- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #14.981
dışarda okadar uzun süre ne yapıyorun canımmm...
50 dakikalık fitness bitince o kadar rahat ve mutlu oluyorum ki anlatamam yaaa bide kilolar gitse..çok yedim yaaa hep aldım ama napıyım yerken de güzel oluyoduu
selam kızlar
sporumu yaptım geldim
ohhhh rahatım şimdi
Sabah yoğurtlu yulaf ezmesi ile kahvaltı yapıp geri kalan zamanda yoğurt yemek istiyorum, hani küçük kutularda satılanlardan. Ya da diğer alternatif olarak simit var. 3 kere yarım simit yesem çok problem olmaz sanırım :uhm: Öğleden sonra eve gelince sadece protein alıp dengelerim diye düşünüyorum :) Düşünmek ile uygulamak aynı değil maalesef, kafam ağrımaya başlayınca gözüm kararıyor. O an diyet miyet gelmiyor aklıma. Ne yesem de şu lanet baş ağrısı geçse diyorum :gitme:
canım kendi topiğine de yazdım burdan da sölüyorum az yiyorsunne güzel =)
ben yapamıyorum astım var diye..
nefes nefese kalıyorum..
ekmeği günde 1 dilime indirdim sizce bir haftada farkder mi ?
bende bazen fitnıs yapıyorum soluk soluğa kalıyorum çok yoruor gerçektenben de yapıyoprum bakalım yarın fitness yapıcam erken uyanıyorum zaten..
:)) bakalım çok kasılmadan vermek kurtulmak istiyorumm
bilemiyorum canım tahlil sonuçları alman felanDahiliyeye gidince o gün içinde diyetisyene de muayene olabiliyor muyuz? Yoksa diyetisyen için çok daha ileri bir tarihe mi randevu veriyorlar? Ben yarın için endokrinoloji polikliniğine randevu aldım. Burada hormon test sonuçları bir gün içinde alınabilir mi, yine bir günde diyetisyene görünülebilir mi? :uhm:
50 dakikalık fitness bitince o kadar rahat ve mutlu oluyorum ki anlatamam yaaa bide kilolar gitse..çok yedim yaaa hep aldım ama napıyım yerken de güzel oluyoduu
Daima bir koşuşturma oluyor. Zaten her işe ben koşturuyorum. Nasılsa genç kızlığımı yaşayamıyorum, diğer kızlar hep gezmede orda burda keyif çatmada olduğundan tüm yük nine görünüşlü bendenizde :gitme:
slm kızlar ben bugün kaçamak yaptım bana ceza verebilirsinizzzzzz
sabah küçük kepek ekmeğne domates peynir yedim ,
ara kelops yedim 1 avuç
öğlen kepekli ekmeğe tost
gel gelelim saat 3 eeşimin otlu gözlemesinden 2 3 parça yedim 1 de elme
gözleme yedimmm yaa
sonra eve gelince uyudum
kalkıncada 2 3 lokma bişey
akşamda
3 köfte yağsız patlıcan menemeni
regli olcam ondan heralde canım eler istiyo nelerrrr,
ohh negüzell haticemmm
maşşallahh sanaaaakaydirigubbakcemile5
höyyytttttt
olmazz simitttttt
canım aralarda yogurt ve meyve ye benceee
yada 1avuç leblebiii
yanlış hatırlamıyorsam çeyrek simit 1dilim ekmek demek
düşünsene gün içinde ana ögünlerle birlikte çok almış olursunn
en mantıklısı bencee yogurttt
hatta evde oldugunda üzerine pul biber dökkk
acıyı seversen tabi(metebolizmayı hızlandırıyormuş)
Daima bir koşuşturma oluyor. Zaten her işe ben koşturuyorum. Nasılsa genç kızlığımı yaşayamıyorum, diğer kızlar hep gezmede orda burda keyif çatmada olduğundan tüm yük nine görünüşlü bendenizde :gitme:
ben kaçar arkadaşlar hayırlı geceler...opuyorumnanaktan
tam ben yazıcaktım sen yazmışsın zambak
bencede 3 öğün simit fazla
günde yarım simit ne ala...şakkıdışakkıdışakkıdı
ben kaçar arkadaşlar hayırlı geceler...opuyorumnanaktan
slm kızlar...ya benim reglim gecikti deyete başladım için olabilir mi acaba...ağrı var ama kendi yok....
koydum koydum şekerim
evet ya geç kalkıyorum ya uykum gelmedi
eşimde ders çalışıyor
eee tekde uyunmuyor:)
uykusuz gecelere tek çare
kk:enbuyukkk::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?