- 25 Kasım 2009
- 2.367
- 78
- 318
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #15.541
HATİCEMM HİÇ SORMAAA KALORİ KISIMLARINIII
haticemm benunuttum tartılmayıı yarın sabah aç karnına tartılır yazarım buraya ama umudum yokkkeyvahedigeldismile
merhaba kızlar.
Ben beterim vala... fena üşütmüşüm bu kez, eşim saolsun bi dolu muzlu süt, meyve yedirdi kahvaltıya kadar, e öylede tartılmanın manası yoktu.
yarın aç karnına tartılırım sonucu bildiririm size...
+600 gr kızlar 66.2:umursamaz:tabi bu haftayı acayip saldım..cezanın kıme gıdecegı bellı oldu sanırımmmeyvahedigeldismile
tebrıkler canım süperrsina.s.
evet canım 59,5 oldum çizelgemi pazar günü değişicem
tamam canım değişmiş
şöyle gözümüz görsün dimi ama...:hulya::hulya:
en üzülüyosun ama kilo verme azaldıkca vermek dahada zor olur
sen yine iyi veriyosun her hafta
çok geçmiş olsun cnm...saol Bnbirrenkcim... gerçekten atlattım inşallah, bi daha olmasın da...
aynen öyle canım, ellerinde artık ne kaldıysa çimentomu , alçı mı döktüler büyük ihtimalle.
geçen sefer gelen de sözde tamam artık sorun yok demişti
bi de bu sabah uyandım ki boğazım felaket acıyo, burnum falan da tıkalı. dünden kalan çorba vardı,ısıttım onu içtim, sonra da ilaç alıp uyudum. şimdi biraz daha iyiyim ama kapmışım şifayı
of zambakcımm çok zor ama dikkat etmekk eve dönünce ben herşeye sil baştab başlıcamm sanırsamm...:gitme:patisimmm sana kolay gelsinn bian önce şu ustalardan kurtull bidaha problem çıkmaz inşallahhh
eliff ailenin yanındasın galibaaa mamalarıı çok kaçırmaaaalmaz:
nurr ne güzell spora başlayacakmışsınn
keşke benimde imkanımm olsaaaa
nightwingloverrrrrrrr süpersinnnnn maşallahh sanaaaalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bişey sorucammmm bu diyeti sana doktorunmu verdi????????
süpersin harikasınnn yaaa tebrik ediyorummm imrendim valla eve dönünce bi listeni banada ver...kaydirigubbakcemile2Hafta başındaki kilom: 91.4
Şu anki kilom: 89.3
Verilen kilo : 2.1 :lepi:hihoyyyt
denemek lazımmm...İP ATLAMANIN FAYDALARI
Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.
İp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.
Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.
İp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.
El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.
Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.
İp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.
Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.
Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.
Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.
Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir.
(Alıntı)
Ender Saraç da hep öneriyor.
İmkanınız varsa bol bol ip atlayın arkadaşlarhihoyyyt
geçmiş olsun canım havalar çok kötü adana çok dengesiz tam hasta olmalık c vitamınlerımızı alalımopuyorumnanaktanmerhaba kızlar.
Ben beterim vala... fena üşütmüşüm bu kez, eşim saolsun bi dolu muzlu süt, meyve yedirdi kahvaltıya kadar, e öylede tartılmanın manası yoktu.
canım niye aldın ki
reglin mi yakın
yinede sıkma canını haftaya daha istikrarlı başlarsın vereceğimiz cezayla...:jeyyar::jeyyar:
geçmiş olsun canım havalar çok kötü adana çok dengesiz tam hasta olmalık c vitamınlerımızı alalımopuyorumnanaktan
reglıme 1 hafta var canım onun etkısı oldugunu pek dusunmuyorum,,benım hatam canım bu hafta dıkkat edemedım sporumuda aksattım cezaya razıyımklava:
merhaba kızlar.
ceza işinde yalnız degilsin canım yarın bende bildirim yapıcammm
veremedigimi düşünüyorum zaten eyvahedigeldismile
çok geçmiş olsun cnm...
of zambakcımm çok zor ama dikkat etmekk eve dönünce ben herşeye sil baştab başlıcamm sanırsamm...:gitme:
süpersin harikasınnn yaaa tebrik ediyorummm imrendim valla eve dönünce bi listeni banada ver...kaydirigubbakcemile2
denemek lazımmm...
saol canım benimçok geçmiş olsun cnm...
.
Heyy sen benim eş durumundan hemşehrim oluyosun olumunekankayizsmilegeçmiş olsun canım havalar çok kötü adana çok dengesiz tam hasta olmalık c vitamınlerımızı alalımopuyorumnanaktan
patisimmm
geçmiş olsun canımmmm:teselli:
ben geldim kızlar nerdesiniz
tiwilight ceza işine zambak bakıyor canım:)
zambak çok mu kaçırdın annende niye ümitsizsin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?