- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.321
haklısın cnm 4 yada 5 kilo versem bilem gayat iyi...ozaman yağlardan verirsin şüphen olmasın
ama kendini kasma
illa 7olacak diye
ayda enaz 4kilo vermen bile çok güzellalkisalkisalkis
evet katlanmak gerek ama ben 9 yaşımdan beri çay bile içemiyorumm benim için çok zor değişik tadlar denemek midem almıoo...mafoldumbenyok güzelim tadı acı değil ama buruk biraz napalım katlanmak gerekakannehir
spor yapmaya devam etcem inşllah bu akşamda eşimele hem koştuk hem yürüdük 40 dk...hafta içi 30 dk plates hafta sonlarıda 40 dk haifi tempoda koşma yeterli olur inşşllah...24 yaşındayım artık bebişde oolursa bu kilonun üstüne kötü olur vermem lazımm...Allahın iziniyle hepberaber...:Saruboceq:elifcim
haftada 1 2 kiloya kadar sıkı bi diyet ve sporla verileblir bence
ama ayda 5 kilo da versen çok iyi
çünkü ben grıram gıram veriyorum
ne güzell 26gün sonra annesin demekkiboshayallersmile
aman diyorum sakınn ama sakın tatlıya çok kaçma malum süt olsun diye herkafadan ses çıkarr
sadece bollca su içç inan bu yeter
sonrada aramıza katılırsınn uçar giderrr kilolarr
fıstık gibi anne olursunnn:lepi::lepi:
olabilir aslında canım
neden olmasınnn
ama keten tohumunu denedimde ben pek memnun oldugumu söyleyemem
sanki dahada açıldı iştahımm
bu arada aramıza yei katılan arkadaşlar hoş geldinizzzzz
Sanırım Jason Vale'in kitabından bahsediyorsun. Kitaptaki önerilerin hepsi meyve-sebze ağırlıklı ve bu diyeti yapmak için katı meyve sıkacağı gerekiyor. Bir aralar Jason Vale Türkiye'ye gelmiş ve televizyona da çıkmıştı. Bir bakıma Hollywood diyetine benziyor. Hollywood diyetinde de sadece meyve sularına izin vardı. Ben, bu diyeti denedim ama bende halsizliğin yanı sıra el titremesi ve baş dönmesi de yaptı. Sanırım şeker düzeyimde ani değişiklikler oldu. Bu nedenle devam edemedim. Açıkçası tavsiye etmem ama yine de oku. Belki yapmak istersin.
bu arada aramıza yei katılan arkadaşlar hoş geldinizzzzz
kepekli kızamış ekmek ama cnm acaba normal kepekli ekmekle aynımıdır?
sabah aç karnına önceleri elma sirkesi içerdim bende artık bıraktım
ılık su içiyorum ama onuda unutuorum
limonlu hiç denemedim
ne güzel hemen hemen aynıymışız bende 1 62 boy 24 yaşındayım senin yaşında da inşallah anne olmayı düşünüyorum
bizide bilgilendirmeyi unutmazemuszemus
hoşbulduk cnm...bu arada aramıza yei katılan arkadaşlar hoş geldinizzzzz
45 kalorimibilmiyorumkismilebaya bi azaltmam lazım ozaman...karnım kazındıkca bi tane yiyodum kesiodu açlımı...Henüz mantığını anlayabilmiş değilim ama kızarmış ekmeğin kalorisi, normal ekmeğe göre daha az. Kepekli ekmeğin bir dilimi ortalama 60 kalori iken, kızarmış kepekli ekmek 45 kalori civarında.
hoşbulduk cnm...
45 kalorimibilmiyorumkismilebaya bi azaltmam lazım ozaman...karnım kazındıkca bi tane yiyodum kesiodu açlımı...
ben dün gece ceviz ıslatıacaktım ama unuttumolabilir aslında canım
neden olmasınnn
ama keten tohumunu denedimde ben pek memnun oldugumu söyleyemem
sanki dahada açıldı iştahımm
her öğün 1 dilim ekmek yeter bencedegünde 3 dilimden fazla yemiyorum kepekli ekmek..
göbeğimin yine biraz çıktığını hissetim yine ama bugün kuzenim falan,sen zayıflamışsın hı baya dedi,teyzem de yanakların eskisi gibi değil dediaşırı mutluyum
Evet canım, Allah'ın izniyle anne olacağım. Sorma daha şimdiden herkes lokum ye, şerbet iç, hoşaf iç, baklava ye diye başımın etini yemeye başladı.
Ben de sadece elma yemeyi ve su ve süt içmeyi düşünüyorum.
İnşallah hepbirlikte fıstık gibi hatunlar oluruz canım.
Elma sirkesinin tadı daha doğrusu kokusu çok fena geliyor bana sanırım içemem.
İnşallah canım, istediğin zaman Allah sağlıklı bir anne olmayı nasip etsin sana da. Hamilelik gibi bir planın varsa şimdi bol bol kilo ver canım, ne kadar zayıfken hamile kalırsan daha sonra o kadar iyi olur.
İşe yarar bir şeyler yazıyorsa tabi ki sizlerle de paylaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?