Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hoş geldin arzuco.
Bildiğim kadarıyla total body aletinde erkekler kas yapmak için çalışıyorlar.
Kadınlar için ağır bir spor gibi geliyor banabilmiyorumkismile
Ben de kışın gidiyorum spor salonuna aerobik, jimnastik ve step yapıyoruz.
Alet çalışması sadece 10-15dk. yapıyoruz.
Total body ile bütün kaslar çalıştığından başta yorucu olabilir ama sanırım daha çabuk sıkılaşırsın.
Başarılar diliyorumkaydirigubbakcemile5

olala tebrik eddrim canım...,selam kızlarr bende çeşmedeyim ama biraz kaçırdımm yiyecekelrii tardım gerçii buğün 61.2 :)

:)))))))) boşver tatil bu çeşmeye gidicende yemeden içmeden durucan ?????? imkansız canım keşke ben 61 olsam tıka basa yerdim:)))))))):içelim:

eylül olala geçmiş olsun arkadaşlar
canım yavaş ama kalıcı gitsin diyelim diyetisyenin memnunmu az gitmesinden merak ettim bilmiyorumkismile
canım azmin ve başarın tebrik edilmeyecek gibi değil çok güzel daha fazla vermezsin umarım sabitlenirsin bir an önce
hatice hoşgeldin

hoşbulduk canım evet anneme gittim biraz telaşem vardı ama evimdeyim çok şükür artıkkaydirigubbakcemile5

kızlar bende binbirrenke katıldığımı söylemek istiyorum
sohbet çok güzel ama kilo verme motivasyonumuz düştü
bencede artık eğlence diye giriyoruz kilo ile ilğili paylaşımlarda bulunalım daha fazla
tabi sohbet ve hal hatır sormak olmamalı demiyorum ama abartılmamalı
zaten konu sahibi binbirrenk

-----------------------başladığı k-------------------geçen haftaki------------------şuanki kilo-------------------hedef kilo

hatice1.........................84............................71.3............................................................68... .........

zambak3......................86.3...........................76.............................................................70...........yok

oyelken........................79.9..........................70.7............................................................65...........verememiş

nesibe26........................75............................71.3...............................70.5......................68..........800 gr vermiş

ege1979.........................97.2.........................92..............................................................85...........bildirmedi

naf..................................73...........................68...............................68.3........................60...........300 gr almış

melisdeniz......................65............................61.............................................................60..........tatilde

neşeli45.........................85.9..........................82.8.............................82.8......................68..........verememiş

olala..............................54.6..........................52.4..............................51.6.....................51.6........mezun oldu

cigsel2010......................71.6...........................71.6............................71.1......................63............bildirmedi

ssdemet.........................91.3...........................89.3............................88.7......................................600 gr vermiş

Son düzenleme:
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :) Benim hedefim 55 kilo. Yalnız spor yapmayı pek sevmediğimden spor yerine günde 15 dakika dans edip 100 tane yarım mekik çeksem spor kadar etkili olur mu? Bu sıcakta pek yemek yiyemiyorum ama 3 öğünü hiç atlamam :) Ve tabii bol su içiyorum.. Bugünden itibaren bende başladım, inşallah sizin gibi bende olumlu sonuç alırım. :)

tabii canım neden olmasın dansta bir spor sayılabilir vereliniortak
önemli olan hareket
kaç kilosun bu arada bilmiyorumkismile

Sağol haticecim. Ama ben konu sahibiyim her şey istediğim gibi olacak modunda değilim tabii ki. Konu bir düzene girsin istedim.
Devam etmek istemeyen arkadaşlar listeden adını sildirip bu sayfada diyet topiği de açabilirler, sohbet topiği de açabilirler.
Buradan devam etmek isteyenler de konuya uygun paylaşımlar yapmalı doğal olarak.hihoyyyt

Merhaba vodoo, bence de neyi seviyorsan onu yapmalısın.
dans çok güzel ama farklı kasların çalışması için zaman içinde hareketlerini değiştirerek yaparsın. Süresini de arttırırsın.
Üç öğün güzel, meyve ile ara öğünlerini de atlama.
Evet yarım mekik tam mekikten daha yararlı.
İp de atlayabilirsin yani alternatifler bulabilirsin spor adına.
Kilon çok fazla değil. Yavaş ve sağlıklı vermeye bak.
Başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aramıza.. kilomuz ve hedefimiz aynı. Şunu söylemek istedim. ben evde kalca bacak karın egzersizleri ve ip atlama yapıyordum. Vucudumu calıştırdığımı düşünüyordum. Fakat spor salonuna yazılıpta ordaki hareketleri (body çalışmaları) yapınca cok ham olduğumu gördüm yarım saatte iflahım kesildi 3 gündür her yerim ağrıyor bir süredir günde 100 mekik ve 3x 20 şerden bacak hareketleri yaptığım halde. Bahsettiğim aletli çalışmalar değil. tüm kas gurubunu çalıştıran hareketler.
Mesela ben şimdi kalorili yiyeceklerden daha da kaçıyorum çünkü onları yakmak için neler çektiğimi ben biliyorum. Yani şunu demek istiyorum evde kendimizi cok yormaya biliyoruz

15 dakika dans ve 100 mekik spor kadar etkili olmaz. Hiç hareketsizlikten iyidir ama enaz günde 1 saat tempolu nabız aralığında yürümen lazım. yağ nabzı diye aratırsan hesaplamalar cıkacaktır. En az 40 dakika spor yapman lazım çünkü vücut 20 dk sonra yağ yakmaya geciyormuş. Kolay gelsin kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…