- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.301
slm arkadaşlar benmi 5. günüm haftada kaç kilo verebiliosunuz...bir de bir sorum daha olacak kepekli kızamış ekmekler varya onların kalarisi nedir acaba yani günde kaç tane yesek bir zararı olmaz...
tşkrlr hatice, regl döneminde kilo vermek imkansız ceviz suyuyla 3 günde 1 kilo verdim şaşkınım vallazemuszemus diyetisyen önce suyu iç daha sonra cevizleri ye dedi, birazda iştahı kesiyor sankiakannehir
Liste için teşekkür ederim.
Haftada 3 kilo verme odaklı bir diyet listesi var mıdır acaba elinizde?
Merhaba,
Sağlıksız diyet deneyimlerinden ve şok diyet listelerinden sonra spor destekli zayıflamaya karar verdim. İnternette birçok liste var, hangisini uygulayacağını şaşırıyor insan. Diyetisyene gitmiyorum. Diyetisyene giden arkadaşlardan aldıkları tavsiyeleri ve kendilerine önerilen diyet listelerini paylaşmalarını rica ediyorum. Hepimiz faydalanırız. Ayrıca diyetisyene giden arkadaşlar ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiklerini yazarlarsa sevinirim.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisne denirkiiiikızlar herkese merhabalaaaarr a.s.
umarım hepiniz iyi ve sağlıklısınızdırrr
şimdiye kadar yediklerimi ve yaptıklarımı paylaşıp hemen sizlerden yorum almak istiyorum,ara ara yedikce yazacagım yine :asigim:
geç kalktığım için kahvaltı 11.45 e kaydı
* 1 dilim kepek ekmeği,
* üçgen şeklinde olan light beyaz peynirlerden 1 adet,
* 1 adet zeytin
* 3-4 dilim domates
saat 12.40 ta
20 dakika egzersiz
( 100 yarım mekik,50 yan mekik,10 tam mekik,50 bacak kası hareketi,50 kol kası hareketi,50 göğüs kası hareketi,10 kalça kası hareketi ve diğer ısınma hareketleri )
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum :1hug:
Moral oldu walla söylediklerin. Umarım aşırıya kaçmam. İştahımda artış hissediyorum son zamanlarda. İnşallah bu artış doğum sonrası devam etmez. Ben de rahatça veririm aldıklarımı. Sizlerin tecrübelerinden faydalanırım artık bol bol kilo verme konusunda.
acı olmuomu cnm ya ceviz suyu...bnim ananemde kalesterolunu düşürmek için içiodu...tşkrlr hatice, regl döneminde kilo vermek imkansız ceviz suyuyla 3 günde 1 kilo verdim şaşkınım vallazemuszemus diyetisyen önce suyu iç daha sonra cevizleri ye dedi, birazda iştahı kesiyor sankiakannehir
Canım benim bildiğim günde 6 ince dilim kepekli ekmek yemenin bir zararı olmuyormuş.
slm arkadaşlar benmi 5. günüm haftada kaç kilo verebiliosunuz...bir de bir sorum daha olacak kepekli kızamış ekmekler varya onların kalarisi nedir acaba yani günde kaç tane yesek bir zararı olmaz...
acı olmuomu cnm ya ceviz suyu...bnim ananemde kalesterolunu düşürmek için içiodu...
kepekli kızamış ekmek ama cnm acaba normal kepekli ekmekle aynımıdır?
plates yapıom haftanın 5 günü hafta sonları izin olcakk...1 kilo verebilisem iyi ama aylık 7 kilo die hedeflemiştim ne kadar dikkat edersem edimm en fazla 4 yada 5 olur sanırsammm boyum 1.60 kilom 5gün önce 74.4 günde sık sık az az yemeye çalışım...kilomun 30 kilosu et ve kas geri kalan 44.4 üde yağ yatartı öle gösterio yağlardan vermem lazımmm...
acı olmuomu cnm ya ceviz suyu...bnim ananemde kalesterolunu düşürmek için içiodu...
plates yapıom haftanın 5 günü hafta sonları izin olcakk...1 kilo verebilisem iyi ama aylık 7 kilo die hedeflemiştim ne kadar dikkat edersem edimm en fazla 4 yada 5 olur sanırsammm boyum 1.60 kilom 5gün önce 74.4 günde sık sık az az yemeye çalışım...kilomun 30 kilosu et ve kas geri kalan 44.4 üde yağ yatartı öle gösterio yağlardan vermem lazımmm...
benimde tanıdıgım kolestrol için içiyordu ama kadın bu su beni zayıflattı demiştide inanmamıştım
demek dogruymuş
Amin canım. Bu çayları not ettim ben de deneyeceğim. Ilık suyu da limonlu içince çok işe yarıyormuş.
Amin canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yaşım 25 boyum 160 cm.
Kızlar yeni bir kitaba başlıyorum şimdi 7 günde 3,5 kilo süper özsu diyeti diye bir kitap. Biraz inceleyeyim yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler olursa sizlerle de paylaşırım.
boyum 1.56 diyetisyen ideal kilon 57 dedi ama 57yken etli butlu oluyorum yineakannehir
52 yi görürüm inş. senin 4 kilo fazlan var anlaşılan o bişey değil haftada düzenli 1 kilo versen süper olur
keşke 1 ayda verebilsem canım
aslında bana kalsa belki verebilirimde eşlerinde faktörü oluyor kaçamağa sürüklüyor beni
bu yüzden daha nce ayda 2 kilo verebildim
inşallah sende çabuk verirsin:hulya:
keşke 1 ayda verebilsem canım
aslında bana kalsa belki verebilirimde eşlerinde faktörü oluyor kaçamağa sürüklüyor beni
bu yüzden daha nce ayda 2 kilo verebildim
inşallah sende çabuk verirsin:hulya:
bol bol ılık su iç ve ara öğünlerde kuru kayısı incir ye,yoğurdu keten tohumuyla ye faydasını göreceğine eminim, karamsar olmaolumunekankayizsmile
bol bol ılık su iç ve ara öğünlerde kuru kayısı incir ye,yoğurdu keten tohumuyla ye faydasını göreceğine eminim, karamsar olmaolumunekankayizsmile
keten tohumunu hep duyuyorum ama hiç denemedim
ılık suda aklıma pek gelmez soğuk dururken:)
ama karamsar değilim mutlaka vereceğim
şimdi egzersizimi yapmaya gidiyorumkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Kızlar yeni bir kitaba başlıyorum şimdi 7 günde 3,5 kilo süper özsu diyeti diye bir kitap. Biraz inceleyeyim yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler olursa sizlerle de paylaşırım.
ne dersin zambak bizde mi başlasak:içelim::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?