- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.321
ya benim doktor olabilir dedi ama şikayetim ona benziyomuş. tabi yediklerimlede alakası oluyo, spastik kolit bişeye sinirlenip üzülüp stres yaptığım zaman bağırsaklarda ortaya çıkan bi sancı. dönem dönem oluyo sanki ishalmişim gibi ama diilim. yediklerimde genelde süt yoğurt felan aşırıya kacınca bi sonraki gün ağrıyı veriyo, ağarlıkta duygu durumu daha ağırlıklı sancımda
günaydın
merhaba arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum hem deneyimlerimizi paylaşırız hem destek oluruz birbirimize inşallah..
Ben hamile kalana kadar aşırı zayıftım fakat doğumdan beri 3 senedir şu kilolardan bir türlü kurtulamadım. Özellikle göbek ve simit denilen sorunlu bölge..
Hani etine dolgun derler ya öyle olmak hoşuma gidiyor ama şu göbek ve yürüdükçe sallanan yağlar olmadan. SIkı ve dolgun olmak istiyorum :)
Spora başladım. ölçümlerim yapıldı 21 kilo yağ çıktı bende. 1.63. boyunda 64 kiloyum. Su oranım düşük.
İşte böylee.
gecmiş sayfalara pek bakamadım. günlük içtiğiniz cay, sirke-bal karışımı uyguladığınız neler var
astoria d&rda bitmişti kitap bayanssulusmiletmm cnm sağol bakıyorum
bence süpersin canım daha hızlanır merak etme az da spor yapmaya çalışKIZLAR Diyetisyene gittim bugün...
89,3 kg dan 88,7 kiloya düşmüşüm.vücut analizimde giden 600 gıramında hepsi yağdan gitmiş.çok yavaş ilerliyorum 3 hafta sonunda 2,6 kg vermiş durumdayım.ama şükür az da olsa giden bişeyler var ...umudumu yitirmedim...
spor yap canımayyyy ne güzellll benim hepsi yağ zaten vücudumun yağ nasıl atılır sana söyledimi diyetisyenin
kızlar kırmızı et muhteşem bi protein ve demir kaynağıdır ve kim ne derse desin yeri dolmaz1. Diyet yaparken, normal süt yerine yağsız süt içmeyi tercih edin. Yarım litre az yağlı süt, günlük kalsiyum ihtiyacınızın bir miktarını karşılıyor.
2. Fazla abartmadan az miktarda tüketeceğiniz kırmızı biber, vücut ısınızın artmasını sağlar. Vücut ısınızın artması sayesinde metabolizmanız da hızlanır.
3. Yeşil çay yağ oluşmasını yavaşlatır, enerji kullanımını hızlandırır.
4. Zencefil içerdiği gingerol sayesinde metabolizmanın fazla çalışmasını sağlar ve sindirimi hızlandırır.
5. Kırmızı et yağlı olduğu için, onun yerine beyaz et tercih etmeniz, yağ yakımı açısından daha faydalı.
6. Somon balığı içerdiği zengin iyot sayesinde, tiroit hormonunun salgılanmasında etkili. Bu şekilde tiroit dengenizi kurmanıza yardımcı oluyor.
7. Su sadece susuzluğunuzu gidermez, aynı zamanda midenizi doldurur ve açlık hissinizi azaltır!
Yemeklerden 20 dakika önce içeceğiniz bir bardak su, tokluk hissi sağlar. Günde iki litre su içmek çok faydalı.
8. İştah dindirme özelliğine sahip olan tarçın, yağ yakımını da hızlandırır.
9. Limon, içerdiği C vitamini sayesinde yağların kolay yakılmasını sağllar.
10. Sarımsak kan dolaşımına ve sindirime yardımcı olur.
bunları deniyelim yağlarımızdan kurtulurus inşalllllahhhhhh
hoşgeldin canım çizelge süpermiş kaydirigubbakcemilemerhaba arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum hem deneyimlerimizi paylaşırız hem destek oluruz birbirimize inşallah..
Ben hamile kalana kadar aşırı zayıftım fakat doğumdan beri 3 senedir şu kilolardan bir türlü kurtulamadım. Özellikle göbek ve simit denilen sorunlu bölge..
Hani etine dolgun derler ya öyle olmak hoşuma gidiyor ama şu göbek ve yürüdükçe sallanan yağlar olmadan. SIkı ve dolgun olmak istiyorum :)
Spora başladım. ölçümlerim yapıldı 21 kilo yağ çıktı bende. 1.63. boyunda 64 kiloyum. Su oranım düşük.
İşte böylee.
belki ilaçlar yüzünden ordaki damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiştirgünadın kızlarrrrrr, ya size bişe sorucamm yaşayan varsa bilir denizde mikrop kapmışım doktora gittim mantar dedi verdiği ilaçları uyguladım kaşıntım yok artık ama vajina içi önceden pembemsiyken şimdi kıpkırmızı, bu ne anlama gelioooo
valla canım bu aralar bende de var kaşıntı ve kırmızı yara gibi acıyor
ama doktora gitmedim ilaç ta kullanmadım ama eczaneden almam lazım kaşıntı için
astoria d&rda bitmişti kitap bayanssulusmile
bence süpersin canım daha hızlanır merak etme az da spor yapmaya çalış
spor yap canım
kızlar kırmızı et muhteşem bi protein ve demir kaynağıdır ve kim ne derse desin yeri dolmaz
sabah akşam paso et yiyelim demiyorum tabi, zaten çok pahalı
ama haftada 2-3 yağsızından tüketmek çok çok önemli
sonuçta tüm etler yağ küpü değil
unutmayın her dönem bişiler moda oluyo
hoşgeldin canım çizelge süpermiş kaydirigubbakcemile
belki ilaçlar yüzünden ordaki damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiştir
cigsel dim bence kaşıntıdan kırmızı dır onu dert etme o önemli değil
dışı kasınır tamamda vajinamın içi niye kıpkırmızı acaba yaaa pembeydi önceden(( evlendikten sonramı kızararki acaba da benmi yeni gördüm:sinifsinif: 6 aylık evliyim bu arada
ilaçlardan damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiş olabilir
ağrın sızın yoksa derdetme
veya sen temizlicem diye tahriş etmiş de olabilirsin
iyi de gülüm taaaaa oralara nası baktın tahriş olmuş da olabilir mantardan, kaşıntı bitince hemen düzelemez ki sonuçta zaman geçmesi lazım toparlanması içinama kaşıntım durduuu vajina içi yani kızlığın olduğu yer heeeebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?