- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #11.861
canım ödem için en iyi maydanoz derler kaydirigubbakcemile5
ister bol bol ye ama saplarını kaynatıp suyunu içebilirsin ödem söktürücü olarak:1closedeyes:
ama bu aralar çok sıcak olduğu için sıcaktan el ve ayak şişmeleri olur canım normal herhalde akannehir
ben geldiim =)
bu sabah uyandığımda ılık su içtiim,sonra azcık peynir,4 zeytin,salatalık,bi dilim diyet ekmeği yediiim
hoşgeldin afiyet olsun cnm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kızlar size bi tarif vercem ama şu an çok işim var
az sonraaaaaaaa
az sonraaaaaaaa
Selam arkadaşlar...
Biraz okuyabildim geçmiş sayfaları umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir...
Ben dikkat etmeye çalıştım ama evde olunca daha çok kaçırıyorum galiba...bide hafta sonu bitki çayı tüketemiyorum.odada arkadaşlarla birlikte bol bol içiyoruz.
Kızlar ben karpuza dayana mıyorum yaaa...diyette 3 öğün meyvem var. 1 porsiyon karpuz bir ince dilim ama ben nerdeyse günde yarım karpuz götürüyorum çok seviyorum..bide sıcakkk..ama çok kalorili..bakalım bugünden itibaren kescem karpuzu...ağzıma değince durduramıyorum kendimi.geçen hafta kilo verememiştim biliyorsunuz.bu seferde diyetisyene rezil olmayayım dimi ama....
bide salçalık kırmızı biberler varya onlara taktım kafayı çiğ çiğ bol bol yiyorum acaba ondada kalori çok mudur biraz tatlımsı oluyorya.perşembe sorayım bari diyetisyenciğime ama bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
Bu sabah 1 kocaman kırmızı biber
biraz peynir
iki dilim çavdar ekmeği bir domates yedim....
öğlen
şu hazır tavuk adanalar oluyorya ondan bence normal iki köfte eder.
yarım kase den az mercimek çorbası
yağsız çoban salata
bir dilim kepek ekmeği yedim..arada iki taze kayısı tükettim...
bol su içtim, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak papatya,kekik bibriye karışımı çay,iki neskafe tükettim.çaycı burda bana çalışıyor..yıldı artık benden....
bu arada hafta sonu o sıcakta 2,5 saat ütü yaptım.ütü yaparken de altıma sauna eşortman giydim.manyak gibi terledim valla.ama ütü yaparkende 2 litre su içmişim....yakında çatlıcam haberiniz olsun....eğer uzun süre yazmazsam biri hayrına helvamı yapsın bilinki su içmekten mefta olmuşumdur (dağlara taşlara Allahım korusun ve gecinden versin ) buda iyi oldu heheee
maydanozuda hiç seviyorum haticecim yaa :sinifsinif: suyunu kaynatıp deneyeyim bakalım fayda sağlayacakmı boshayallersmile
teşekkür ederim canm opuyorumnanaktan
az sonraaaaaaaa
mrb...menün süpermiş arkadaşım bende bugün tekrar katıldım
karpuz bende çok yiyorum yanına peynir ve 1 dilim ekliyp bir öğün yapıyorum aralarda da karpuz yiyodum yanlışmı yapıyomuşum?cnm sen kaç kiloson ne zamandır diyettesin ve kaç kilo verdin öğrenebilirmiyim
uzun cnm oyüzden birazdan yazıcam
karpuza bayılırımmmm
Selam arkadaşlar...
Biraz okuyabildim geçmiş sayfaları umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir...
Ben dikkat etmeye çalıştım ama evde olunca daha çok kaçırıyorum galiba...bide hafta sonu bitki çayı tüketemiyorum.odada arkadaşlarla birlikte bol bol içiyoruz.
Kızlar ben karpuza dayana mıyorum yaaa...diyette 3 öğün meyvem var. 1 porsiyon karpuz bir ince dilim ama ben nerdeyse günde yarım karpuz götürüyorum çok seviyorum..bide sıcakkk..ama çok kalorili..bakalım bugünden itibaren kescem karpuzu...ağzıma değince durduramıyorum kendimi.geçen hafta kilo verememiştim biliyorsunuz.bu seferde diyetisyene rezil olmayayım dimi ama....
bide salçalık kırmızı biberler varya onlara taktım kafayı çiğ çiğ bol bol yiyorum acaba ondada kalori çok mudur biraz tatlımsı oluyorya.perşembe sorayım bari diyetisyenciğime ama bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim...
Bu sabah 1 kocaman kırmızı biber
biraz peynir
iki dilim çavdar ekmeği bir domates yedim....
öğlen
şu hazır tavuk adanalar oluyorya ondan bence normal iki köfte eder.
yarım kase den az mercimek çorbası
yağsız çoban salata
bir dilim kepek ekmeği yedim..arada iki taze kayısı tükettim...
bol su içtim, 2 bardak yeşil çay, 3 bardak papatya,kekik bibriye karışımı çay,iki neskafe tükettim.çaycı burda bana çalışıyor..yıldı artık benden....
bu arada hafta sonu o sıcakta 2,5 saat ütü yaptım.ütü yaparken de altıma sauna eşortman giydim.manyak gibi terledim valla.ama ütü yaparkende 2 litre su içmişim....yakında çatlıcam haberiniz olsun....eğer uzun süre yazmazsam biri hayrına helvamı yapsın bilinki su içmekten mefta olmuşumdur (dağlara taşlara Allahım korusun ve gecinden versin ) buda iyi oldu heheee
özge bende merak ettim neymiş vereceğin tarif bilmiyorumkismile
2 tatlı kaşığı yeşil çay, 1 tatlı kaşığı yasemin, 1 çubuk tarçın karıştır.1/2 litre sıcak su ilave et 5 dk beklet
bir sürahi içine 1/2 normal soğuklukta su koy yarım limon dilimleri ekle yarım elmayı küp şeklinde dilimle 4-5 adet taze nane yaprakları ilave et
ve daha önce beklemeye aldığımız sıcak suyu sürahinin içine ilave et
istersen buz koyup ta içebilirmişsin
her gün taze yapmak gerekirmiş ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?