- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.941
ne kursuna gidiyorsun canım...
afiyet olsun canım az ama doyurucu olsun inşllahh...kaydirigubbakcemile2
merhaba kızlar... ücretli öğretmenlik için milli eğitime başvurdum ama geç kalmışım
atamalara kadar evde boş boş oturmaya devam anlayacağınız :gitme:
siz nasılsınız?
ya kızlar akşamdan cevizi suya koymayı unutuyorum bennn
unutmasam koyup içecemmm
diyetisyeninnn verdigi diyetimi tam yapamasamda daha dikkatetmeye başladımm
canım cevizi ne zaman aklına gelirse yatak odanda komidinin üzerine koy yatmadanda kır bardağa koy ben öyle yapıyorum gözümün önünde olunca unutmuyorum
dikkat etmene sevindim canım:lepi:
fit olacağım inş.. sabah 60,5 çıktım tartıda bakalım cumaya kadr ne olur. belimide inceltmem lazım yürüdükçe kalçadan gidiyorboshayallersmile
taşınıyorum canımda sadece evimi değiştiriyorum internet sorun olmaz zaten eşim int. yapamaz.aynı gün bağlanır herhalde.sonra görüşürüz bugün hava güzelken kalan halılarımı yıkayayım
kızlar 200 gr vermişim biran önce 6 rakamları görmek istiyorum
umarım bu hafta görürüm.
merhaba kızlar... ücretli öğretmenlik için milli eğitime başvurdum ama geç kalmışım
atamalara kadar evde boş boş oturmaya devam anlayacağınız :gitme:
siz nasılsınız?
ya sanırım 15eylüle kadarmış ama bi arkadaşım daha geçen hafta başvurdu ve atandı bi yere. hayırlısı olsun gerçekten...ya nezmana kadarmış kiii....üzüldüm canım hayırlısı olsunnn...
ahh canım keşke daha erken davransaydınn
neyse hayırlısı demekten başka çare yok....
kızlar ben ilk kez sizden duydum bu ceviz hadisesini. tam olarak ne işe yarıyor ki acaba?ya kızlar akşamdan cevizi suya koymayı unutuyorum bennn
unutmasam koyup içecemmm
diyetisyeninnn verdigi diyetimi tam yapamasamda daha dikkatetmeye başladımm
burda zor canım ya. bankalar olabilir ama ben memuriyet istiyorum ya, zaten benimki de bu dönem boş kalmamak içindi. zayıflamaya harcarım tüm enerjimi bende (canım31 ağustoste sondu çok geç kalmışsın
inşallah başka iş bulursunkaydirigubbakcemile5
.
kızlar ben ilk kez sizden duydum bu ceviz hadisesini. tam olarak ne işe yarıyor ki acaba?
burda zor canım ya. bankalar olabilir ama ben memuriyet istiyorum ya, zaten benimki de bu dönem boş kalmamak içindi. zayıflamaya harcarım tüm enerjimi bende (
canım ceviz kolesterolü düşürmek ve yağ yakmak için içiliyormuş
bende bi kaç kişiden duydum önemsememiştim zayıflattığını
burda arzuub arkadaşımıza diyetisyen tavsiye etmiş
bizde içiyoruz
cevizden zarar gelmez diye
akşamdan 1 bardak suya iki cevizi kırıp koyuyoruz sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyoruz
ben de 1 haftadır içiyorum etkisini bilemiyorum tartım bozuldu çünk
ama sanki biraz inceldim gibi
8bilemiyorum belkide piskolojiktir
neyse canım sıkma canını kasımda inşallah atamalar gerçekleşir kaydirigubbakcemile5
canım ceviz kolesterolü düşürmek ve yağ yakmak için içiliyormuş
bende bi kaç kişiden duydum önemsememiştim zayıflattığını
burda arzuub arkadaşımıza diyetisyen tavsiye etmiş
bizde içiyoruz
cevizden zarar gelmez diye
akşamdan 1 bardak suya iki cevizi kırıp koyuyoruz sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyoruz
ben de 1 haftadır içiyorum etkisini bilemiyorum tartım bozuldu çünk
ama sanki biraz inceldim gibi
8bilemiyorum belkide piskolojiktir
neyse canım sıkma canını kasımda inşallah atamalar gerçekleşir kaydirigubbakcemile5
Eve yeni gelebildim. Sabah saat 6'dan beri koşturuyorum. Mesele koşturmak değil de dışarıda yiyecek bir şey de zaman da bulamıyorum :gitme: Bir süre sonra şekerim düşüyor, kafam ağrımaya başlıyor.... Dışarıda en kolay bulabildiğim şey simit. O yüzden simit diyetini deneyeceğim. Aksi takdirde diyet işi olmuyor
canım dışarı çıktığında simit ye o zaman ama yarım tabi yanında da ayran içebilirsin evde de sebze yemeği yersin
diyette simit yasak değil ki..a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?