- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #16.061
tezsiz ise rahat ol canım,daha çok rahatlığa bakıyorlarmış..evet canım onun için giriyorum
ama benim mülakat fobim var ya
oraya gelene kadar sorunum yok
inşallah aksilik çıkmaz
canım sende benım gibisin ,bugun 9 da kalktım o da sınava kadar düzene koyıyım diye.bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim garip bişey oldu canım..üzüldüm tekrarda hazaırlan stres çek zaman kaybı arıca..sevındım çunku puanım 83 dü bu puan malesef atanmama yetmıyordu belkı bıraz daha yukseltebılırımTwilight canım başarılar sana, inşallah istediğin gibi olur. bilmiyorum iptal için ne düşünmüştün ama? sonuç daha iyi olur umarım...
Sempatik canım bölüm neydi senin? bi de tezli mi düşünüyosun tezsiz mi?
baharda ben de girmiştim alese iyi de puan adlım ama kararsızım,yapsam mı diye
ben de yaparsam tezsiz yapıcam herhalde... Devam sıkıntısı da olmuyor ya tezsizde genel olarak. tezli yapsam ya dicle ya artuklu olur , malum eşimin işi yüzünden doğudayız, ama oralar da zor olur ya bilmiyorum...
İktisat benim bölümüm. baharda girdiğimde 85 gelmişti...
hayırlısı bakalım, inşallah çok iyi geçer...
ben de şimdi uzmanlık için kpss ye çalışmaya başladım. bakalım, önce bi karar versem daha mı iyiydi :)
banka sınavlarına çok girip kazandığım için sınav sıkıntı olmaz sanırımtezsiz ise rahat ol canım,daha çok rahatlığa bakıyorlarmış..
ales sınavını iyi bilirim formasyon için girmiştim bende çok şükür 92 alınca formasyonu alıp o kısımdan kurtuldum tabi benım bölüm matematik avantajlıydım..aralıkta ki daha kolay oluyor geçmiş yıl sorularını çözmek özellikle türkçede hız kazandırıyor.
canım sende benım gibisin ,bugun 9 da kalktım o da sınava kadar düzene koyıyım diye.bi bakıma üzüldüm bi bakıma sevindim garip bişey oldu canım..üzüldüm tekrarda hazaırlan stres çek zaman kaybı arıca..sevındım çunku puanım 83 dü bu puan malesef atanmama yetmıyordu belkı bıraz daha yukseltebılırım
tezli zor iş canım yaaa,,uzmanlığı kazan ohh miss
canım çayın yanına 2 tane falan galeta ye istersen metebolizma hızın artarkızlar menümü yazıyım
Sabah:2 kuru kayısı
1 dilim ekmek
Biberli lor
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Biraz salata
Ara:5 bir yerde çay
Öğlen:3 tane parmak uzunluğunda köfte (ekmeksiz)
2 kaşık soğan salatası
Ara:5 bir yerde çay
Akşam: taze fasulye
Yoğurt
akşamı daha yemedim tabiki de belli ne yiceğim..ilk kez düzenli bişey yapıyorum 5 bir yerdeyi:içelim:
banka sınavlarına çok girip kazandığım için sınav sıkıntı olmaz sanırım
aşağı yukarı aynı şeyler soruluyor ama yine de pratik yapmak lazım
canım vala ales biraz da şans işi bana kalırsa... biz ales sınavı için şehir merkezine gittik bi gün önce, misafirhanede kaldık, ben yatağımı yadırgadım,sabaha karşı uyuyabildim ve okuduğumu anlamıyordum..
o gün çok dinç olursun inşallah....
canım çayın yanına 2 tane falan galeta ye istersen metebolizma hızın artar
yeme aralarını sık tutmak gerekiyor
dediğim gibi canım sınavdan önce zamanlı deneme çöz..sınavdan çok yüksek almam lazım mülakatın en düşük puan olduğunu düşünüyorum çünkü
haklısın canım da ben karbonhidrat diyeti yapıyorum sayılırkarbonhidratı azaltmaya çalışıyorum galete unlu mamule giriyor oda cıss kahvaltı dışında. yemeklerımın arasında 3 -4 saat oynuyor meyve yıyım dicem ondada karbonhidrat var ne yicemi şaştım inan ki.
dediğim gibi canım sınavdan önce zamanlı deneme çöz..
inşallah çok iyi geçer opuyorumnanaktan
kızlar metabolizma hızlandırıcı çay var yaa
2 elma 1 limon dal tarçın top karabiber karanfil
onu mu yapsak diyorumne dersiniz
haklısın canım da ben karbonhidrat diyeti yapıyorum sayılırkarbonhidratı azaltmaya çalışıyorum galete unlu mamule giriyor oda cıss kahvaltı dışında. yemeklerımın arasında 3 -4 saat oynuyor meyve yıyım dicem ondada karbonhidrat var ne yicemi şaştım inan ki.
bende geçen hafta karbonhidratı kısayım dedim
sabah haricinde aralarda karbonhidratlı yiyecekler yemiyordum sadece süt içiyordum ama canım meyvede istediği için ve ben meyveden assslaaaa vazgeçmediğim için kendi dengeli beslenmeme geri döndüm
karbon diyetinde aralarda ne yiyeceğini şaşırıyor insannn
yok canım aynı ürün değil. ben burdaki ismiyle arattım bulamadım. bi araştırayım bakalım neymiş adı,yazarım sana...
Patisim senin söylediğini ben cevizli sucuk diye anladım satış sitelerinde köme diye geçiyor.
Onun için aynı türevli demiştim. farklı demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?