Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

aslında çok bi kilo sayılmaz ama eskiye göre 17 kilo fazlam var. en azından 8-9 kilo atsam 55 olsam boyuma göre normal

anladım canım olumunekankayizsmile

günaydın tatlım opuyorumnanaktan

arzuco hoşgeldin aramıza a.s.

sabah tartıldım bu 300 gr yapıştı bana 68.300 çıktım haberiniz olsun :hulya:

gecmiş sayfalara pek bakamadım. günlük içtiğiniz cay, sirke-bal karışımı uyguladığınız neler var

herkes aynı şeyleri yapmıyo canım sana kalmışş bende işe yarayan sende yaramayabilir çünkü

ben mesela yeşil çay içiyorum ( tabi bu aralar içemiyorum ama )
az ve sık beslenmeye dikkat ediyorum ( bide spor yapabilsem )
kafamçokkarıştı

evet yeşil cay yağ yakmada cok etkiliymiş.ben alamadım unutuyorum 5i 1 yerde aldım ama başlamadım henüz.
Aslında spor olarak hiç birşey yapamıyorsan bile çömelme yada kucak hareketi diye geçiyor nette. o hareket bütün kas gurupları için cok faydalıymış. Yada ip atlar gibi olduğun yerde zıplamak bile işe yarıyormuş .
İlla mekik yada spor aletlerine şart değil

günadın kızlarrrrrr, ya size bişe sorucamm yaşayan varsa bilir denizde mikrop kapmışım doktora gittim mantar dedi verdiği ilaçları uyguladım kaşıntım yok artık ama vajina içi önceden pembemsiyken şimdi kıpkırmızı, bu ne anlama gelioooo

valla canım bu aralar bende de var kaşıntı ve kırmızı yara gibi acıyor
ama doktora gitmedim ilaç ta kullanmadım ama eczaneden almam lazım kaşıntı için

tmm cnm sağol bakıyorum
astoria d&rda bitmişti kitap bayanssulusmile

bence süpersin canım daha hızlanır merak etme az da spor yapmaya çalış

ayyyy ne güzellll benim hepsi yağ zaten vücudumun yağ nasıl atılır sana söyledimi diyetisyenin
spor yap canım

kızlar kırmızı et muhteşem bi protein ve demir kaynağıdır ve kim ne derse desin yeri dolmaz
sabah akşam paso et yiyelim demiyorum tabi, zaten çok pahalı
ama haftada 2-3 yağsızından tüketmek çok çok önemli
sonuçta tüm etler yağ küpü değil
unutmayın her dönem bişiler moda oluyo

hoşgeldin canım çizelge süpermiş kaydirigubbakcemile

belki ilaçlar yüzünden ordaki damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiştir

valla canım bu aralar bende de var kaşıntı ve kırmızı yara gibi acıyor
ama doktora gitmedim ilaç ta kullanmadım ama eczaneden almam lazım kaşıntı için

dışı kasınır tamamda vajinamın içi niye kıpkırmızı acaba yaaa pembeydi önceden(( evlendikten sonramı kızararki acaba da benmi yeni gördüm:sinifsinif: 6 aylık evliyim bu arada

ama doktora gitmeden önce gördüğümde kıpkırmızıydı ilaçlardan önce yani

dışı kasınır tamamda vajinamın içi niye kıpkırmızı acaba yaaa pembeydi önceden(( evlendikten sonramı kızararki acaba da benmi yeni gördüm:sinifsinif: 6 aylık evliyim bu arada

ilaçlardan damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiş olabilir
ağrın sızın yoksa derdetme
veya sen temizlicem diye tahriş etmiş de olabilirsin

ilaçlardan damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiş olabilir
ağrın sızın yoksa derdetme
veya sen temizlicem diye tahriş etmiş de olabilirsin

ya ben deliyim zaten yaaa mesela banyo yaparken varya sıcaksuyu fıskiyesiyle direk oraya veriyorummmm oda buna etkendir dimi eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…