- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.161
cnm benim çok içtensin çok teşkkür ederim...olumunekankayizsmilecanım hiç sanmam diyetten kaynaklanacagınıııbilmiyorumkismile
yakınımda olsan seni zorla götürürdümmmkaydirigubbakcemile test içinnn
ayy bende ne meraklıyımm dimii ama hamile haberi duymayakaydirigubbakcemile3
kk da dolanmaya çıkmıştım bii
sen nasılsın haberlerini vbekliyoruz ben olsam şimdiye kadar çoktan test almıştım hoş 1 gün bile geçse kayınvalidem bana bırakmadan alır
kızııımmm eliften beklerken senden gelmesin haber
böyle durumlar olabiliyor hani halk arasında üzerine kalma dedikleri şeyyy
tıbben de hamile kaldıktan 3 gön sonra gelen adet
ahh haticemm
5yıldır olmadı şimdimi olcakkk:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allah sizlere aratmasın canım:Saruboceq::Saruboceq:
off baya iş çıktı sana sinir olmak cabasııı Allah o kedilerin sevabına yüzene bakarda çarçabuk atlatırsın inşllah cnm hiç sıkılmadan...merhaba kızlar...
hepinize çok çok teşekkür ederim kolay gelsin dilekleriniz için... Eşim nöbetteydi ya , izin almış gelmiş bana yardım etsin diye. açtılar tıkanıklığı , adam diyor ki fayans kırıkları, sıvalar falan çıktı
onların yüzünden oturma odam, yatak odam tüm holüm pis sulara maruz kaldı
Neyse ki tüm halılarımı kaldırmıştım yıkatmaya vermek için, eşim de yardım etti de temizledik.
ama bakalım yarın ne olacak, vidanjör yarın gelecekmiş tamamen açsın diye mafoldumben
pisilere gelince, balkonda yer yaptık onlara, aslında hava sıcak ama biz çok bebişler diye üstlerini de örttük az önce :)) mutlu mutlu birbirleriyle oynuyorlar, bi görseniz...
ama malesef onlara sürekli bakamayız, Köpük ikimize de küstü bi görseniz... Zaten pisilere de rahat verecek gibi değil.. Keşke bakmak isteyen birileri sahiplense...
kızlar hepinize tek tek alıntı yapıp cevap veremedim ne olur kusura bakmayın, öyle çok yoruldum ki...
çook öpüyorum sizi...
çok yorgunum yorgunluktan uyuyamıyorum
şu taşınma işi bitsede rahatlasam.
kızlar yediklerime dikkat ediyorum ama çok halsizim iki gündür
insan çalışınca enerjisi çabuk tükeniyomuş bunu anlamış oldum
ben bu ceviz suyunu içtiğimden beri kendimi zayıflamış hissetmeye başladım
ama tartılamıyorum içim içimi yiyor
belki piskolojik de olabilir bilemiyorum
off baya iş çıktı sana sinir olmak cabasııı Allah o kedilerin sevabına yüzene bakarda çarçabuk atlatırsın inşllah cnm hiç sıkılmadan...
kızlar yarın akşam kayinvalidemler geliolar hafta sonu bideler ne yemek yapsam fikir veirirmisiniz...CADIARZU
saol cnm yokmu aklına gelen yaptıpın güzel bir yemek....
merhaba kızlar...
hepinize çok çok teşekkür ederim kolay gelsin dilekleriniz için... Eşim nöbetteydi ya , izin almış gelmiş bana yardım etsin diye. açtılar tıkanıklığı , adam diyor ki fayans kırıkları, sıvalar falan çıktı
Neyse ki tüm halılarımı kaldırmıştım yıkatmaya vermek için, eşim de yardım etti de temizledik.
ama bakalım yarın ne olacak, vidanjör yarın gelecekmiş tamamen açsın diye mafoldumben
pisilere gelince, balkonda yer yaptık onlara, aslında hava sıcak ama biz çok bebişler diye üstlerini de örttük az önce :)) mutlu mutlu birbirleriyle oynuyorlar, bi görseniz...
ama malesef onlara sürekli bakamayız, Köpük ikimize de küstü bi görseniz... Zaten pisilere de rahat verecek gibi değil.. Keşke bakmak isteyen birileri sahiplense...
kızlar hepinize tek tek alıntı yapıp cevap veremedim ne olur kusura bakmayın, öyle çok yoruldum ki...
çook öpüyorum sizi...
elifcimmm inşallahh dedigin gibi olurrrŞenizgünaydın kızlar...
cnm benim çok içtensin çok teşkkür ederim...olumunekankayizsmile
ay kaynannama ne olmuomuşşş...kaydirigubbakcemile3
hatice haklı her şey her an olabilir cnm hatta 6 ay boyunca adet görenler bile var...
öle deme miiilmaz:benim yengeminde tam 7 yıl olmadı ondan sonra oldu bi arkadşım vardı amcasına vermişlerdi çocuğu olmuo die ama onlarında 7 yıl sonra oldu ve şu an da 5 tane çocukları var yani neyin ne olca belli olmuo güzelim böle karamsarlığa düşürme kendini lütfen bizi üzüosunnn...herşey normal mı cnm doktor ne do neye bağlıo şu an...
off baya iş çıktı sana sinir olmak cabasııı Allah o kedilerin sevabına yüzene bakarda çarçabuk atlatırsın inşllah cnm hiç sıkılmadan...
azmine hayranımmmmmkaydirigubbakcemile5tatlım diyetisyen verdı var bunun bi hikmeti benimde göbek kalmadı düzleşti resmen, bugün 11:30da kalktım ne çok uyuyorummirmirmirmir kahvaltı yapmadım 1 cheery domates, 2 yemek kaşığı kadar ıspanak ve çeyrek simit yedim bugün 1 saatlik yürüyüşümde var:dance:
Günaydın kızlaar... bugün kahvaltıyı abarttım biraz, öğleden sonra telafi edicem...
sizler nasılsınız? yarın da tartı günü, vala içim daralıyo eyvahedigeldismile
bu haftanın cezalısı benim o belli...
saol canım benim. :1hug: dün çok yorulmuşum ya hala ağrıyor her tarafım...
yarının cezalısı ben olabilirdimmkızlar yarın akşam kayinvalidemler geliolar hafta sonu bideler ne yemek yapsam fikir veirirmisiniz...CADIARZU
vala hava hala sıcak burda, sizde de öyleyse çorba yapma...
barbunya , taze fasülye gibi bi zeytinyağlı yap.
tavuk graten, orman kebabı, karnıyarık, hünkar beğendi gibi etli bi yemek...
kanolini ya da lazanya gibi bişe de olur öyle tatları severlerse...
bodruma ait çökertme kebabını da yaabilirsin, ben eşmin ailesine yapmmıştım, çok sevmişlerdi, anlatabilirim de yapılışını...
pilav ya da dolma yapabilirsin yanına.
bi de börek, salata tamamdır işte.
sonra da tatlı ya da dondurma ikram edersin
merhaba kızlar...
çook öpüyorum sizi...
kızlar yarın akşam kayinvalidemler geliolar hafta sonu bideler ne yemek yapsam fikir veirirmisiniz...CADIARZU
söyleyeceğim çok şey var da eşim yanımda -tatlicadiarzu-
kızlar iç sesime ses olurlar gelince :roflol::roflol:
gerçi hepsini benimkilerle karıştırmamak lazım
eliiff yemeklerii yapıyorumm diye
sende çok yemee aman dikkattt
yarın kilo bildirimi var kızlarrrrrrrrrrrrrr
binbirrenkk hoşgeldinn canımmm
nasılsınnn
sende kilo durumlarıı nasıll bakalımmm:jeyyar::jeyyar:
oh oh maşallah patiskacım sende menü baya geniş ama ben bunların bir çoğunu hiç denemedim güzelim yaa...çökertme kebabını anlatırsan sevinirim eğere zor dilse yapabilirim inşllah...vala hava hala sıcak burda, sizde de öyleyse çorba yapma...
barbunya , taze fasülye gibi bi zeytinyağlı yap.
tavuk graten, orman kebabı, karnıyarık, hünkar beğendi gibi etli bi yemek...
kanolini ya da lazanya gibi bişe de olur öyle tatları severlerse...
bodruma ait çökertme kebabını da yaabilirsin, ben eşmin ailesine yapmmıştım, çok sevmişlerdi, anlatabilirim de yapılışını...
pilav ya da dolma yapabilirsin yanına.
bi de börek, salata tamamdır işte.
sonra da tatlı ya da dondurma ikram edersin
orayada bakım cnm saol aklıma gelmedi hiç vallla...Canım forumdaki yemek tarifleri bölümünde çok güzel seçenekler var. Bir bak istersencokacimcoook
yemem zambakcım sen merak etme azcık yicem diyete sağdık kalcama emin olabilirsin cnm...ama sütlü tatlımı yiyeyim dimi ayıp olmasın....:)eliiff yemeklerii yapıyorumm diye
sende çok yemee aman dikkattt
yarın kilo bildirimi var kızlarrrrrrrrrrrrrr
binbirrenkk hoşgeldinn canımmm
nasılsınn sende kilo durumlarıı nasıll bakalımmm:jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?