- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.321
Canım eklemezsen çok daha makbule geçer :dance: Moralim bozuluyor sonra, hem de gerçekten kilo almadığım halde :)canım bu durumda almış görünüyosun
eklemeyeyim istersen
çünkü ödem olmuştur reglden dolayıkaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlaar...
ceviz suyumu içip kahvaltımı yapıp geldim :)
gelmez olaydım eyvahedigeldismile
acıyın bana eyvahedigeldismile
yaa izmirde almışım ama geldiğimden beri veriyorum. bence 1 doğru bir yanlışı götürsün sempatiksalakcinni
acıyın banaaa
Haticem beni Zambakın ellerine bırakmaa:Saruboceq:
Canım eklemezsen çok daha makbule geçer :dance: Moralim bozuluyor sonra, hem de gerçekten kilo almadığım halde :)
tamam canım biz zaten regl döneminde bildirim yapmıyoruz haftaya daha iyi bi sonuç alabilirsin canımkaydirigubbakcemile5
doktor randevun pazartesimiydi senin diyetisyene de o gün mü gideceksin canım
ACIDIMM KIZZkorkma canım korkma hiç acımayacak
zambağım hiç acıtmaz:jeyyar::jeyyar:
sen şimdi ödemlerini at haftaya daha net bi rakam görürsün hava değişikliğinden su tutuyor vücutbende tarsustan döndüğümde 2 kilo fazla çıkıyorum ama 3 günde veriyorum tekrar böyle git geller oluyor
zambağın cezasıda hafifmiş doğrusu iyi tarafına denk geldi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Biliyorum ama kaçırdım işte. Kendime hakim olamadım. O an seni görsem seni bile yerdim delikafadulden
Gözüm korkmuştu zalimce bir ceza vereceksin diye :) Ama çok değilmiş, yaparım a.s Ekmeği kısmak zor olacak ama onu da yaparım a.s
Boyun 168- 170 arası olmalı. BKI çok da yüksek değil 70'teyken bile. Ne zamandır bu kilodasın?
tatlım pisiler çok ama çok şeker. hiç sıkılmadan tüm gün izleyebilirim, sürekli birbirlerinin tepesindeler, oynayıp duruyorlar.
çok alıştım onlara
akşam üstü Köpükün fotoğraflarınıı koyarım tatlım, eşek sıpası pisim benim. gece yatarken üstümüze çıkıp yatıyor ama gündüzleri bizi tanımıyor :roflol:
bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
biraz omlet, 2 zeytin ve salatalık
ara 1 yeşil elma
ara 1 bardak kayısı suyu
öğlen 1 tabak salçalı makarna ve salata
ara 1 bardak yeşil çay
ara 1 elma
akşam da lahana sarması ve salata yiyeceğim
egzersizimi de şimdi yaapmaya gidiyorum
bende yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim ekmek
biraz omlet, 2 zeytin ve salatalık
ara 1 yeşil elma
ara 1 bardak kayısı suyu
öğlen 1 tabak salçalı makarna ve salata
ara 1 bardak yeşil çay
ara 1 elma
akşam da lahana sarması ve salata yiyeceğim
egzersizimi de şimdi yaapmaya gidiyorum
DEMEK BENİDE YERDİNN HA
ONUN İÇİN ARA ÖGÜN YAPILMASI GEREKK CANIMMM
BOYUM UZUN 1.69.1.70 İŞTE
günaydın kızlarrr
sabah cevizsuyumu içtimm
sonra kahvaltıda
1tane haşlama yumurta
az reçel
eşim börek getirmişti ondan yedim 3parça:kedi:
bukadarrrr
70 kiloda tam kıvamında olursun, ne güzel kaydirigubbakcemile2
ahh bi okıvama gelebilsemmm
bitutturamadımmm
busene bitmeden insemm 70e ne güzell olurrr
Doktor randevum pazartesi günü :) Kan tahlillerini yaptırmadan önce de doktor regl dönemimim yaklaşıp yaklaşmadığını sormuştu. Kan değerlerinde değişme olabiliyormuş. Endokrinoloji bölümüne gidiyorum ben, devlet hastanelerinde ancak endokrinoloji ya da dahiliye uzmanı diyetisyene sevk edebiliyormuş. Benimkisi de kesin sevk edecek ama diyetisyen ne zamana randevu verir bilemiyorum. Belki hemen gidebilirim belki de ileri bir tarihe verir. Umarım hemen giderim, çünkü acilen toparlanmaya ihtiyacım var :) Bir de aerobik ya da fitneess programına yazılmayı düşünüyorum. Hele bir diyetisyene gideyim de ona göre aerobik mi daha iyi yoksa fitness mı öğreneyim, en kısa zamanda yazılacağım :)
sağol canım ya düzeni bozmamaya çalışıyorum ama hafta içi geç kalkıncaGünler geçmesine rağmen halen ölçülüsün, tebrikler a.s.
etsiz olduğundan fazla kalorili olmaz diye düşünüyorum ama fazla yemem yine de ölçüsündecokacimcoookSarmalarıı çok kaçırmaa
benim yerimede ye diyecem ama çok olacakk neyse sen sadece kendi hakkını yeeekaydirigubbakcemile3
kızzzz bu sene bitmeden 70 e düşmeyi hayal etmiyomusun yoksa2 buçuk ay var daka her hafta yarım kilo versen çoktan inersin şekerim:içelim:ahh bi okıvama gelebilsemmm
bitutturamadımmm
busene bitmeden insemm 70e ne güzell olurrr
kızlar eşim geliyomuşş
o uyuyunca(1-2saat sonra) girerim tekrarr
görüşürükkk
korkma canım korkma hiç acımayacak
zambağım hiç acıtmaz:jeyyar::jeyyar:
sen şimdi ödemlerini at haftaya daha net bi rakam görürsün hava değişikliğinden su tutuyor vücutbende tarsustan döndüğümde 2 kilo fazla çıkıyorum ama 3 günde veriyorum tekrar böyle git geller oluyor
zambağın cezasıda hafifmiş doğrusu iyi tarafına denk geldi heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ACIDIMM KIZZ
YAZIKK KIVRANIYOR CEZA VERME DİYEEEkaydirigubbakcemile3
NEKADAR GÜZELL ANLATIYORSUNN YAAboshayallersmile
BEKLİYORUM FOTOLARII
ineceksin canım inanıyorum yeterki sen isteBen de o kadar olabilsem gerisi gelecek inşallah :)
canım inan 70e düşmeyi hayal ediyorummsağol canım ya düzeni bozmamaya çalışıyorum ama hafta içi geç kalkınca
öğünüm düzensizleşiyor
ama bi karar aldım kendi kendime hafta sonu nasıl erken kalkıyosam hafta içide öyle olacak uykumdan ödün vermem lazım
metabolizmam bile düzene giriyor
etsiz olduğundan fazla kalorili olmaz diye düşünüyorum ama fazla yemem yine de ölçüsündecokacimcoook
kızzzz bu sene bitmeden 70 e düşmeyi hayal etmiyomusun yoksa2 buçuk ay var daka her hafta yarım kilo versen çoktan inersin şekerim:içelim:
vala canım ya , acıdı bana Zambakım, cici Zambak boshayallersmile
sen nasılsın Haticem?
şu işlerimi bitireyim, eşim akşam işe gidecek, o zaman rahat rahat yüklerim tatlım. çünkü henüz hiç fotoğraf yüklemedim, önce öğrenmem gerekecek...
sen nasılsın Haticem?
şu işlerimi bitireyim, eşim akşam işe gidecek, o zaman rahat rahat yüklerim tatlım. çünkü henüz hiç fotoğraf yüklemedim, önce öğrenmem gerekecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?