- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #13.241
hoşgeldin canımmm yediklerini ve yaptığın sporuda yazarsan yol gösterebilirizzz :içelim:
Hatic hoşbulduk, sizin hızınıza yetişemiyorum, ben cok yemiyorum ama günde 7-8 litre su içiyorum. su içsem yarıyor, derler ya aynen öyle:)))
alıntı kısmını çözemedim, alıntı yapa basıyorum bazen çerçevede görünüyor bazense düz yazı gibi, nerde hata yapıyorum?
Merhaba nazocum. Yazma çalışmaları ile seri yazmaya alışırsın merak etme.
herkesin bir acemilik dönemi oluyor mutlaka.
Alıntı yap a bastığında çerçeve çıkar, üstte alıntı yaptığın yazı vardır onun altına biraz aralık bırakarak yazacaklarını yazarsın.
Bir sorun olduğunda herkes yardımcı olur merak etmevereliniortak
Merhaba BinbirRenk, teşekkür ederim, ben de öyle yaptım ama çerçeve çıkmadı, neyse bakalım bunda olacak mı... yardım için teşekkür ederim:)
sevgiler..
Merhaba arkadaşlar
Ramazan iyi gidiyordur sanırım gördüğüm kadarıyla herkes elinden geleni yapıyor kilo almamak veya vermek adına.
Zambak ı göremedim.bilmiyorumkismile Bilgisayarımda sorun var diyordu.
Belki de ondan kaynaklanıyordur. Umarım önemli bir problem yoktur.:hulya:
Hatic hoşbulduk, sizin hızınıza yetişemiyorum, ben cok yemiyorum ama günde 7-8 litre su içiyorum. su içsem yarıyor, derler ya aynen öyle:)))
kızlar dün leslie yürüyüşe başladım
bakalım ne olacak
merhaba canım hoşgeldin
ramazan aynı tempoyla devam ediyor:hulya:
alıştık artık iyi gidiyor.ben buraya yazmıyor olsaydım bayrama en az 3 kilo fazlayla girerdim
burası beni firenliyor ve kilo da verebiliyorum azda olsakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet hatırladım zambak sorun var bilgisayarda diyordu belki ondan girmemiştir:hulya:
hoşgeldin binbirrenk
evet canım elimizden geleni yapıyoruz şimdidlik
sen söyleyince bende hatırladım
zambak nerelerdsin kız merak ettik hepimiz
Hoş geldin patisim. Ben yazarken sen de gelmişsin.
Geçmiş olsun canım. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun.
hastalığın yaşı filan olmuyor maalesef.
Allah çaresiz dert vermesin kimseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?