- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #12.921
bende davetliyimmmmeyvahedigeldismile
ama kaçırmam heralde oruçlu degilim yaaaa
gözüm tok bugünnnnkaydirigubbakcemile3
canım oruç olmayınca iftarda suya yüklenmediğim için korkuyorum bendeeyvahedigeldismile
ama kaçırmam inş.:kedi:
buraya yazacağım için kaçıramam
günaydııın herkesee hihoyyyt:sm_cool::sm_cool::dance::dance:
kimsecikler ugramamış pofudan başkaa
uyuyomusunuz halaaaaa:mymeka:
patiss kesin uyuyodurdaaa:mymeka:
diger kızlarda kalkmak üzeredir muhtemelennnmirmirmirmirmirmirmirmir
günbaydıın şekerim..evet bu sabah baktım 66.300 olmuşum yani 1.700 kilocuk :)
85,3tüm canım pazartesi tartılmıştım yanlış hatırlamıyorsam... boyum 1.70...sahi patis kaç kilosun şimdi:uhm:
:roflol::roflol::roflol:ayyy evet yaa geçendede öyle olmuştuu
bugün itibarıyla oldum bennn
patissss demek bıraktın ha ilacıııkaydirigubbakcemile3ozaman başladı deseneçalışmalar:jeyyar:
sahurda yediklerim:
2 dilim pide
domates salatalık biber( zeytinyağlı)
peynir ve 5 zeytin
bugün ekmeği kaçırdım azcıkkkk:hulya:
canım bence kaçırmış değilsin yaa. kaç saat oruç tutuyorsun
doğru söylüyorsun canım
ama ben hep 1 dilim yerdim bu gün 2 ye çıktı
ve midem ağrıyor şu anda acaba ondanmı diye düşündüm:hulya::hulya:
85,3tüm canım pazartesi tartılmıştım yanlış hatırlamıyorsam... boyum 1.70...
hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım yaa :çok üzgünüm: neyse gidecek inşallah hepsi
Zambakım yok canım çalışmalar :roflol: ilaccı bıraktım ama 3-4 ay belki daha fazla doğal yollardan korunuaz :kedi: vücudum kimyasalların etkisinden kurtulsun hem de ben bu arada kilo vereyim
Haticem hoşgeldin canımmm
canım zambak tarif etmiş benimkide aynısı ama bazen yarım kaşık kadar mayonez koyuyorum benyerimseniben
kaydirigubbakcemile5aynısı canım aynısıopuyorumnanaktan
bende davetliyimmmmeyvahedigeldismile
ama kaçırmam heralde oruçlu degilim yaaaa
gözüm tok bugünnnnkaydirigubbakcemile3
Sınav stresi yedirmiş anlaşılan.a.s
Doğum kontrol hapları da bazı bünyelerde iştah açıyor.
Sen azimlisin patisim bir başladın mı nasılsa sonunu getirirsinkaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar anlaşılan bugün herkes davetli
sahurda kıymalı yumurta
domates
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
akşama davetteyim
kızlar tartılmayı unutmayın
Diyet yapan kişilerin düştüğü en önemli hatalardan biri yeterli miktarda karbonhidrat almamaktır. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı glikojen deposu ve kandaki şeker bitince kas içindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar. Bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde su kaybeder.
Yani diyette karbonhidratı kesen kişi tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur.
1 gram kas kaybettiğinizde yaklaşı 2,7 gram da su kaybedersiniz ve böylece hızla zayıfladığınızı sanırsınız. Eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz, kollarınız inceliyor ve yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz demektir. En doğru zayıflama yağ kaybı ile olur. Bunun için tüm besin gruplarından az ve sık yemeniz gerekir.
(Alıntı)
Bazıları o kadar kilo verdim göbeğim duruyor derler. İşte nedeniyerimseniben
Zaman zaman söylerim kilo verirken sadece tartıya bağlı kalmayalım haftada bir ölçülerimizi de alalım.gamyoncuiremsu
bizi kimse davet etmiyor yahuu :a015: zaten pek tanıdığımızda yok burda henüz...
kızlar bu arada ben gündüz yediklerimi yazmıyorum sizler oruçlusunuz diye. akşam toptan yazarım :)
bende aynıyım canımmm şimdilik bi yere gitmedim dahaa
yalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?