Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

diyetisyenim önerdi 5 gündür içiyorum regl haftam olmasına rağmen 1 kilo vermişim gerçekten çok işe yarıyor, ayrıca kolestrol sıkıntınız varsa çok güzel bir yöntemşutarafagitti

Tam olarak nasıl yapıyoruz peki? :uhm:

Son düzenleme:
geceden 2 cevizi içindeki zarla beraber bir kupa suya koyuyorsun, sabah aç karına önce suyu içip sonra cevizleri yiyorsun yarım saat sonrada kahvaltı canım kolay gelsin :teselli:

Teşekkürler, yarın hemen deneyeceğim :dance:

inşllah canm hepimize faydalı olur.çok acıkmıoyorum ama ara da vuruo dün mesela nedense akşam çok açlık hissettim arada geliooo malefes...

haticecim içine doğdu galiba evet malesef kilo alarak döndüm
acilen kilo vermem lazım ya çok zormuş kilo almak insanın verdiği kiloları alması çok moral bozuyor

denerim cnm ben patlamış mısır yiyorum yağsız tuzsuz valla taylan kümelii açıkınca yiyin dedi hiç bi artısı yok dedi inşllah doğrudur...

Merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
11 buçukta kahvaltı yaptım
*1dilim kepek ekmeği
*1 tane üçgen şeklindeki light peynirlerden
*3 dilim domates dün süt içmem gereken yerde onu dondurmayla değiştirdim,çokçok azcık da kuruyemiş yedim,pek kaçırıdm denemez ama bugün dikkat etmeyi planlıyorum dengelenmesi için.. arkadaşlarla gezcez bugün hadi bakalım hayırlısı ... 30 dakika egzersiz yaptım kendimi süper hissediyorum ve yeşil çayımı içtim sizlertleyimm yorumlarınızı bekliorum sabırsızlıkla muck muck

çok güzela.s.a.s.

öğlenki menüm:
12:00 1 elma
14:00 şehriye çorbası, maydanozlu havuç salatası ve 1 etimek
16:30 da 1 galeta,2 dilim peynir ve yeşil çay cokacimcoook

slm kızlarrrr
ne var ne yokkkk
ben hemen yediklerimin raporunu vereyim
sabah 7 de ceviz suyu ve cevizleri
7.30 da domates 3 4 dilim
salatalık 2 dilim
kk light peynir
3 zeytin
1çay kaşığından bile az çatalın ucuyla böğürtlen reçeli
9.00 da elma tek şekerli kahve
12 de bir dilim ayvalık tostu ekmeğine kaarlı domatesli tost enhafifi buydu okulda yiyebileceğim
3.00 gibi elma bir kaç tane kelops 1 ceviz
akşama da bir biber dolma ile yağsız menemen yicem bir kaç kaşık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…