Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

Teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan
3 ana öğün yemek, 3 ara öğünde meyva yiyerek ve sporla vermek en iyisi.
İstersen gruba katılıp paylaşımlarla daha kolay olur senin için.

Son düzenleme:

bu sözü yazıp sokaklara falan asmak gerek aslında...
yok canım ya, inan var ya evin içinde saklambaç oynuyoruz resmen. farkında kedi kokularının, sürekli ortalığı koklayıp duruyor ama bişey bulamıyor. yine de stresi bile yetiyor ona. hiç yapmazdı,dün misafirimizin kızının elini tırmaladı.
inşallah yuva buluruz canım ama biliyorsun cins olmayınca insanlar pek umursamıyor. yine de bulmaya çalışıyoruz. ama en kötü ihtimalle dün bize gelen arkadaşlarımızın bahçesine bırakacağız. onlar lojmanda bahçeli bir evde oturuyorlar. başka iki tane yavru varmış bahçelerine alışan, balkonlarında raflardaki kutuların içine falan girip yatıyorlarmş. yemekte veriyor arkadaşım, en azından içim daha rahat olacak.

bıdıklar iki saniye yerlerinde dursalar fotoğraflarını çekip yükleyeceğim miniklerimin ama kıpır kıpırlar. dün bi sürü uğraştık eşimle ama bulanık bulanık oluyor fotoğraflar,uyurken çekmeli sanırım :)

günaydın kızlar...

önemli cnm üzülme ben üzülmedimm bi çabam olmadıki bu ay bebek olsun...

5 gündür gram oynamıyorum canım yaa 100 gr versem tamam dicem ama yok.regl olmama var ,yedıklerıme dıkkat edıyorum sporumuda yapıyorum ..2 günlük nasıl bir detoks yapabılırım canım?
CNM BİRDEN VERİLİNCE 1 HAFTA DURABİLİOMUŞ KİLO VERMEKK..TAKMA KAFANA ...

Bak bak kurnazzzzz seni....naniknanik

kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
günaydın kızlar mersıne gıtcem hemen kılo bıldırıyım dedım malesef 65.6akannehiröpuyorum cıktım aksama gorusuruz

Maalesef derkenbilmiyorumkismile
Çizelgene göre vermiş görünüyorsun canım. Kilo verirken sabah erken kahvaltı yapmak önemli.
Zambak ın dediği gibi detoks da yapabilirsin.
Forumda %100 detoks başlığı ile var bakabilirsin.
Kahvaltı yapılıyor ve 2 saatte bir bu çorba yeniyor.:hulya:

süpersinn canım yaaa:lepi::lepi:

kendinii hiç koyvermedinn
bence artık almazsınn sen kilozatennn

İnşallah canımolumunekankayizsmile
Koruma döneminde hedef kilomuzu sabitlersek ondan sonraki dönemde kilo almak önceki kadar kolay olmuyor.
Çünkü vücut o kiloya alışmış oluyor.

Bak bak kurnazzzzz seni....naniknanik

kaydirigubbakcemile3
sengözlerimebaksanab sengözlerimebaksanab :jeyyar:
ama çok işe yaramayacak sanırım :)))

hoşgeldin canım... Allah hepimize çok cici bebişler vericek, ben biliyorum :Saruboceq:
hem önce kilocukları verelim, sonra burdan hamileler topiğine taşınıcaz :)))

kızlar benim bi sorunum var, gastroentoloji ve sindirim rahatsızlıkları bölümüne yazdım, bi bakarsanız sevinirim....

Çok iyi düşünmüşsünüz canım. Sizin de gidip görme imkanınız olur. Evet bir de cins özentisi hastalığı var insanlarda nedense:umursamaz: resimleri merak ediyorum. Yüklediğinde haber ver patisim.
hayırlısı olsun. Onları sizin bulmanız şans, bundan sonra da şansları iyi olur umarım.

tabii ki haber veririm canım. çok bıdıklar ,görmelisin :)
evet eğer bir yuva bulamazsak , onlar için en iyisi bu olacak o bahçede. iç parazit ilacı ve parazit damlasını da vericez. burda veteriner olsa aşılarını da yaptırıcaz ama yok. yine de ayarlayabilirsek mardine gittiğimizde götürücez pisileri de.
umuyorum sağlıkla büyürler miniklerim...

link koyarmısın patiskacım....
kilo bildirimi yapıom dün tartıldımda 72.5 dim ama bugünnnnn 72.8im tuvaleete gidemdğim için geralde...arakadaşlar ne adet oldum ne bebek var ne kilo verdim yaaa tam 18 gün oldu diyete başlayalı sadce 1.600 gitmiş yaaa offff yani haftada 1 kilo olsa razıydım o da olmamışşş

Mutlaka kilo vermişsindir elifcim ama şişkinlik nedeniyle tartıda görmemen doğal.
Çok zaman geçirmeden dr.a görünsen iyi olacak bence.

Yemek durumunu ayarlıyabildin mi?
Menüne dolma ve ekşili sulu köfte de katabilirsin.:hulya:

biber dolması patlıcan kebap mercimek çorbası pilav cnm bunlar bitincede kuru fasulye yaparımm havalarda soğuk iyi gider tatlı olarakda sütlaç yapcam cnm daha başlamadım mazlemeleri bekliom cnm anlcanız uzun bi gün bekliooo sık giremeyebilirm canlarım küsmeyin banaopuyorumnanaktan

Hadi bakalım kolay gelsin canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/gastroenteroloji-sindirim-sistemi-hastaliklari/367387-kan.html
link bu tatlım, biraz utanıyorum ama sağlık bu deyip yazdım vala :kedi::kedi:

bu arada bence de Binbirrenkin dediği gibi şişkinlik yüzünden verdiğin kilolar tartıya yansıyamıyordur yalnızca. :teselli:

kolay gesin canım bu arada....

bizim kızlar nerde bakayım bugün :dilcikar:

slm kızlarrr
bugün hiç giremedimm
nette sorun varrr galiba hava çok kötü ondanmı kaynaklandı bilmiyorumm
kilo bildirimleri yapılmışş
arzu şimdilik 1kilo vermişş kupa sahibi o gibi gözüküyorr

patiss hala bildirim yapmamışınnn
3lü rakamlara dogrumu gidiyorsunn yoksaaakaydirigubbakcemile3

kızlar ben regl oldugum için malum bildirim yapamıyorm
ama 1kilo fazla çıktımm ohaoldumsmileohaoldumsmile
haftaya herşey belli olurr
1kiloda almamışımdır dimii

haticee sende bugün girmemişsin nerelerdesinnn

ben sizi oyalayıp bugün kaytarmaya çalışıyorum :jeyyar:
ama kaçış yok gibi. söylüyorum sıkı dur....
86,3
geldiğimde tartıldığımda 87,5u görmüştüm!!! ki hayatımda hiç o kadar olmamıştım...
izmire giderken 84,1dim mafoldumben
durum böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…