Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günayyddıınnn kızlarrr sonunda 65.900 ü gördüüm tartıdaaa çok mutlu olduumm yaa iiki bırakmamışşşımm ii kiii inşallahh devamı gelirr bu haftaa

merhaba kızlar.... çok keyifsizim
kahvaltı yapıyorum şimdi, ancak istedi canım bişeler..
öpüyorum hepinizi

ya kızlar bu arada benim aşırı midem bualnıyo yemek yerken ve azıcık bişey yediğim anda şişkinlik oluyo nedendir acaba??

merhaba kızlar.... çok keyifsizim
kahvaltı yapıyorum şimdi, ancak istedi canım bişeler..
öpüyorum hepinizi
merhaba canım neden keyifsizsin neyin var :teselli:
ya kızlar bu arada benim aşırı midem bualnıyo yemek yerken ve azıcık bişey yediğim anda şişkinlik oluyo nedendir acaba??

bulanmasını bilemem ama az yemeğe alıştığın zamanlar biraz kaçırsan hemen şişkinlik oluyordu bendeguclubacismile

öncelikle afiyet olsun cnm..hayırdır neyin var?:çok üzgünüm:

merhaba canım neden keyifsizsin neyin var :teselli:

kızlar dün akşam eşimle dışarı çıkmıştık, sonra da şimdiye kadar ki en büyük tartışmamızı yaşadık :çok üzgünüm: çok kırgınım..
hatta tek büyük desem yeri var...

az önce 45 dk yürüdüm koşu bandında. bi de dün regl oldum, rahatlayacağım inşallah..

merhaba kızlar nasılsınız
bende yeni gelebildim
sahurda yediklerim
1 dilim pide ,5 zeytin,küzlenmiş patlıcan
domates salatalık biber(zeytinyağlı) ve birazda kaşar

canım bunlar evliliğin tadı tuzu
tesadüfe bak bende gece tartıştım eşimle.sinirimden ağladım büyük bişey değildi ama kendi kendime bencillik yapıyorum diye kendime kızdım sinirden ağladım zaten ben ağlayınca da buzlar hemen erir sonra barıştık uyuduk:kedi:
sonra bana dedi ki böyle tattışmalardan sonra seni daha çok seviyorum dedi
sende sıkma canını düzelmiycek bişey yoktur hayatta opuyorumnanaktan

Zambak nerde? iki gündür göünmüyo bilmiyorumkismile
zambağı bende merak etmeye başladım ne zamandır girmiyorbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…