Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bu günkü yediklerimi yazayım hemen
sabah 10 da ceviz suyu
11 30 da kahvaltı
1 dilim beyaz ekmek,1 haşlanmış yumurta,5 zeytin ve domates ,biber
2 de 1 yeşil elma ve yeşil çay
3 30 da1 küçük kase bezelye yemeği
akşamda taze fasulye ve salata yiyeceğim spor yapamadım bugün gece yaparım belki şimdi pek canım istemiyor

:lepi:ne güzel gayet dikkatlisin canım
off kımse yokmu yahuuu
ben varım kuzum ,
nasılssın erkencisin bugün
okuldan erken mi döndün

evet cnmmmm....çabulk geçsinki çabuk kurutlalım bu konuda hevesim çabuk geçiooo hevesim geçmeden zman çabuk geçsin istiomm....:kedi:

hermzan diyete başlıom en fazla 64 iniom ondan sonra hevesim kaçıoo ki bu bilem 3 aylık biz zman zor dayadımm ondan sonra tekrar 70 ve üzeri 75 e kadar yolu var...:bbo:

Son düzenleme:
olsun Allah hevesimizi almasında uzun zmanda verelimm...ne kadar aldın cnmm..almak ne kolay vermekde öle olsa...1 haftada insan 4 kilo alabilir ama malesef veremioo

Son düzenleme:
evet cnm sporsuz asla olmuoo şimdi neden yapmıyorsun...hazır diyet yapıyoruz boşa gitmesin sporumuzu eksik etmeyelim dimi cnm...

oh ne güzel 70den aşağıya inmişin cnm 69.9u bile görmek büyük bir moral cnm...toparlarsın tabiki en kısa zmanda...kaydirigubbakcemile5

hermzan diyete başlıom en fazla 64 iniom ondan sonra hevesim kaçıoo ki bu bilem 3 aylık biz zman zor dayadımm ondan sonra tekrar 70 ve üzeri 75 e kadar yolu var...:bbo:

bende senin gibiydim en fazla 63 62 olurdum bide birileri zayıflsmışsın dedimi gaza gelir bırakırdım sonra al ver al ver bu zamana kadar geldim
bu topiğe yazmıyor olsaydım yine bırakırdım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…