Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

evet cm kaktım gibi pcnın başına oturuom yalnızım memlekettende uzağım kimsem yok buralardaa ne yapım cnm...

günaydın kızlar bende yeni uyandım ceviz suyumu içtim geldim kahvaltıya kadar vakit geçireyim dedim
nasılsınız bakalım bugün

doğru söylüyon hatice
benim bulunduğum yerde hiç tanıdığım yok bende her fırsatı değerlendiriyorum
kızımın okulu bir hafta ertelendi bende annemin yanına kaçtım hemen

günaydın kızlar, ceviz suyunu diyetisyenim önerdi bende paylaşmak istedim
kahvaltımı yazayım:
geceden bekletilmiş 2 ceviz ve suyu
bir haşlanmış yumurta
1 domates, maydonoz
4 zeytin
1 etimek
limonlu yeşil çay
kaydirigubbakcemile

ya herkes ceviz suyu içmeye başlmış
ben önceden denemiştim kolesterol için ama içememiştim midemi çok bulandırdı sizler nasıl içiyosunuz

hoşgeldin canım gez gez tadını çıkar
ne güzel annenle vakit geçirmişsin inşallah kilo almadın orda...aklinialirimsmile

ceviz suyunu 2 gündür içiyorum bu gün daha bi alıştım sanki tadı içtikten sonra buruk kekremsi bişey üstüne de bi yudum su içiyorum geçiyor

ayy yazık sanaaa:teselli:
bizler varız canımmm yalnız degilsinn
hem kk süper bi site
ne ararsan var
:enbuyukkk:
saol cnm benim gerçektede öle oluo yalnızlığımı bi nebzede olsa unutuyorum...kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar bende yeni uyandım ceviz suyumu içtim geldim kahvaltıya kadar vakit geçireyim dedim
nasılsınız bakalım bugün
günaydın cnm...

günaydın kızlar
günaydın cnm...

ceviz suyundan memnun kalırsanız ne mutlu banabuyrunnnnnnnnn
fit ülkesine gidiyoruz şişman bayan kalmasınn
bende dün akşam koydum suya 2 tane ceviz ama rengi öle çok koyu olmadıı cevizleirni yedim yeniodu dimi?suyunu da içtim bitince çok hafif bi burukluk oluo ama onun haricinde su gibi bi tad alamadım nebilem bende şaşırdım acaba yanlış bişimi yapıom normalda böle şeyleri hayatta içemem...arzucum diyetisyenin sana kolestrolun düşsün diemi verdi yoksa zayıflaman için mi cnm...

önce suyunu içip sonra cevizleri yiyeceksin canım, kolestrolüm yüksek değil seansa gideceğim hafta çok hamur işi yemiştim o yüzden 1.5 kilo su vermişim yağ verememişim diyetisyenim tedirgin oldu ve sabah kahvaltıdan önce ceviz suyunu önerdi regl haftam olmasına rağmen 5 günde 1 kilo gitmiş,bide reglim bitse kimbilir neler olacak. ben faydasını gördüm öneriyorum ayrıca sindirimimide çalıştırdı:içelim:
nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…