Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

ben 11 de uyandım ama şimdi ayakta uyuyorummirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

günbaydıın şekerim..evet bu sabah baktım 66.300 olmuşum yani 1.700 kilocuk :)

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim canım kupayı alırsın o zaman diğer kızlarda regl zaten bende verdim ama bu kadar değil
neyse sürpriz olsunnnnn:icecream::icecream:

sahurda yediklerim:
2 dilim pide
domates salatalık biber( zeytinyağlı)
peynir ve 5 zeytin
bugün ekmeği kaçırdım azcıkkkk:hulya:

sahi patis kaç kilosun şimdi:uhm:
85,3tüm canım pazartesi tartılmıştım yanlış hatırlamıyorsam... boyum 1.70...
hayatımda hiç bu kilolara çıkmamıştım yaa :çok üzgünüm: neyse gidecek inşallah hepsi

:roflol::roflol::roflol:ayyy evet yaa geçendede öyle olmuştuu
bugün itibarıyla oldum bennn
patissss demek bıraktın ha ilacıııkaydirigubbakcemile3ozaman başladı desene çalışmalar:jeyyar:

Zambakım yok canım çalışmalar :roflol: ilaccı bıraktım ama 3-4 ay belki daha fazla doğal yollardan korunuaz :kedi: vücudum kimyasalların etkisinden kurtulsun hem de ben bu arada kilo vereyim

Haticem hoşgeldin canımmm

Diyet yapan kişilerin düştüğü en önemli hatalardan biri yeterli miktarda karbonhidrat almamaktır. Diyete başladığı zaman ekmek, pilav, makarna, patates, mısır gibi besinleri kesen kişilerin metabolizması ihtiyacı olan karbonhidratı glikojen deposu ve kandaki şeker bitince kas içindeki karbonhidrattan kullanmaya başlar. Bu da kas kaybı anlamına gelir ve vücut beraberinde su kaybeder.

Yani diyette karbonhidratı kesen kişi tartıdaki sonucu görünce kilo verdiği yanılgısına düşer, ancak gerçek olan vücudun kaybettiği yağ değil, kas ve sudur.

1 gram kas kaybettiğinizde yaklaşı 2,7 gram da su kaybedersiniz ve böylece hızla zayıfladığınızı sanırsınız. Eğer tartıda kilo vermenize rağmen yüzünüz, kollarınız inceliyor ve yağ deposu olan karın kalça bölgesi incelmiyorsa siz yağ kaybetmiyorsunuz ve doğru zayıflamıyorsunuz demektir. En doğru zayıflama yağ kaybı ile olur. Bunun için tüm besin gruplarından az ve sık yemeniz gerekir.
(Alıntı)

Bazıları o kadar kilo verdim göbeğim duruyor derler. İşte nedeniyerimseniben
Zaman zaman söylerim kilo verirken sadece tartıya bağlı kalmayalım haftada bir ölçülerimizi de alalım.gamyoncuiremsu

doğru söylüyorsun canım
ama ben hep 1 dilim yerdim bu gün 2 ye çıktı
ve midem ağrıyor şu anda acaba ondanmı diye düşündüm:hulya::hulya:

Geçmiş olsun canım. sahurdan sonra hareket olmadığından hamur işleri mideye oturabilir.:1no2:
Kardeşim de sahurda pilav yemiş midem ağırıyor diyordu.

Sınav stresi yedirmiş anlaşılan.a.s
Doğum kontrol hapları da bazı bünyelerde iştah açıyor.
Sen azimlisin patisim bir başladın mı nasılsa sonunu getirirsinkaydirigubbakcemile5

canım zambak tarif etmiş benimkide aynısı ama bazen yarım kaşık kadar mayonez koyuyorum benyerimseniben

kaydirigubbakcemile5aynısı canım aynısıopuyorumnanaktan

Sağol canımopuyorumnanaktan Kızartmalar hariç yoğurtlu yemekleri seviyorum. Yağda kavurma değil de haşlayarak deneyeceğim. Mayonez ketçap vs. hiç eve sokmam.lmaz:
Dereotu, nane yeterli sanırım.:hulya:

bende davetliyimmmmeyvahedigeldismile
ama kaçırmam heralde oruçlu degilim yaaaa
gözüm tok bugünnnnkaydirigubbakcemile3

Sen kaçırmazsın canım dikkatlisindir. En iyi kilo verme dönemi bu sıcaklar.aklinialirimsmile
Kışın zorlaşıyor biliyorsun. Bir an önce kiloları verip topluca korumaya geçmekte yarar var:lepi:

merhaba kızlar anlaşılan bugün herkes davetli
sahurda kıymalı yumurta
domates
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
akşama davetteyim
kızlar tartılmayı unutmayın

Sınav stresi yedirmiş anlaşılan.a.s
Doğum kontrol hapları da bazı bünyelerde iştah açıyor.
Sen azimlisin patisim bir başladın mı nasılsa sonunu getirirsinkaydirigubbakcemile5

yedirdi vala canım benim... hele sınava yakın stresten ders te çalışamadım evde de elimi hiçbişeye sürmedim... hep hazır yedik.. e bi de zaten doğum kontrol hapı ve antidepresan kullanıyorum. kansızlık var diye de eşim saolsun sürekli yedirdi bana :))))

ama Alllahın izniyle bu sefer yarım bırakmamı gerektirecek bişe yok ve sonuna kadar gidicem..

bu arada kızlaaar az önce 40 dakika hızlı tempoda yürüdüm koşu bandında, belki akşam tekrar yürürüm kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar anlaşılan bugün herkes davetli
sahurda kıymalı yumurta
domates
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
akşama davetteyim
kızlar tartılmayı unutmayın

bizi kimse davet etmiyor yahuu :a015: zaten pek tanıdığımızda yok burda henüz...

kızlar bu arada ben gündüz yediklerimi yazmıyorum sizler oruçlusunuz diye. akşam toptan yazarım :)

paylaşım içim teşekkürler canımmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…