Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

bırakmayız inşllah...destek görmek paylaşımlar çok öenmli hayatta burada bu eksiğimiz kapatıyoruz çok şükür...

Ne zamandır istiyordum. Bugün yağ ölçümü yaptırdım. Yağ oranım 45.1 çıktı. Tam bir yağ tulumuyum yani akannehir Bir insanın vücudunda bu kadar yağ olur mu ya! :1no2:
Ücretsiz yağ ölçümü yaptıktan sonra Herbalife ürünlerini tanıttılar, özelliklerinden bahsettiler. 3 gün boyunca bu ölçüm yapılan yere gidip antioksidan çayını müteakip onların özel içeceğini içerek kahvaltı yaparsak, daha sonraki öğünlerde ne yesek de 3 günde en az 1 kilo veriyormuşuz. Bana pek inandırıcı gelmedi. Buraya gelemezseniz her gün yemek üzere birer tane bar şeklinde kahvaltılık verelim, dediler ama almadım. Bu ürünleri deneyen ya da böyle yerlere giden arkadaşlar var mı? Onlarn tecrübelerini dinlemek isterim. Ya da bu Herbalife denen firmanın ürünlerini deneyen? Aklım öyle şey olur mu diyor ama bir taraftan da keşke öyle bir şey olsa diyorum :bbo:

yok tatlım bi işe yaramıyormuş öyle duydum, oraya para vereceğine diyetisyene para ver daha iyi boşver. akşam yemeğimde incecik patlıcana sarılmış 2 köfte, azcık salata ve 1 etimek yedim. akşam misafirliğe gidicem inş bişey yemembilmiyorumkismile

ben duymuştum fakat pahalı bir ürün...ablam kullanmıştı çok eskiden zayıflamıştı...bende biraz kulladım ama devam ettiremedimm mama gibi bişe bi öğün yemek yiyuosun 2 öğün onu içiosun çok acıkmıodum ama çiğnemeyi özlüo insan...deneyip kilo verenler var...ama geri alanlarda var...

bendeki tartıda ölçüo yağı güya ama nekadar doğru bilemem 44. 4 tüm 1 kilo verdim 44.1 oluşş kasımda 29 du şimdi 28.9 olmuş yani 1kg 400 gr nereye gitti nerden gitti anlamadım yanii...

bendeki tartıda ölçüo yağı güya ama nekadar doğru bilemem 44. 4 tüm 1 kilo verdim 44.1 oluşş kasımda 29 du şimdi 28.9 olmuş yani 1kg 400 gr nereye gitti nerden gitti anlamadım yanii...

Senin tartın nasıl? Yağ ölçümü için metal bölmeleri var mı yoksa sadece boy ve kilo bilgine göre mi hepsalıyor? Sadece boy ve kilo bilgine göre hesaplıyorsa sonuca itibar etme. Ortalama bir sonuç veriyor yani standart hesabı.

Kısaca işe yaramıyor mafoldumben Nasıl kilo vereceğim bilmiyorum !!! mafoldumben

var cnm çorapsız tartılıosun tartımda sonra kafası kalkıo elinle tutosun metal yerlerinden olçüo cnm...ama peki hadi yağdan 300 gr kadada 100 gr vermişim geri giden 1 kilo nerden gitiş onu anlamadım işte...

moralını bozma cnm o tarz şeylerdende medet umma kendine güven yavaş yavaş ama kalıcı kilo vermek için burdayız azcık ahrekett azcık boğazımızı tutmak okadarcıkk başarcaz...hadi tempoo:dance:

var cnm çorapsız tartılıosun tartımda sonra kafası kalkıo elinle tutosun metal yerlerinden olçüo cnm...ama peki hadi yağdan 300 gr kadada 100 gr vermişim geri giden 1 kilo nerden gitiş onu anlamadım işte...

Su ve kas kaybı olabilir. Kas kaybı su kaybı kadar olmuyor ama uzun vadede gerçekleşebilir.

:lepi:ne güzel gayet dikkatlisin canım

ben varım kuzum ,
nasılssın erkencisin bugün
okuldan erken mi döndün

yok tatlım 2.30da çıkıyorum ben şimdilik okuldan
kurs açacaz okulda o zaman 5 de bitecek
dikkat ediyorum elimden geldiğince inş gider
metabolizmamı canlandırmam lazım önce çok saçma diyetler yaptım mamalar falan
spor yapmaya çalışıyorum bakalımm

merhaba canım
ben geçn yıl düğün öncesi 1 ay kullandım 72 den 67 yi 5 haftada gördüm
zayıflamaktançok fazla inceliyosun sanki biri içinden havanı çekiyomuş gibi okulda arkadaşlarım daha kilo vermeden zayıflıyosun demişlerdi
ben balayı tatil annemler deken bıraktım
bu ürünlerde programa bağlı kalırsan zayıflıyorsun
özellikle çayı çok faydalı
diyorum ya sadık alak lazım ürünlere
ben hem açıkmıyordunm hemde moralim çok iidi
ben kullandım kullanım zayıflayanda gördüm kendimde zayıfladım tabi korumadım o ayrı
ben yaşadıklrımı paylaştım ayrıca hiçbir zararını görmedimmm

Kilomu, yaşımı, basen, baldır, bilek ve but ( kaydirigubbakcemile3 ) değerlerimi girerek bulduğum yağ oranım:

You have 29.9% body fat.
You have 27.5 Kilograms of fat and 64.5 Kilograms of lean (muscle, bone, body water).

Bana mantıklı bir hesaplama gibi geldi

Pahalıymış ya mafoldumben
Pahalı olmasa mutlaka denerdim bir kere ama bu kadar pahalıyken zor, hatta imkansız kafamçokkarıştı

Ben o dedigin ölçümü yaptırdım
hatta poliklinikteydi
ama bibaktımki önce ölçüm yapıldı sonra niyetleri anlaşıldı
herbalife kullanan vardır ama kesinlikle saglıgımızdan bişeyler alıyolar buna inanıyorum
ve kesinlikle kullanılmaması gerektigini düşünüyorum

sen nerden kolay yoldan zayıflarımı bırak bence
uzun vadede güzel kilo verip almamayı düşün
karamsar olursan bunu yapamazsın
ben sene başından beri dikkat ediyorum 10kilom gitti
ya hiç başlamasaydım alıp başımı giderdim
ki bu zamn çok çabuk geçtiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…