- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.501
saol Bnbirrenkcim... gerçekten atlattım inşallah, bi daha olmasın da...Geçmiş olsun canım hayli zorluk çekmişsin ama atlattın inşallah.
aynen öyle canım, ellerinde artık ne kaldıysa çimentomu , alçı mı döktüler büyük ihtimalle.of of bu ustalar da bi işlerini tam yapsalar...iş içinde iş çıkartıolar sil baştann Alllah sabır versin cnm...iyi atlatmışsınn...
patisimmm sana kolay gelsinn bian önce şu ustalardan kurtull bidaha problem çıkmaz inşallahhh
eliff ailenin yanındasın galibaaa mamalarıı çok kaçırmaaaalmaz:
nurr ne güzell spora başlayacakmışsınn
keşke benimde imkanımm olsaaaa
nightwingloverrrrrrrr süpersinnnnn maşallahh sanaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bişey sorucammmm bu diyeti sana doktorunmu verdi????????
Slm kızlarr
nasılsınız bakalım
ben yoktum şehirdışındaydıkk
annemlere gittikkkhihoyyythihoyyyt
giremedimm
neler yaptınız bakalım
geçmişide okumadım dhaaa
of of bu ustalar da bi işlerini tam yapsalar...iş içinde iş çıkartıolar sil baştann Alllah sabır versin cnm...iyi atlatmışsınn...
aaa ama doktorun ayda bi çık dediiilmaz:
Canım zaten bi inceleme yaptım, asla bana göre değil bu diyet :sinifsinif:
Bu saate kadar yediklerimi hesapladım; bi simit bi kase mercimek çorbası, biraz peynir, bi kase yoğurt, tek şekerli çay,bi domates biraz salatalık
bi topladım 76 çıktı :teytey:
ki ben bana göre çok az yedim.
maşallah sen çok iyi gidiyosun, tebrikler canım.
ahhh canım allah kolaylık versın bidaha yaşanmaz aksilik inşallahselam kızlar...
bugün giremedim. Banyomuzdan yine sular çıktı. usta geldi, fayansları falan kırdılar,ortalık savaş alanına döndüboruda kocaman bişey varmış, kalan çimentoyu mu dökmüşler ustalar neymiş. tıkayan oymuş.
yeniden açılan yere fayans döşediler...
Bi de bu akşama yemekli misafirim vardı, siz düşünün halimi. neyse ki gayet güzel atlattım...
yatıcam şimdi pek okuyamadım geçmişi. yarın ayrıntılı bakarım artık.
Öpüyorum hepinizi
Bence hangi diyet sana uygunsa onu yap. Herkesin bir beslenme alışkanlığı var. Mesela ben bu diyeti en ufak bir zorluk bile çekmeden, acıkmadan yapıyorum. Zaten proteinli gıdalarla da aram iyi. Arada fazla olmamak şartıyla kahvemi de içiyor, bisküvimi de iyiyorum. Önemli olan günlük miktarı aşmamak. Bugün 3. günüm. Normalde tartıya çıkmamam lazım ama ben dayanamıyorum, her gün tartıya çıkıyorum. 3 günde 1,5 kilo vermişim. Çok acelem de yok zaten.
Az olsun bizim olsun :lepi:
ders çalışmaktan pek gıremıyorum üzgünüm valla..yedıklerıme gelınce
sabah:2 dılım köy ekmegı ,biberli çökelek,yeşil çay
ara:yesıl çay
öglenirinç lapası yogurt eşliğinde üstüne dere otuda kıydım
amaaa saat 4 gıbı annemın mısafırı gelmıstı kek yapmişti dayanamadım yedım hemde 3 dılımmmkötükedihüso
irademe yenıldım yaaaamafoldumben
ahhh canım allah kolaylık versın bidaha yaşanmaz aksilik inşallah
tebrıkler canım süper gıdıyosun valla..bu ölçüleri nerden alıyosun pekı;mesala 60 gr peynır dıyosun yaaa ölçuyomusun gercekten merak ettım aslında yapabılecegım bır dıyet
ahhhh ahhhh
yalnız çıkabilsem keşke...:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
daha eğlenceli olacağı kesin
eşimi zorluyorum birlikte yazılalım diye onunda sporla arası yok:1no2::1no2::1no2:
Slm kızlarr
nasılsınız bakalım
ben yoktum şehirdışındaydıkk
annemlere gittikkkhihoyyythihoyyyt
giremedimm
neler yaptınız bakalım
geçmişide okumadım dhaaa
aaaa negüzel spor salonuna mı yazıldın
keşke benimde arkadaşım olsa bana uyacakkk
hemen yazılırdım spor salonuna
evde olunca ihmal ediliyor
ama salona gitmek zorunda hissedersin kendinikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
canım arkadaşı belediyede aerobik hocası
okuldan bi arkadaşımla gidecem
inşallah
Benim tanıdığım var. Bir saat boyunca uzun uzun yemek yer ama bayağı da yer :) Yavaş yemek doyma hissi sağlar ama duygusal açlık sendromunda olan kişiler açlık hissettiği ya da doyma hissi alamadığı için değil mutluluğu yemekte bulduğu için yiyiyor. Mesela ben tıka basa tok olsam, beynim tamam yeter dese de yemekten mutluluk duyarım :)Kızlar bir şey sormak istiyorum.
Çevrenizde çok yavaş yemek yiyip de kilolu olan tanıdığınız biri var mı?
Ben tanıdıklarım hep zayıf da bugün aklıma takıldı.
Size de sorayım dedim:hulya:
İsmek'te mi acaba?
Benim tanıdığım var. Bir saat boyunca uzun uzun yemek yer ama bayağı da yer :) Yavaş yemek doyma hissi sağlar ama duygusal açlık sendromunda olan kişiler açlık hissettiği ya da doyma hissi alamadığı için değil mutluluğu yemekte bulduğu için yiyiyor. Mesela ben tıka basa tok olsam, beynim tamam yeter dese de yemekten mutluluk duyarım :)
Anladım canım. Eşin kıskanç sanırım:teselli:
Hoş geldin zambakcımolumunekankayizsmile nasılsın?
Sen haber vermeden gitmezdin de internetinde sorun var sandım.
Umarım anne yemeklerine direnebilmişsindir biraz zor amayerimseniben
Şu an yediklerim benim gün içinde kendi seçtiğim yiyecekler. Doktorum karbonhidrat kısıtlamasını önerdi ama git karbonhidrat diyetini yap demedi :)) Başka bir liste verdi ama en iyi diyet insanın kendi beslenme alışkanlıklarına uygun olan diyettir. Birçok doktor çok aşırıya kaçılamdıkça karbonhidrat kısıtlamasını sağlıklı görüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?