- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.141
iyi akşamlar kızlar
sonunda tatil bitti evime döndüm
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM İNŞALLAH VERİRİM HAFTAYA KADARCanım bence sen yapp
bende yapabilrmiyim bilmiyorum zatennkaydirigubbakcemile3
kimsede bildirim yapmamışşş baksanaaalmaz:
1kiloyu sen rahatlıkla verirsin canımm merak etmeee
HOŞGELDİN CANIM SEN TATİLDEMİYDİN BENDE MERAK EDİYORDUM NİYE GİRMİYOSUN DİYE...HAFTAYA BOMBA GİBİ DÖN TATLIM BİLDİRİMEiyi akşamlar kızlar
sonunda tatil bitti evime döndüm
SEN NİYE REGL OLMAYI İSTİYORSUN ANLAMADIM ADET DÜZENSİZLİĞİ FELAN MI VARkızlar ben 48,5 kiloyum ama daha regl olmadım 33.günüm yane bugün yarın olurum
sabah 1 dilim kepek ekmeği yarım domates 1 zeytin , üçgen şeklinde light peynir yedim
saat 2 de 1 adet elma 1 kaşık yoğurt yedim
saat 4 te 2 bardak şekersiz çay 1 paketden az form çubuk kraker yedim
saat 6 buçukta 3 kaşık taze fasülye ve yarım kase yoğurt yedim
saat 7 buçukta birazcık çikolata yedim
saat 9 buçukta yarım kase yoğurtla 1 adet nektari yedim
bu kadar şimdilik
arkadaşlar benim hayatım diyet yapmakla geçti. Gerçekten kilomu ve vücudumu çok güzel kontrol ederek bir çok deneyimler edinerek 30 yaşıma geldim. 20-25 yaşarımda üniversiteyken denemediğim rejim kalmadı neredeyse ama sadece ve sadece şunu söyliyeyim. Gün içinde ne yerseniz ne kadar yerseniz yeyin ama akşam en geç 7 den sonra hiç bir şey yemeyin ve plates yapın. 2 yıldır plates yapıyorum ve vücudum kendini çok güzel toparladı çok güzel oldu ben bu ikisini yaparak formumu korumayı başarabildim:))
.....başladığı kilo..... Geçen haftaki kilo.....şu anki kilo.....hedef kilo hatice1..........84...........................70.7.............................yok........................68
hatiç22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
zambak3........86.3.........................75.6.........................................................70
patiska..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
pofu...............68............................65..........................................................58
nuraksoy......72............................71.5.......................................................60
melekkız26.....57............................57..........................................................50
nesibe26.........75............................69.8........................................................65
Selamm kızlarr
Çok özledim siziii opuyorumnanaktan
bayram felan derken giremedim bir türlü
kilo bildirimi de yapamadım
artık haftaya yaparım
Zaten nerdeyse kimse yapmamış kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen haftaki kilom 54.8 di , onu da düzeltirmisin , 57 yazıyor da ?
neyse öpüyorum sizi iyi geceler :asigim:Şeniz
.....BAŞLADIĞI KİLO..... GEÇEN HAFTAKİ KİLO.....ŞU ANKİ KİLO.....HEDEF KİLO HATİCE1..........84...........................70.7.............................yok........................68
HATİÇ22..........59.8.........................57.8............................58 8.......................55
ZAMBAK3........86.3.........................75.6.........................................................70
PATİSKA..........85.3.........................81.1............................yok.......................70
POFU...............68............................65..........................................................58
NURAKSOY......72............................71.5.......................................................60
MELEKKIZ26.....57............................54.8..........................................................50
NESİBE26.........75............................69.8........................................................65
Selamm kızlarr
Çok özledim siziii opuyorumnanaktan
bayram felan derken giremedim bir türlü
kilo bildirimi de yapamadım
artık haftaya yaparım
Zaten nerdeyse kimse yapmamış kaydirigubbakcemile3
bu arada geçen haftaki kilom 54.8 di , onu da düzeltirmisin , 57 yazıyor da ?
neyse öpüyorum sizi iyi geceler :asigim:Şeniz
kız nerelerdesinn sennnnnklava: klava:
böyle bırakıp gitme bidaha tamammııı:mymeka:
haticem eline saglık
tablo içinnnŞeniz
bende bildirim yapamıyorumm
haftaya inşallah yapıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?