- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.141
Hatice, Nesibe hoşgeldiniz kızlar...
bugün buralar pek bi sessiz gerçekten... akşama kalabalıklaşırız diye ümit ediyorum.
şimdiden hayırlı iftarlar size kaydirigubbakcemile3
hatice çok az yemişsin
nasıl dayanabiliyorsunklava:
hoşbuldum canım geldim v e hemen gittim
ilık su içmeyi sormuşsun canım bende içiyordum sabahları koca bi bardak
zayıflama diyetsiz olmaz tabi ılık su sadece metabolizmayı çalıştııyor
diyette az yendiği için haliyle yavaşlayan metabolizmayı harekete geçiriyor:içelim::içelim:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbu arada bugünkü raporumu sunayım buyrunnnnnnnnn
sabah çeyrek pideden daha az pide
çok az zeytinyağı ile kavrulmuş ve üstüne azıcık kaşar peyniri serpilmiş domates
2-3 zeytin
1 bardak limonata
1tatlı kaşığı kadar bal
ara:1 şeftali
akşam:z.yağlı patlıcan yemeği (ki ben herşeyi z.yağıyla yaparım, bir egeli olarak bayılırım zeytinyağına)
2-3 kaşık kadar bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara:1 armut
yatmadan da 1 bardak süt içicem...
geç kalktığımız için öğle yemeği yemedik bugün çünkü kalktığımda zaten 1i geçiyordu :kedi:
az önce de 45 dk yürüdüm koşu bandında, şimdi de maden suyumu içiyorum ve kendimi müthiş hissediyorum :)))))
hmm anladım canım evet bi süre sonra metabolizma hızımızın düşmesi kaçınılmaz. bi deneyeyim bakalım içebilecek miyim. çünkü ben yaz kış buz gibi olmazsa o suyu içmem... midemi bulandırıyor gibi geliyor.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zambak görmesin öğleye kadar yattığını
amaaa pardon eşin evdeydi değilmi unuttum:kedi:aklinialirimsmileaklinialirimsmile
canım onunda mantıklı bi açıklaması varkaydirigubbakcemile3
soğuk su içmekte ektradan kalori yaktırıyormuşhihoyyythihoyyyt
vücut soğuk olan suyu isıtmak için enerji harcıyormuş
nasıl işine geliyorsa öyle yap kuzum:içelim:
görmesin vala canım ama işte eşim sabah işe gitmeyecek olunca :kedi: uyuduk biz de :)))
inanmazsınız kedimiz kaldırdı yaa, normalde sesi çıkmaz, ki sağır zaten, bu sabah daha doğrusu öğlen, miyav miyav gelip başımıza çıktı, yüzümüzü falan yaladı uyandırdı bizi :roflol:
Haticem siz sahur için kalkıyosunuz zaten, normal yani.. hem Zambak gelse yine sadece beni pataklar :çok üzgünüm:iyi yapmışsın tatlımm
bende 2 de kalktım ayıptır sölemesiii
diziyi netten izliyorum tatlımeski dizilerden samanyolu,bir demet tiyatro felan
ne denk gelirse:hulya:
ben sahur için kalkmıyorum canım daha doğrusu sabah yatıyorumHaticem siz sahur için kalkıyosunuz zaten, normal yani.. hem Zambak gelse yine sadece beni pataklar :çok üzgünüm:
hmm iyi seyirler bakalım canım... ben de gideyim de yatakta kitabımı okuyayım, çok heyecanlı eyvahedigeldismile
iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan
yemek yedim geldim... eşim de işe gitti şimdi :gitme: sevmiyorum akşamları yalnız olmayı
Pofu ve bilen diğer kızlar, bişe sorucam, sabah içilen ılık su ne işe yarar tam olarak? yani aslında hep duyarız içilmeli diye ama nedenini bilmiyorum ben?
ayrıca işe yarıyorsa ben de içeyim bundan sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?