- 30 Nisan 2010
- 1.093
- 0
- 116
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.961
susamlımı susamsızmı canım...Saat 06.00-08.00-10.00-12.00- 14.00 şeklinde beş öğün yarım simit yesem geri kalan zamanlarda yani saat 16.00 ve 18.00'de de protein ve sebze ağırlıklı beslensem nasıl olur acaba ? :uhm: Her 2 saatte bir yarım simit yesem kilo vermeme engel olur mu ki?
slm kızlar...ya benim reglim gecikti deyete başladım için olabilir mi acaba...ağrı var ama kendi yok....
bakalım 2 gün daha geçikirse anlakı bişi var...vala herşey olabilir. benim de zaman zaman manasız bi şekilde gecikiyor. ama diyetle ilgili olduğunu sanmıyorum
slm kızlar...ya benim reglim gecikti deyete başladım için olabilir mi acaba...ağrı var ama kendi yok....
vala herşey olabilir. benim de zaman zaman manasız bi şekilde gecikiyor. ama diyetle ilgili olduğunu sanmıyorum
susamlımı susamsızmı canım...
kolay gelsin Haticem
nightwinglover tatlım bence ana öğün olarak yarım simit ye, ara öğünlerde çantana attığın elma,leblebi , kurutulmuş meyve vs yiyebilirsin...
ama benden daha iyi bilen arkadaşlar var onlar daha iyi yardımcı olurlar
haklısın canım insanı sinir ediyorlar...bi alternatif bi yerde oturup salata felan yeme durumun oluyormu canım....
hayırlısı olsun diyelim :))))bakalım 2 gün daha geçikirse anlakı bişi var...
yaptığın kaçamak bu mu yani Nuraycım bir gözlemenin kim bilir kaç parçaya ayrılmış halinden 2-3 parça :) :) vücudun kaçam yaptığını farketmemiştir bile :) çaktırma sen de :roflol:slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım bana ceza verebilirsinizzzzzz
sabah küçük kepek ekmeğne domates peynir yedim ,
ara kelops yedim 1 avuç
öğlen kepekli ekmeğe tost
gel gelelim saat 3 eeşimin otlu gözlemesinden 2 3 parça yedim 1 de elme
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
kalkıncada 2 3 lokma bişey
akşamda
3 köfte yağsız patlıcan menemeni
regli olcam ondan heralde canım eler istiyo nelerrrr,
slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım bana ceza verebilirsinizzzzzz
sabah küçük kepek ekmeğne domates peynir yedim ,
ara kelops yedim 1 avuç
öğlen kepekli ekmeğe tost
gel gelelim saat 3 eeşimin otlu gözlemesinden 2 3 parça yedim 1 de elme
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
kalkıncada 2 3 lokma bişey
akşamda
3 köfte yağsız patlıcan menemeni
regli olcam ondan heralde canım eler istiyo nelerrrr,
hayırlısı olsun diyelim :))))
yaptığın kaçamak bu mu yani Nuraycım bir gözlemenin kim bilir kaç parçaya ayrılmış halinden 2-3 parça :) :) vücudun kaçam yaptığını farketmemiştir bile :) çaktırma sen de :roflol:
Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi ile kahvaltı yapıp geri kalan zamanda yoğurt yemek istiyorum, hani küçük kutularda satılanlardan. Ya da diğer alternatif olarak simit var. 3 kere yarım simit yesem çok problem olmaz sanırım :uhm: Öğleden sonra eve gelince sadece protein alıp dengelerim diye düşünüyorum :) Düşünmek ile uygulamak aynı değil maalesef, kafam ağrımaya başlayınca gözüm kararıyor. O an diyet miyet gelmiyor aklıma. Ne yesem de şu lanet baş ağrısı geçse diyorum :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?