- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.401
bugun salonda total bady diye bi ders vardı ona katıldım valla bisikletmiş ağırlıkmış fıııss... canım çıktı yarabbim ne kadar hamlamışım ben doğru düzgün hareketleri yapamadım.
Mezun arkadaşımızı bende tebrik ediyorum darısı başımıza
günaydın
olala tebrik eddrim canım...,selam kızlarr bende çeşmedeyim ama biraz kaçırdımm yiyecekelrii tardım gerçii buğün 61.2 :)
canım yavaş ama kalıcı gitsin diyelim diyetisyenin memnunmu az gitmesinden merak ettim bilmiyorumkismileKIZLAR Diyetisyene gittim bugün...
89,3 kg dan 88,7 kiloya düşmüşüm.vücut analizimde giden 600 gıramında hepsi yağdan gitmiş.çok yavaş ilerliyorum 3 hafta sonunda 2,6 kg vermiş durumdayım.ama şükür az da olsa giden bişeyler var ...umudumu yitirmedim...
canım azmin ve başarın tebrik edilmeyecek gibi değil çok güzel daha fazla vermezsin umarım sabitlenirsin bir an öncekızlar ben az sonra çıkıcam
bu hafta kilo vermek gibi bi çabam yoktu ama maalesef 400 gr vermişim
kilom 51.6 boy 1.60
6 haftada 4 kilo verdim, çizelgede 3 gözüküyor ama aslında 4..
diyet incilerimi de kimse okumamış galiba dünkü sayfalarda
mikemmel tavsiyeler var kaçırmayın diyorummm sengözlerimebaksanab
bundan sonra pilates bandı ve bisikletle vücudumu diri tutucam :hulya:
kesinlikle daha fazla vermek istemiyorum kollarım incelmiş diye üzüldüm bile
her neyse durum bu
beni de mezun edersinizz di miii olumunekankayizsmile
resimleri paylaşıcam
sizi çok seviyorum hep uğrucam topike opuyorumnanaktan
motivesyonunuza ve azminize de güveniyorum aklinialirimsmile
eminim hepiniz de er ya da geç hedeflediği kiloya gelecek
en önemlisi de sağlık zaten
neyse şimdi hepiniziiiii kocamaaaaan öpüyorummmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hava pırıl pırıl dışarı atıcam kendimi kaydirigubbakcemile3
süprizlere de açığımmm :lepi:
:sm_cool: :sm_cool: :teytey:
hatice hoşgeldin
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :) Benim hedefim 55 kilo. Yalnız spor yapmayı pek sevmediğimden spor yerine günde 15 dakika dans edip 100 tane yarım mekik çeksem spor kadar etkili olur mu? Bu sıcakta pek yemek yiyemiyorum ama 3 öğünü hiç atlamam :) Ve tabii bol su içiyorum.. Bugünden itibaren bende başladım, inşallah sizin gibi bende olumlu sonuç alırım. :)
tabii canım neden olmasın dansta bir spor sayılabilir vereliniortak
önemli olan hareket
kaç kilosun bu arada bilmiyorumkismile
kızlar bende binbirrenke katıldığımı söylemek istiyorum
sohbet çok güzel ama kilo verme motivasyonumuz düştü
bencede artık eğlence diye giriyoruz kilo ile ilğili paylaşımlarda bulunalım daha fazla
tabi sohbet ve hal hatır sormak olmamalı demiyorum ama abartılmamalı
zaten konu sahibi binbirrenk
tabloya göre en çok veren nesibe
nesibe tebrik ederima.s. canım kupa :hooray:senin
Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza :) Benim hedefim 55 kilo. Yalnız spor yapmayı pek sevmediğimden spor yerine günde 15 dakika dans edip 100 tane yarım mekik çeksem spor kadar etkili olur mu? Bu sıcakta pek yemek yiyemiyorum ama 3 öğünü hiç atlamam :) Ve tabii bol su içiyorum.. Bugünden itibaren bende başladım, inşallah sizin gibi bende olumlu sonuç alırım. :)
Nesibecim tebrik ederim amaalkisalkisalkis kupa sahibi demet olması gerekmiyor muydu?
Ben mi yanlış gördüm.fisfisfis
65.. Çok fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?