• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

merhaba kızlar... Çok halsiz hissediyorum kendimi :(
akşam yemeğimi yedim şimdi...
1tane cordonblue
1 biber, 1 patlıcan dolması
1 küçük kase de yoğurt

Öğünlerin arasında çok ara mı veriyorsun acaba? :uhm:

Geçmiş olsun canım, kendine dikkat et ve meyveni eksik etme :1hug:
saol tatlım benim... şimdi meyve yedim :) yarım nar, bi mandalina bi de muz, uff çok oldu di mi :))))
bu arada siteye baktım, ama ben belimin ölçüsünü bilmiyorum ki. bi ara bi mezura alıp ölçeyim en iyisi...
bugün 2 kilo yemek yemişim nasıl olur yaaa :sinifsinif: sabaha kadar vücut 2 kiloyu nasıl atıyor anlamıyorum valla

canım onun çoğu su zaten. düşünsene içtiğin suyu,çayı vs...
ama ben de anlamıyorum :)

slmmm kızlar en samımı arkadasımın dugunu vardı bugun ondan gelıyorum bugun çok kötü yedim
sabah:kahvaltı yok geç kalktım
öglen 10 tane az yagda tava hamsi yedım yanında salata ve 1 dılım ekmek
ara:yok kuafördeydım
akşam:1 dılım ıspanaklı börek yedım
ara yapamadım çok düzensiz yedım
resımlerde hep koca surat çıkmışım yaaa,elbisem gögus altından genışledıgınden göbek basen bellı degıldı ama kollarım ve yüzümmm:umursamaz:
canım vücudu şaşırtıp tekrar forma sokacak çözümlere ihtiyacımız var gibi...
ögünlere lahana çorbası ekleyın bence kızlar ben yarından ıtıbaren başlıyorum
bende 30beden olabilsem keşkeeeboshayallersmile
tamam canım kendi cezanı kendin kes ozamankaydirigubbakcemile5
anlaştık ozaman canım sabah 8 de buraya kalktım diye yazcam okzemuszemus
merhaba kızlar... Çok halsiz hissediyorum kendimi :(
akşam yemeğimi yedim şimdi...
1tane cordonblue
1 biber, 1 patlıcan dolması
1 küçük kase de yoğurt

bol bol dinlen canım uzat ayaklarını al yanına yeşil çayını ohhh miss

slmmm kızlar en samımı arkadasımın dugunu vardı bugun ondan gelıyorum bugun çok kötü yedim
sabah:kahvaltı yok geç kalktım
öglen 10 tane az yagda tava hamsi yedım yanında salata ve 1 dılım ekmek
ara:yok kuafördeydım
akşam:1 dılım ıspanaklı börek yedım
ara yapamadım çok düzensiz yedım
resımlerde hep koca surat çıkmışım yaaa,elbisem gögus altından genışledıgınden göbek basen bellı degıldı ama kollarım ve yüzümmm:umursamaz:

bol bol dinlen canım uzat ayaklarını al yanına yeşil çayını ohhh miss

saol canım, bugün de tüm gün yattım nerdeyse. misafirim gelme ihtimali vardı, onlar için kurabiye yaptım, sonra hep yattım, misafir de gelmedi...
yaaa çok şekerlerrrr inşallah yuva bulursunuz canım yazık hayvancıklar dışarda kalmasınlar mınıcıklerr

inşallah buluruz. öyle sevgi dolular ki. görünce bile hemen başlıyorlar mır mırrr :Saruboceq:

Canım bence listen güzel :))

Bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben karbonhidrat değeri biraz daha düşük olduğu için halk ekmeğin kepekli ekmeğini alıyordum, torbada satılan dilim dilim olanlardan. Ama kepekli ekmek yememek, yesek de uzun zamanda yememek gerekiyormuş. Özellikle kadınlarda demiri öldürüyormuş, demiri bağladığından uzun zaman sonra anemiye neden olabiliyor. O yüzden tam buğday ekmeği aldım, karbonhidrat oranı biraz daha fazla 1-2 gram kadar ama en azından demiri bağlamıyor :)):1hug:

evet canım kepek ekmeğini çok yemek kansızlığa neden olabiliyor
bir çok örneğinide gördük
bende değiştirerek yiyorum bu yüzden
kepek ekmeğini çok seviyorum 1 tane alıyorum o bitince başka ekmek alıyorum
burda fazla çeşidim yok. beyaz ekmek veya taş ekmeği yiyorum kepek olmayınca
zaten sadece sabah ekmek tüketirim onuda ne denk gelirse yani...:hulya:

bugün 2 kilo yemek yemişim nasıl olur yaaa :sinifsinif: sabaha kadar vücut 2 kiloyu nasıl atıyor anlamıyorum valla

canım akşamları tartıya çıkma.boşuna moralin bozulur.
yediklerinin etkisi olur çünkü. içtiğin su ve bitki çayları vücuttaki su dengesini değiştirir
sabah aç karnına tartıl .alacağın sonuç daha net çıkar
yoksa sabahtan akşama o farklılık herkeste olur
moralini bozmaopuyorumnanaktan

kızlar albüme evdeki misafir pisilerimizi ekledim :)

çok güzeller canım
inşallah sizin kadar ilgi ile bakabilecek bir aile bulursunuzkaydirigubbakcemile5

ögünlere lahana çorbası ekleyın bence kızlar ben yarından ıtıbaren başlıyorum

[/I][/B]

canım lahana çorbasını çok duydum ama içebilirmiyim diye hiç denemedim
geçengün iclal aydının programına bi göz attım
doğum kilolarını nasıl verdiğini anlattı doktoru iki çeşit çorba tarifi vermiş bunları içtim dedi
tarifinide aldım ama yapmadım
biri brokoli çorbası diğeri lahana çorbasıcokacimcoook

Son düzenleme:
Bana da mantıklı geldi bu yönteminiz, biraz geç dahil oldum ama, ben de artık yaşam tarzımdan dolayı diyet listesi uygulama sorunundan bıktım. Diyetlerle baya verdim ama artık zor verdiğim gibi, yiyecekleri sadece evde bulabildiğimde, dışardaysam tüm gün aç kalıyorum. Şuan isveç diyetindeyim, 1 hafta sonra bitince size katılmayı düşünüyorum :D

deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM

Şu site çok güzel, ideal kilonuza bir de burdan bakın :))

Canım bence listen güzel :))

Bir bilgiyi daha paylaşmak istiyorum sizlerle. Ben karbonhidrat değeri biraz daha düşük olduğu için halk ekmeğin kepekli ekmeğini alıyordum, torbada satılan dilim dilim olanlardan. Ama kepekli ekmek yememek, yesek de uzun zamanda yememek gerekiyormuş. Özellikle kadınlarda demiri öldürüyormuş, demiri bağladığından uzun zaman sonra anemiye neden olabiliyor. O yüzden tam buğday ekmeği aldım, karbonhidrat oranı biraz daha fazla 1-2 gram kadar ama en azından demiri bağlamıyor :)):1hug:

canım yediklerim bana gayet iyi ve sağlıklı geldi
ama karbon değerlerine göz ucuyla baktım
75 çıktı
sanırım ben zor yapacapım

Bana da mantıklı geldi bu yönteminiz, biraz geç dahil oldum ama, ben de artık yaşam tarzımdan dolayı diyet listesi uygulama sorunundan bıktım. Diyetlerle baya verdim ama artık zor verdiğim gibi, yiyecekleri sadece evde bulabildiğimde, dışardaysam tüm gün aç kalıyorum. Şuan isveç diyetindeyim, 1 hafta sonra bitince size katılmayı düşünüyorum :D

canım hoş geldin
ilk sayfaları okumanı öneririm
dengeli beslenmeye çalışıyoruz
katılmak istersen biz hep burdayız:lepi:

günaydın hanımlar 8 de kalkcaktım ama 10 da kalktım dün düğün vardı yaaa ondann:kedi:
sabah kahvaltı:1 dılım kepek ekmeği
1 yumurta
biraz lorlu biber
1 bardak siyah çay şekersiz tabiki

canım lahana çorbasını çok duydum ama içebilirmiyim diye hiç denemedim
geçengün iclal aydının programına bi göz attım
doğum kilolarını nasıl verdiğini anlattı doktoru iki çeşit çorba tarifi vermiş bunları içtim dedi
tarifinide aldım ama yapmadım
biri brokoli çorbası diğeri lahana çorbasıcokacimcoook

ikisinide katınca daha güzel oluyor canım benım arkadasım yapmiş lahana çorbası içine brokoli ve kabak ta katmış normal tencere de pişirmiş çok hoş olmuştu tadı..ben hep düdüklü tencere de pişirirdim bidaha pişirmicem lezzetli olmuyor

Back
X