Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Hatice, Nesibe hoşgeldiniz kızlar...
bugün buralar pek bi sessiz gerçekten... akşama kalabalıklaşırız diye ümit ediyorum.

şimdiden hayırlı iftarlar size kaydirigubbakcemile3

hoşbuldum canım geldim v e hemen gittim

ilık su içmeyi sormuşsun canım bende içiyordum sabahları koca bi bardak
zayıflama diyetsiz olmaz tabi ılık su sadece metabolizmayı çalıştııyor
diyette az yendiği için haliyle yavaşlayan metabolizmayı harekete geçiriyor:içelim::içelim:

iftarda yediklerim ise
1 kase mercimek çorbası
1 burger kızartması ve salata

ara 1 armut ve erik
ara 1 elma 1 muz azcıkda üzüm
(bi arada 4 ceviz yedim)sanırım biraz karıştırdım

hmm anladım canım evet bi süre sonra metabolizma hızımızın düşmesi kaçınılmaz. bi deneyeyim bakalım içebilecek miyim. çünkü ben yaz kış buz gibi olmazsa o suyu içmem... midemi bulandırıyor gibi geliyor.

bu arada bugünkü raporumu sunayım buyrunnnnnnnnn

sabah çeyrek pideden daha az pide
çok az zeytinyağı ile kavrulmuş ve üstüne azıcık kaşar peyniri serpilmiş domates
2-3 zeytin
1 bardak limonata
1tatlı kaşığı kadar bal

ara:1 şeftali

akşam:z.yağlı patlıcan yemeği (ki ben herşeyi z.yağıyla yaparım, bir egeli olarak bayılırım zeytinyağına)
2-3 kaşık kadar bulgur pilavı
1 kase yoğurt

ara:1 armut
yatmadan da 1 bardak süt içicem...
geç kalktığımız için öğle yemeği yemedik bugün çünkü kalktığımda zaten 1i geçiyordu :kedi:

az önce de 45 dk yürüdüm koşu bandında, şimdi de maden suyumu içiyorum ve kendimi müthiş hissediyorum :)))))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zambak görmesin öğleye kadar yattığını
amaaa pardon eşin evdeydi değilmi unuttum:kedi:aklinialirimsmileaklinialirimsmile

canım onunda mantıklı bi açıklaması varkaydirigubbakcemile3
soğuk su içmekte ektradan kalori yaktırıyormuşhihoyyythihoyyyt
vücut soğuk olan suyu isıtmak için enerji harcıyormuş
nasıl işine geliyorsa öyle yap kuzum:içelim:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zambak görmesin öğleye kadar yattığını
amaaa pardon eşin evdeydi değilmi unuttum:kedi:aklinialirimsmileaklinialirimsmile

görmesin vala canım ama işte eşim sabah işe gitmeyecek olunca :kedi: uyuduk biz de :)))
inanmazsınız kedimiz kaldırdı yaa, normalde sesi çıkmaz, ki sağır zaten, bu sabah daha doğrusu öğlen, miyav miyav gelip başımıza çıktı, yüzümüzü falan yaladı uyandırdı bizi :roflol:

bu iyi haber :))))
:içelim:
yaa ne dizisi bu saatte

iyi yapmışsın tatlımm
bende 2 de kalktım ayıptır sölemesiii

iyi yapmışsın tatlımm
bende 2 de kalktım ayıptır sölemesiii
Haticem siz sahur için kalkıyosunuz zaten, normal yani.. hem Zambak gelse yine sadece beni pataklar :çok üzgünüm:
diziyi netten izliyorum tatlımeski dizilerden samanyolu,bir demet tiyatro felan
ne denk gelirse:hulya:

hmm iyi seyirler bakalım canım... ben de gideyim de yatakta kitabımı okuyayım, çok heyecanlı eyvahedigeldismile

iyi geceler hepinize opuyorumnanaktan

ben sahur için kalkmıyorum canım daha doğrusu sabah yatıyorum
6 7 gibi sonra da gün boyu neredeyse uyuyorum
tersim döndükaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım

ya kitabım bitti ama benim uykum kaçtı bu arada bilmiyorumkismile
yatakta döndüm durdum ama faydasız... ben de yastığımı kaptım ve televizyonun karşısına geçtim, nefret ediyorum gece yalnız olmaktan herşey,her ses ürkütebiliyor....

gnydın cnm

benim bildiğim kadarıyla (diyetisyenim demişti+spor hocama da sormuştum):bağırsakları çalıştırıyo+midenin dolmasını böylece fazla yemeyi engelliyo+gün boyu kalan toksinlerin dışarı atılmasını sağlıyo..

bendeki 4 senelik alışkanlık su içmediğimde kendimi tuhaf hissediyorum

günaydın kızlar..ben bişey sormak istiyorum..biliyosunuz cuma günü 66.100 düm c.tesinden sonra 66.500 oldum hala daha sabit kafam karıştı neden böle olmuş oılabilir??yediklerimide paylaşıyorum sizlerle ıooff yaaa :S:S

bu arada dün akşam yarım saat plates yaptım

Günaydın pofucum...
cevabın için teşekkür ederim. bi deneyeyim bakalım...
ben de pazar tartıldığımda cumaya göre fazla gelmiştim hem de 800 gram falan. halbuki o arada hiç kaçamak yapmadım... moralim bozulmasın diye de bi daha tartılmadım.. regl olmam gerekiyo ben ona yordum ama senin yeni geçmişti di mi regl dönemin? belki bi şekilde vücudun su tutmuştur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…