldin güzelimopuyorumnanaktan
maşallah boyun çok güzel kilonda bana göre güzel:hulya:
kilon bilgeselse sporla destekleyerek ve yediklerini öğünlerini ayarlayarakta gayet fit olabilirsin yaşın genç ağır diyet yapmana gerek yok
hayatına sporu dahil et bencekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…