- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.341
iyi de gülüm taaaaa oralara nası baktın tahriş olmuş da olabilir mantardan, kaşıntı bitince hemen düzelemez ki sonuçta zaman geçmesi lazım toparlanması için
yanlış yapıyorsun canım orası zaten doğal dengesiyle kendi kendini temizliyor, içine ne su tutulur ne de sabun vs vurulur.. dudakların içini sadece ılık suyla yıkayabilirsin ama vajinanın içini sakın yıkama.. doğal dengesini mahvedersin, mantar bile kapabilirsin bu yüzden..ya ben deliyim zaten yaaa mesela banyo yaparken varya sıcaksuyu fıskiyesiyle direk oraya veriyorummmm oda buna etkendir dimi eyvahedigeldismile
yere çömelip altıma ayna koydum :kedi: zemuszemus
aman iğrenç bişi zaten o kaşıntı
ama nasıl tatlı tatlı kasınıyoooo anlatamam:)))))))))))
:
:roflol::roflol::roflol: allah seni, ne yapmasın yaaa :roflol:
mantar gözüküyor mu peki o halde kaydirigubbakcemile3
şu an bende o durumdayım :kedi:
yanlış yapıyorsun canım orası zaten doğal dengesiyle kendi kendini temizliyor, içine ne su tutulur ne de sabun vs vurulur.. dudakların içini sadece ılık suyla yıkayabilirsin ama vajinanın içini sakın yıkama.. doğal dengesini mahvedersin, mantar bile kapabilirsin bu yüzden..
evet yeşil cay yağ yakmada cok etkiliymiş.ben alamadım unutuyorum 5i 1 yerde aldım ama başlamadım henüz.
Aslında spor olarak hiç birşey yapamıyorsan bile çömelme yada kucak hareketi diye geçiyor nette. o hareket bütün kas gurupları için cok faydalıymış. Yada ip atlar gibi olduğun yerde zıplamak bile işe yarıyormuş .
İlla mekik yada spor aletlerine şart değil
günaydın kuzular
naber kızlar
naf supermat 110a baktım güzelmiş
benim aradığım da 413müş o da yeni çıkmışmış bitmiş
canım sen şimdilik orayı unut, ağrın sızın yoksa normal hayatına devam et, yoksa başına bişi getireceksin vallamantar görünümüne benzer hiiiiç bişe yokki tertemiz ama netten baktığım görüntü yok yaniiii ben sadece o kızarıklığı kafama taktım mantar görünümü nasıldır mesela nette böle beyazzz beyazzz oluyo oralar ama benim öle diilki,
özge nası tartı durumları
canım sen şimdilik orayı unut, ağrın sızın yoksa normal hayatına devam et, yoksa başına bişi getireceksin valla
ya tartıyı bir yere koydum 70,600 bir yerde 70,400
annemin tartısına güvenemiyorum ki
dün eşim 12 de geldi o saatte de eve gidemedim boshayallersmile
bende çok merak ediyorum asıl kilomu kaç haftadır kg veremiyorum çünkü
413 mü?haklısın canım daha önceden yapıyordum ama bu aralar çok saldım bazı rahatsızlıklarımdan ötürü :kedi:
günaydın tatlım kaydirigubbakcemile2
taupe rengi diyolar türkçesi köstebek derisi rengi gibi bişeymiş canım bende her gittiğimde soruyorum ama yok yok yokkkk alsanaalsanasmile
bana bildiimiz eski usul tartı daha güvenilir geliyo artııkya tartıyı bir yere koydum 70,600 bir yerde 70,400
annemin tartısına güvenemiyorum ki
dün eşim 12 de geldi o saatte de eve gidemedim boshayallersmile
bende çok merak ediyorum asıl kilomu kaç haftadır kg veremiyorum çünkü
almamışsındır, ilaçtandırbende veremedim bu hafta hatta almış görünüyorum 300 gr pöfff bu nasıl iştir :umursamaz:
413 mü?
bana bildiimiz eski usul tartı daha güvenilir geliyo artıık
ya özgecim bi alt kat değil mi sabah iniver tartıl gülüm
almamışsındır, ilaçtandır
katılıyorum kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?