Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

günde 3 dilimden fazla yemiyorum kepekli ekmek..
göbeğimin yine biraz çıktığını hissetim yine ama bugün kuzenim falan,sen zayıflamışsın hı baya dedi,teyzem de yanakların eskisi gibi değil dedi aşırı mutluyum

ozaman yağlardan verirsin şüphen olmasın
ama kendini kasma
illa 7olacak diye
ayda enaz 4kilo vermen bile çok güzellalkisalkisalkis
haklısın cnm 4 yada 5 kilo versem bilem gayat iyi...

yok güzelim tadı acı değil ama buruk biraz napalım katlanmak gerekakannehir
evet katlanmak gerek ama ben 9 yaşımdan beri çay bile içemiyorumm benim için çok zor değişik tadlar denemek midem almıoo...mafoldumben
elifcim
haftada 1 2 kiloya kadar sıkı bi diyet ve sporla verileblir bence
ama ayda 5 kilo da versen çok iyi
çünkü ben grıram gıram veriyorum
spor yapmaya devam etcem inşllah bu akşamda eşimele hem koştuk hem yürüdük 40 dk...hafta içi 30 dk plates hafta sonlarıda 40 dk haifi tempoda koşma yeterli olur inşşllah...24 yaşındayım artık bebişde oolursa bu kilonun üstüne kötü olur vermem lazımm...Allahın iziniyle hepberaber...:Saruboceq:

merhaba kızlar
topik almış yürümüş
cevizi bende duymuştum
akapunturagiden bir arkadaşım yapıyordu o içine kuru kayısıda atyordu
yapalım deneyelimbakalım böee şeyler metablizmayı hızlandırır
keten tohumu bende aşırı şişkinlik yapıyor
limnlu su sabah aç karnına ve özellikle hece yatarken içebileceğiniz ıcaklıkta için ünivesitede diytisyne gitmiştim o demişti
bide ara öğünlerde elmayı tavsiye etmişti
salatayda beyaz lahana ile bol limonlu yap demişti
ev arkdaşımla 15 güne6 kilo vermiştik yine 6 öğün yiyerek
kızlar tuz çok önemli azaltmaya bakın bence
bu arada 6 dilim kepek ekmeği çok fazla
bene sadece kahvaltıda ve öğlen bir dilim yense yeter

l

Evet canım, Allah'ın izniyle anne olacağım. Sorma daha şimdiden herkes lokum ye, şerbet iç, hoşaf iç, baklava ye diye başımın etini yemeye başladı.
Ben de sadece elma yemeyi ve su ve süt içmeyi düşünüyorum.

İnşallah hepbirlikte fıstık gibi hatunlar oluruz canım.

Evet onun kitabı. Tek tip diyetlere karşıyım. Henüz başlamadım kitaba ama dediğin gibi sadece meyve suyu ağırlıklı ise sağlıklı bir diyet olmaz ve şok diyetlerden farkı da olmaz. O yüzden uygulamam canım. Bakalım bir inceleyeyim kitabı da işe yarar bir şeyler olursa yaparız.

Elma sirkesinin tadı daha doğrusu kokusu çok fena geliyor bana sanırım içemem.
İnşallah canım, istediğin zaman Allah sağlıklı bir anne olmayı nasip etsin sana da. Hamilelik gibi bir planın varsa şimdi bol bol kilo ver canım, ne kadar zayıfken hamile kalırsan daha sonra o kadar iyi olur.
İşe yarar bir şeyler yazıyorsa tabi ki sizlerle de paylaşırım.

Henüz mantığını anlayabilmiş değilim ama kızarmış ekmeğin kalorisi, normal ekmeğe göre daha az. Kepekli ekmeğin bir dilimi ortalama 60 kalori iken, kızarmış kepekli ekmek 45 kalori civarında.

bu arada aramıza yei katılan arkadaşlar hoş geldinizzzzz
hoşbulduk cnm...
Henüz mantığını anlayabilmiş değilim ama kızarmış ekmeğin kalorisi, normal ekmeğe göre daha az. Kepekli ekmeğin bir dilimi ortalama 60 kalori iken, kızarmış kepekli ekmek 45 kalori civarında.
45 kalorimibilmiyorumkismilebaya bi azaltmam lazım ozaman...karnım kazındıkca bi tane yiyodum kesiodu açlımı...

hoşbulduk cnm...

45 kalorimibilmiyorumkismilebaya bi azaltmam lazım ozaman...karnım kazındıkca bi tane yiyodum kesiodu açlımı...

Sanırım paket halinde satılan diyet etimeklerden bahsediyorsun. Etimekler, boyut olarak 1 dilim ekmekten daha küçük. Bir zamanlar sadece etimek yiyerek diyet yapmıştım. 3 günde 2 kilo diye etimek diye vardı. 1 adet etimek 25-30 kalori civarında.

olabilir aslında canım
neden olmasınnn

ama keten tohumunu denedimde ben pek memnun oldugumu söyleyemem
sanki dahada açıldı iştahımm
ben dün gece ceviz ıslatıacaktım ama unuttum
bu gece yaparım artık sabahda içerim tedını seversem devam ederim
denemek lazım

her öğün 1 dilim ekmek yeter bencede
şimdi senin moral nasıl tavan yapmıştır
hadi bakalım bu hafta gözter kendini
kupayı kim alacak bakalım bu hafta...:hooray:

canım süt yapan bitki çaylarıda var mesela rezene hem süt yapıyor hemde gaz sancılarına iyi geliyor bebekte
illaki tatlı şart değil
kontrollü olursan fazla kilo almadan toarlarsın canım

evet canım bende hamile olmayı istediğim için biraz daha zayıflamak istiyorum
yoksa bu şekilde de iyiyimbayanssulusmilehamilelikte nasılsa alacağım kilo
şimdiden hazırlanıyorum iştehihoyyyt

günaydın arkadaşlar...

aynen bende 5 aydır bebiş istioaz ama olmadıı e bende bu sürede baya bi kilo aldımmm ara verelim dedik rajime başladımm arkadaşlar...aldım elime 1.5litrelik şişe suyu içiom yurum yudumm öle daha çok içilio anlamıosun nasıl biitiğini...
kaydirigubbakcemile2

Bir konuda görüşlerinizi almak istiyorum arkadaşlar.

Daha önce diyet ile bir ayda 9 kg verdim. Uzun bir zamandan beri de diyet filan yapmıyorum. Daha doğrusu diyet yapamıyorum çünkü akşamında bozuyorum. Belli bir listeye bağlı kalmak bana göre değil. Buna karşılık çok iyi egzersiz yapabiliyorum. Gün içinde kmlerce yürürüm ama biliyorsunuz ki boğazı tutmayınca pek de işe yaramıyor. Şöyle bir şey düşünüyorum, günlük kendime bir kalori limi koysam, mesela 1200 kalori gibi. Bu kaloriyi aşmamak kaydıyla ne istersem yesem... Her gün de düzenli yürüyüş yapsam yine de kilo verebilir miyim? Karbonhidratlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki 1200 kaloriyi geçmesem bile yediğim yiyeceklerin karbonhidrat değerleri yüksekse istesem de kilo veremezmişim gibi geliyor. Bu konuda ne dersiniz? Kalori azaltma yöntemiyle kilo verenleriniz var mı?

elf_86 benim demirim düşük olduğu için diyetisyenim kepek ekmeği ve kepekli ürünleri yasakladı kızarmış ekmek yada etimek yiyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…