Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin çiğdem a.s.

veeee bir muhasebeci daha aramızdaaaaaa :jeyyar::jeyyar: :roflol: :roflol:

hoşbuldum cnm opuyorumnanaktan

çok fazla resim koyamadım cnm ya hep mayoylaydı dedim milet benim ne diye resimlerimi görsün herkes oyüzden fazla resmim yok ama bu halim bile kilolu :umursamaz:

hani resim ben nye göremedim merak ettim bak şimdi

teşekkürederim opuyorumnanaktan kilom 71 olarak alalım ticker da 70 yazıyo düzeltmiyim nasıl olsa 70 olcak 68e kadar düşmüştüm yaaa ama olsun çok fazlada almadım sanırım
tamam canım öyle olsun kolay verirsin umarım bu sefer
iyiyim canım sağol
bakalım sen sessiz sessiz alıyosun kupaları bu hafta neler olacak
hoşgeldin çiğdem a.s.

veeee bir muhasebeci daha aramızdaaaaaa :jeyyar::jeyyar: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:muhasebeciler zayıflıyor olacak yakında topik:roflol::roflol::roflol:

ya evet çok çirkinler yaa
bide ben yandım heryerim simsiyah
göbeğim bembeyaz be kocaman ve löplöp çok iğrençççç duruyo

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sessizz sedasızzz ilerliyorum hehehe

muhasebeciler zayıflıyor hehee güzelmiş :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar ben çıkıyorum yine gelirim birazdanbayanssulusmile

gülegüle canım a.s.

kızlar ben menülerimi 1 gün sonra yazıcam yani bugün yediklerimi not alıp yarına bildiricem öyle daha ii çünkü bazen tutmuyo liste kaçamaklar oluyo

ya kızlar bişey sorucam boshayallersmile ellerim şişiyo bikaç gündür su tutuyorum galiba sizede böyle oluyomu ? bide ödem söktürücü olarak bildiğiniz bişeyler varmı kaydirigubbakcemile2

ya kızlar bişey sorucam boshayallersmile ellerim şişiyo bikaç gündür su tutuyorum galiba sizede böyle oluyomu ? bide ödem söktürücü olarak bildiğiniz bişeyler varmı kaydirigubbakcemile2

canım ödem için en iyi maydanoz derler kaydirigubbakcemile5
ister bol bol ye ama saplarını kaynatıp suyunu içebilirsin ödem söktürücü olarak:1closedeyes:

ama bu aralar çok sıcak olduğu için sıcaktan el ve ayak şişmeleri olur canım normal herhalde akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…