- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.381
Hoş geldina.s.merhaba arkadaşlar bende sizlere katılmak istiyorum hem deneyimlerimizi paylaşırız hem destek oluruz birbirimize inşallah..
Ben hamile kalana kadar aşırı zayıftım fakat doğumdan beri 3 senedir şu kilolardan bir türlü kurtulamadım. Özellikle göbek ve simit denilen sorunlu bölge..
Hani etine dolgun derler ya öyle olmak hoşuma gidiyor ama şu göbek ve yürüdükçe sallanan yağlar olmadan. SIkı ve dolgun olmak istiyorum :)
Spora başladım. ölçümlerim yapıldı 21 kilo yağ çıktı bende. 1.63. boyunda 64 kiloyum. Su oranım düşük.
İşte böylee.
Sana mutlaka ilaçlarını vermiştir düzenli kullan cnm Kaşıntı başlangıçta olmayabilirgünadın kızlarrrrrr, ya size bişe sorucamm yaşayan varsa bilir denizde mikrop kapmışım doktora gittim mantar dedi verdiği ilaçları uyguladım kaşıntım yok artık ama vajina içi önceden pembemsiyken şimdi kıpkırmızı, bu ne anlama gelioooo
Tmm cnm sağol eşime söyledim internetten araştırıcak bulursa sipariş edicekastoria d&rda bitmişti kitap bayanssulusmile
bence süpersin canım daha hızlanır merak etme az da spor yapmaya çalış
spor yap canım
kızlar kırmızı et muhteşem bi protein ve demir kaynağıdır ve kim ne derse desin yeri dolmaz
sabah akşam paso et yiyelim demiyorum tabi, zaten çok pahalı
ama haftada 2-3 yağsızından tüketmek çok çok önemli
sonuçta tüm etler yağ küpü değil
unutmayın her dönem bişiler moda oluyo
hoşgeldin canım çizelge süpermiş kaydirigubbakcemile
belki ilaçlar yüzünden ordaki damarlar genişlemiş ve bölgeye kan hücum etmiştir
dışı kasınır tamamda vajinamın içi niye kıpkırmızı acaba yaaa pembeydi önceden(( evlendikten sonramı kızararki acaba da benmi yeni gördüm:sinifsinif: 6 aylık evliyim bu arada
Hoş geldina.s.
Sana mutlaka ilaçlarını vermiştir düzenli kullan cnm Kaşıntı başlangıçta olmayabilir
Tmm cnm sağol eşime söyledim internetten araştırıcak bulursa sipariş edicek
Tahriş olmuştur büyük ihtimalle doğal dengesine bırak yeni evliyken olan bir durum bu temizliğini abartma demişti doktorum bana mantara çevirir.
hatice nerde
kızlar diyetin bana kazandırdıklarını sizinle de paylaşmak istiyorum opuyorumnanaktan
-artık kendime güveniyorum. çünkü yediklerimi yani irademi kontrol edebileceğimi biliyorum.
-düzenli yemek yemek ister istemez hayatınızı da düzene sokuyor. hele de sağlıklı beslenince vücut gerçekten de çok daha sağlıklı oluyor. eskiden kan şekerim sürekli düşerdi yemeklerden bi kaç saat sonra (insülin direnci vardı ve tip2 diyabete yatkınlık). dolayısıyla aklım her an yemekte olurdu ve kendimi kontrol edemezdim. kan şekerim düşünce sinirli olur kendimi aç hisseder ve hiç bir şeye konsantre olamazdım. artık böyle değil. yemeklerden hemen sonra kan şekerim düşmüyor. öğle yemeğinden sonra eskisi gibi uykum gelmiyor (eskiden uyumadan duramazdım artık uyumuyorum)
-benim yağlarım karın bölgesindeydi paso.. elma tipi vücutluydum yani. kilolarımın büyük çoğunluğu da karın ve bel bölgemden gitti. bu bölgedeki yağlar iç organların da yağlanmasına sebebiyet veriyormuş ve de insülün direnci yaratabiliyormuş (insülün direncini kısacası yemek yeseniz de bi kaç saat içinde hemen aç gibi hissetmeniz ve bitkinleşmeniz şeklinde kısaca tarif edebilirim. ötesi de tip2 yani leri yaşlarda görülen diyabet hastalığı oluyor). sanırım bu bölgedeki yağlardan kurtulmam da insülün direncini yok etti.
-ilerde şeker hastası olma ihtimalim çok çok düştü.
-yine düzenli ve dengeli öğünlerle ve karın yağlarından kurtulmamla hormonlarımın da düzene girdiğini düşünüyorum. çünkü yukardaki rahatsızlıklar zaten hormonal dengesizliktendi. bir de mesela yıllardır yüzümde sivilce benzeri şeyler çıkardı sadece hormon hapı kullanırken kaybolmuşlardı. artık yüzüm yıllardır ilk kez ilaç kullanmama rağmen tertemiz, canlı ve ışıltılı.. ve yine saçlarım eskisi gibi bir günde yağlanmıyor..
-şişkinliğim gitti. eskiden sabahları nispeten düz bir karınla güne başlar, öğle 5 ay hamile gibi olur, akşam 7 aylığa çıkardım. ve hiç de komik değildi çünkü hiç bir şeyi fazla da kilom olmamasına rağmen giyemezdim. inanmayacaksınız ama geçen yaz bu yüzden bütün yaz eşofmanla dolaşmıştım. çünkü karnım şişiyordu ve bi noktadan sonra ne giyersem giyeyim karnım sığmıyordu. artık şişmediğimden istediğimi giyebiliyorum.eşofmanla dolaşmak zorunda kaldığımda saçıma başıma haliyle fazla özen göstermiyordum çünkü görüntümden nefret ediyordum. oysa artık çok çok daha bakımlıyım.
-tuvalet düzenim acaip oturdu. bu sayede kuşlar gibi hafif hissediyorumm..
vücut düzeni ilginç bişi..
biliyorsunuz son 10 günde 200 gr verdim sadece
tamam dedim kilom sabitlensin o zaman 52de çiroza dönmeyeyim kas kaybetmeyeyim.. çünkü kaslar gidince yerine yağlar geliyor, yerine yine kas koymak çok zor.. üstelik ben fazla ince olmanın estetik olmadığını düşünüyorum ve dolgun bir yüzün çok daha seksi ve güzel olduğuna inanıyorum.. yanihatun dediğin hafiften etli olmalı yuvarlak olmalı.. üstelik insanın yüzü inceldiğinde çabuk da kırışıyor ve soğuk itici bi ifade geliyor..
her neyse.. biliyorsunuz yoldan geldim.. tartıldım 200 gr gitmiş.. bu sabah 200 daha gitmiş.. 3 günde 400 gr.. hiç hoşuma gitmedi mafoldumben valla maytap falan geçmiyorum.. yürüyüşe devam ediyordum ama eskisine göre en az 500-600 kalori fazla alıyordum.. inşallah çiroza dönmeden sabitlenirim kızlar ya :2: hedefim 52 idi bir anda 51.6'ya düşmüşümm :1no2: :1no2:
merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
bu hafta bende kilo verememiş arkadaşlar bildirimim 82,800 aynı yani..şimdi çıkmam lazım malum kuzum beni bekler. herkese iyi tatiller..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?