Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

slm arkadaşlar benmi 5. günüm haftada kaç kilo verebiliosunuz...bir de bir sorum daha olacak kepekli kızamış ekmekler varya onların kalarisi nedir acaba yani günde kaç tane yesek bir zararı olmaz...

Kızlar yeni bir kitaba başlıyorum şimdi 7 günde 3,5 kilo süper özsu diyeti diye bir kitap. Biraz inceleyeyim yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler olursa sizlerle de paylaşırım.

slm arkadaşlar benmi 5. günüm haftada kaç kilo verebiliosunuz...bir de bir sorum daha olacak kepekli kızamış ekmekler varya onların kalarisi nedir acaba yani günde kaç tane yesek bir zararı olmaz...

Canım benim bildiğim günde 6 ince dilim kepekli ekmek yemenin bir zararı olmuyormuş.

tşkrlr hatice, regl döneminde kilo vermek imkansız ceviz suyuyla 3 günde 1 kilo verdim şaşkınım vallazemuszemus diyetisyen önce suyu iç daha sonra cevizleri ye dedi, birazda iştahı kesiyor sankiakannehir

ya negüzell içelim ozaman ceviz suyuu:içelim:

Liste için teşekkür ederim.
Haftada 3 kilo verme odaklı bir diyet listesi var mıdır acaba elinizde?

haftada 3kilo vermek saglıklı olmaz bence
verilsede vücuttan su ve şişlik gider
yağ olmaz yani giden 2gün sonrada tekrar alırsınn

canım ben kendi adıma söyliyim
ocak ayında 86.300grdım
karar verdim bukiloları vermem gerek dedim
kafama göre bişeyler yaptım yanılmıyorsam şubat gibi buraya yazmaya başladım
ve şuan 76.600gr oldum
gramları yazıyorum malumm çok önemlikaydirigubbakcemile3
diyetisyenede gittim ama zaten bizim buradabeslenme şeklimiz aşagı yukarı onların verdigi liste gibi
onun için topigimize katıll gör bak nasıl kilo vericenna.s.a.s.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisne denirkiiii

ne güzell 26gün sonra annesin demekkiboshayallersmile
aman diyorum sakınn ama sakın tatlıya çok kaçma malum süt olsun diye herkafadan ses çıkarr
sadece bollca su içç inan bu yeter

sonrada aramıza katılırsınn uçar giderrr kilolarr
fıstık gibi anne olursunnn:lepi::lepi:

tşkrlr hatice, regl döneminde kilo vermek imkansız ceviz suyuyla 3 günde 1 kilo verdim şaşkınım vallazemuszemus diyetisyen önce suyu iç daha sonra cevizleri ye dedi, birazda iştahı kesiyor sankiakannehir
acı olmuomu cnm ya ceviz suyu...bnim ananemde kalesterolunu düşürmek için içiodu...

eger diyete yeni başladıysan ilk hafta rahatlıkla 1kilo verebilirsin ama sporuda eklersen
4dilim ekmek yeterli diye biliyorum ben
sabah 1dilim (etimek ebatlarında ekmek)
öglen 2dilim
akşam 1dilim

plates yapıom haftanın 5 günü hafta sonları izin olcakk...1 kilo verebilisem iyi ama aylık 7 kilo die hedeflemiştim ne kadar dikkat edersem edimm en fazla 4 yada 5 olur sanırsammm boyum 1.60 kilom 5gün önce 74.4 günde sık sık az az yemeye çalışım...kilomun 30 kilosu et ve kas geri kalan 44.4 üde yağ ya tartı öle gösterio yağlardan vermem lazımmm...

ozaman yağlardan verirsin şüphen olmasın
ama kendini kasma
illa 7olacak diye
ayda enaz 4kilo vermen bile çok güzellalkisalkisalkis

elifcim
haftada 1 2 kiloya kadar sıkı bi diyet ve sporla verileblir bence
ama ayda 5 kilo da versen çok iyi
çünkü ben grıram gıram veriyorum

Amin canım. Bu çayları not ettim ben de deneyeceğim. Ilık suyu da limonlu içince çok işe yarıyormuş.

sabah aç karnına önceleri elma sirkesi içerdim bende artık bıraktım
ılık su içiyorum ama onuda unutuorum
limonlu hiç denemedim
Amin canım, iyi dileklerin için teşekkür ederim. Yaşım 25 boyum 160 cm.

ne güzel hemen hemen aynıymışız bende 1 62 boy 24 yaşındayım senin yaşında da inşallah anne olmayı düşünüyorum

dediğim gibi ben gr gr veriyorum kişiye göre değişir benim inatçı bi yapım var...kaydirigubbakcemile3 kızarmış ekmeğin kalorisi azcık daha az ama 7 dilim de fazla geldi bana. birde ekmeğini değiştirerek ye canım sürekli kepekli yeme kansızlığa yol açabiliyormuş.
arada tam buğday,çavdar gibi ekmekler de ye
Kızlar yeni bir kitaba başlıyorum şimdi 7 günde 3,5 kilo süper özsu diyeti diye bir kitap. Biraz inceleyeyim yararlı olabileceğini düşündüğüm bilgiler olursa sizlerle de paylaşırım.

bizide bilgilendirmeyi unutmazemuszemus

Sanırım Jason Vale'in kitabından bahsediyorsun. Kitaptaki önerilerin hepsi meyve-sebze ağırlıklı ve bu diyeti yapmak için katı meyve sıkacağı gerekiyor. Bir aralar Jason Vale Türkiye'ye gelmiş ve televizyona da çıkmıştı. Bir bakıma Hollywood diyetine benziyor. Hollywood diyetinde de sadece meyve sularına izin vardı. Ben, bu diyeti denedim ama bende halsizliğin yanı sıra el titremesi ve baş dönmesi de yaptı. Sanırım şeker düzeyimde ani değişiklikler oldu. Bu nedenle devam edemedim. Açıkçası tavsiye etmem ama yine de oku. Belki yapmak istersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…