Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ya ben deliyim zaten yaaa mesela banyo yaparken varya sıcaksuyu fıskiyesiyle direk oraya veriyorummmm oda buna etkendir dimi eyvahedigeldismile
yanlış yapıyorsun canım orası zaten doğal dengesiyle kendi kendini temizliyor, içine ne su tutulur ne de sabun vs vurulur.. dudakların içini sadece ılık suyla yıkayabilirsin ama vajinanın içini sakın yıkama.. doğal dengesini mahvedersin, mantar bile kapabilirsin bu yüzden..

:

:roflol::roflol::roflol: allah seni, ne yapmasın yaaa :roflol:
mantar gözüküyor mu peki o halde kaydirigubbakcemile3

mantar görünümüne benzer hiiiiç bişe yokki tertemiz ama netten baktığım görüntü yok yaniiii ben sadece o kızarıklığı kafama taktım mantar görünümü nasıldır mesela nette böle beyazzz beyazzz oluyo oralar ama benim öle diilki,

(((((( oldu işte e öle yapıp denizede girince al sana mantar ((((((((

haklısın canım daha önceden yapıyordum ama bu aralar çok saldım bazı rahatsızlıklarımdan ötürü :kedi:

günaydın kuzular

günaydın tatlım kaydirigubbakcemile2

naber kızlar

naf supermat 110a baktım güzelmiş
benim aradığım da 413müş o da yeni çıkmışmış bitmiş

taupe rengi diyolar türkçesi köstebek derisi rengi gibi bişeymiş canım bende her gittiğimde soruyorum ama yok yok yokkkk alsanaalsanasmile

canım sen şimdilik orayı unut, ağrın sızın yoksa normal hayatına devam et, yoksa başına bişi getireceksin valla

bende veremedim bu hafta hatta almış görünüyorum 300 gr pöfff bu nasıl iştir :umursamaz:

413 mü?

bana bildiimiz eski usul tartı daha güvenilir geliyo artıık
ya özgecim bi alt kat değil mi sabah iniver tartıl gülüm

bende veremedim bu hafta hatta almış görünüyorum 300 gr pöfff bu nasıl iştir :umursamaz:
almamışsındır, ilaçtandır

413 mü?

bana bildiimiz eski usul tartı daha güvenilir geliyo artıık
ya özgecim bi alt kat değil mi sabah iniver tartıl gülüm

almamışsındır, ilaçtandır

evet 413 canımm kaydirigubbakcemile2

bende ilaçtandır diye umuyorum

özge naf keyfiniz nası 10 dkya çıkıcam 5 dk ağız tadıyla konuşalım müsaitseniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şimdi aklıma geldi istanbuldaki arkadaşlar, belediyenin kadın ve aile sağlık merkezleri var, senede bir gidip boy, kilo, kemik yoğunlu, rahim ağzı kanseri, kolestrol, şeker, tansiyon, meme muaynesi, gerekirse ultrason veya mamografi vs vs önemli her şeyi ücretsiz takip edebiliyorsunuz, randevu alıyorsunuz 153'den o kadar.. ben gittim baharda çok memnun kaldım ve her sene gidip takip etmeyi düşünüyorum bu değerleri.. zaten senede bir hakkınız var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…