- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.821
canım bana haber verdin bende cuma yarışmalarıa gitti dedim ama keşke bizede burdan haber verseydi dediler
iyi gidiyor canım bakalım az kaldı iyice zorlaşmaya başladı ama azda olsa gidiyor
:)) ben haticeye haber vermiştim aaaaa aşkolsun...o aralar pek katılım olmuyodu forumda bende cuma yarışmalarına katıldım sonra orda biriyle kavga ettim :) 1 2 ay kk'ya küstüm :))) sonra baktım yine kilo almaya başlıyorum tekrar aranıza katılmak istedim...nasılsınız kızlar görüşmeyeli özge bıraktığımdan kilo vermişsin sevindim haticecim sen nasılsın nasıl gidiyo kilolar :))
canım gerçekten baya fark olmuş
nasıl oldu acaba çok çıktığın gün bir gün öncesi çok kaçırmış olabilirsin bilmiyorumkismile
haklılar :) ee şimdi bıraktığım yerden başlayabiliyormuyum?
iyi yapmışsın cnm aramıza geri dönmekle kaydirigubbakcemile2
iyiyim sen nasılsın
ya biz bi arkadaşlarla toplanalım kurul kararı alalım :roflol::roflol::roflol:
haklılar :) ee şimdi bıraktığım yerden başlayabiliyormuyum?
günaydınlar herkese bir hafta tatilin ardından işe dönmek çok sıkıcıı.. ben tatilde olduğum için bildirim yapamamıştım ama bu sabah tartıldım aynı kilodayım çok şükür almamışım. nafiye senide tebrik ederim canım. cuma kupa benim olsun artık inşallahh..
tabiki canım kaydirigubbakcemile5
canım bana haber verdin bende cuma yarışmalarıa gitti dedim ama keşke bizede burdan haber verseydi dediler
iyi gidiyor canım bakalım az kaldı iyice zorlaşmaya başladı ama azda olsa gidiyor
günaydın zemuszemus napıyosun canımopuyorumnanaktan
günaydınlar herkese bir hafta tatilin ardından işe dönmek çok sıkıcıı.. ben tatilde olduğum için bildirim yapamamıştım ama bu sabah tartıldım aynı kilodayım çok şükür almamışım. nafiye senide tebrik ederim canım. cuma kupa benim olsun artık inşallahh..
neşe hoşgeldin kilo almadan dönmende iyi bakalım bu hafta kupa kimin olacak:uhm:
pek gitmiyo sanki çiğdem :)))))
sen niye kavga ettin dövdün mü bariii
csnım arkadaşlık teklifi etmiisn çok sevindim..kabul etimm davetin için saol bitanem:)opuyorumnanaktan
hoşgeldin çiğdem a.s.
veeee bir muhasebeci daha aramızdaaaaaa :jeyyar::jeyyar: :roflol: :roflol:
hoş bulduumm..özge tatil resimlerinizi gördüm. kilon epey fark etmiş tebrik ederim canım..
çok fazla resim koyamadım cnm ya hep mayoylaydı dedim milet benim ne diye resimlerimi görsün herkes oyüzden fazla resmim yok ama bu halim bile kilolu :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?