Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

valla cnm ben her gün anneme gidiyorum çocuk uyuyana kadar ordayım sonra kendi evime gidiyorum
cumartesi günleri temizlik yapıyorum
pazar günü de geziyorum

ayyyyyyy ben akşam eve geldiğimde gözüme batan bi yer olursa yapıyorum temizlik yaaaaaa gece 1den aşşa uyuyamıyorum o yüzden üf yaaaaaaaaaaaaaaa

valla halim olmuyor ama dayanamıyorum bende oyüzden hiç bakmadan yatağa yatıyorum
bide artık şey diye düşünüyorum cumartesi temizlicem nasılsa ne diye kendimi sıkayım
ama cumartesi planım varsa gezeceksem hafta içi yapıyorum bende kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum hem deneyimlerimizi paylaşırız hem destek oluruz birbirimize inşallah..
Ben hamile kalana kadar aşırı zayıftım fakat doğumdan beri 3 senedir şu kilolardan bir türlü kurtulamadım. Özellikle göbek ve simit denilen sorunlu bölge..
Hani etine dolgun derler ya öyle olmak hoşuma gidiyor ama şu göbek ve yürüdükçe sallanan yağlar olmadan. SIkı ve dolgun olmak istiyorum :)
Spora başladım. ölçümlerim yapıldı 21 kilo yağ çıktı bende. 1.63. boyunda 64 kiloyum. Su oranım düşük.
İşte böylee.

arzuco hoşgeldin diyeceğim ama gitmişsin bile kaydirigubbakcemile3
64 kg bence çokta paniğe kapılacak bir kilo değil
ölçümlerini nasıl yaptırdın merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…