Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hoş geldina.s.
Sana mutlaka ilaçlarını vermiştir düzenli kullan cnm Kaşıntı başlangıçta olmayabilir
Tmm cnm sağol eşime söyledim internetten araştırıcak bulursa sipariş edicek
dışı kasınır tamamda vajinamın içi niye kıpkırmızı acaba yaaa pembeydi önceden(( evlendikten sonramı kızararki acaba da benmi yeni gördüm:sinifsinif: 6 aylık evliyim bu arada

Tahriş olmuştur büyük ihtimalle doğal dengesine bırak yeni evliyken olan bir durum bu temizliğini abartma demişti doktorum bana mantara çevirir.

hmmm anladım hayatım, o zaman evlendikten sonra vücutta özel yerlerde değişmeler olabilir yani öylemi, hem zaten doktor içine bakmadı bile dıştan gördüde dedi e dışı normal duruyo şu an bitek içimin kırmızılığına takmıştım kafayı:))))))

canım tebrik ederim çok güzel bir azim örneği gösterdin bizlere alkisalkisalkis

yok ya olalacım çiroz miroz olmazsın korkma, en korksam ben korkarım bak ne kadar rahatım :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar,
Kusura bakmayın ama beni uyarmak zorunda bırakıyorsunuz.
Biliyorsunuz ki KK de sayısız konu var ve her konu kendi başlığına uygun mesaj ve yorumlarla yürütülür.
Bu konunun amacı da kilo verme ile ilgili paylaşımlar. Ama görüyorum ki konu hariç her türlü paylaşım mevcut.
Evet bu grubun kaptanı Hatice1 ama sorumlusu da konu aktif olduğu sürece benim.
Konu dışı paylaşımlar arada olabilir ama konu paylaşımı çok az maalesef.
Buraya msn muamelesi yaparsak hiç kimsenin bir yararı olmaz. Sadece zaman geçirmek amaçlı olur.
Ne yapabiliriz?
-Bu konu başlığında beslenme ve sporla ilgili paylaşımlar yapılır, diğer konular özelden konuşulabilir.
-Ayrı bir konu açmak sadece 1-2 dk yı alır. Bu konuda kalmak isteyenler kalır diğer arkadaşlar paylaşıma oradan devam edebilir.
-Hiç kimse burada paylaşım istemeyebilir. Diğer arka sayfadaki konular gibi bu konu da KK arka sayfalarında kaybolur gider veya bir gün yararlanmak isteyenler aktifleştirir bilemem.
Seçim sizin.
Yazdıklarımı alıntı yapmayın lütfen ve cevap verilmesini istemiyorum. Özelden kararınızı verip uygulamanızı rica ediyorum. Ben KK ne girdiğim sürece ve bu konu kapanmadığı sürece konunun amacından çıkmasına gönlüm razı olmaz.
Anlayışınız için teşekkürler.

bu hafta bende kilo verememiş arkadaşlar bildirimim 82,800 aynı yani..şimdi çıkmam lazım malum kuzum beni bekler. herkese iyi tatiller..

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

Merhaba canım hoş geldin. İyiyiz sağol umarım sen de iyisin.

bu hafta bende kilo verememiş arkadaşlar bildirimim 82,800 aynı yani..şimdi çıkmam lazım malum kuzum beni bekler. herkese iyi tatiller..

Sağlık olsun haftaya iyi bir sonuç alırsın inşallah.

Son düzenleme:
Bu hafta hatice gelemediğinden liste de yapılmadı.
Kimin kupa aldığı belli değil sanırım henüz.

Son düzenleme:
olala tebrik eddrim canım...,selam kızlarr bende çeşmedeyim ama biraz kaçırdımm yiyecekelrii tardım gerçii buğün 61.2 :)

bugun salonda total bady diye bi ders vardı ona katıldım valla bisikletmiş ağırlıkmış fıııss... canım çıktı yarabbim ne kadar hamlamışım ben doğru düzgün hareketleri yapamadım.

Mezun arkadaşımızı bende tebrik ediyorum darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…