Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hoşgeldin canım özledik vallaha...
eski mesajlara pek bakmamışsın anlaşılannopuyorumnanaktan
dönmene sevindik annen gelmeden biraz kilo ver bari o gelince biraz zor olur çünkü...sositososito
bugün yatak odasının yolluklarını yıkadım.biraz yoruldum.taşınma ihtimalimiz var o yüzden temizliğe başladım.etrafı toparlıyorum.

aaaa:sinifsinif:sende mi taşınıyorsun canım hayırdır nereye gidiyorsun
toparlanmaya başladığına göre gideceğin kesin heralde
gider gitmez net bağlat bakkkopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım özledik vallaha...
eski mesajlara pek bakmamışsın anlaşılannopuyorumnanaktan
dönmene sevindik annen gelmeden biraz kilo ver bari o gelince biraz zor olur çünkü...sositososito

pek bakamadım canım ya epey yazmışsınız maşallah
canım bugün başladım yeniden diyetime. spor yapamadım bugün çünkü eşim saolsun savaş alanı gibi ev :)))
sen nasılsn?

pek bakamadım canım ya epey yazmışsınız maşallah
canım bugün başladım yeniden diyetime. spor yapamadım bugün çünkü eşim saolsun savaş alanı gibi ev :)))
sen nasılsn?

bende iyiyim canım
zaten o evi toplamak sana epeyi kalori yaktırmıştırspor niyetine...
nasıldı izmir neden ertesi gün tekrar gittin önemli bişey yoktur inşallah

bende iyiyim canım
zaten o evi toplamak sana epeyi kalori yaktırmıştırspor niyetine...
nasıldı izmir neden ertesi gün tekrar gittin önemli bişey yoktur inşallah

vala öle olmuştur sanırım ((
izmir nasıl olsun şahaneydi tabii.. tellerim çıktı dişlerimdeki onlarla ilgili bi sorun çıktı geldiğim akşam da acil döndüm hemen... ordan sonra buraya geldim içim karardı resmen vala
iyi geceler tatlım benim, ben yazana kadar çıkmışsın sende

taşınıyorum canımda sadece evimi değiştiriyorum internet sorun olmaz zaten eşim int. yapamaz.aynı gün bağlanır herhalde.sonra görüşürüz bugün hava güzelken kalan halılarımı yıkayayım

günaydın kızlar, yine geç kalktım yeşil çay ve çok az pırasa yedim kahvaltıyı böyle geçiştirdim,çantama elma koyup kursa gidicem 1 saat gidiş 1 saat dönüş 2 saat:dance:

kahvaltı
3 dilim ekmek
yumurta
çökelek
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tereyağ
3 bardak az şekerli çay
bugün yorgun düşmiyeyim diye biraz fazla yedim
malum işim çok

günaydın kızlar, yine geç kalktım yeşil çay ve çok az pırasa yedim kahvaltıyı böyle geçiştirdim,çantama elma koyup kursa gidicem 1 saat gidiş 1 saat dönüş 2 saat:dance:
süper tempolu bi şekilde git gel canım...

kızlar 200 gr vermişim biran önce 6 rakamları görmek istiyorum
umarım bu hafta görürüm.
inşllah canım canı gönülden inşllah...

merhaba kızlar... ücretli öğretmenlik için milli eğitime başvurdum ama geç kalmışım
atamalara kadar evde boş boş oturmaya devam anlayacağınız :gitme:
siz nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…