- Konu Sahibi BinbirRenk
-
- #16.101
Ben birkaç ay önce denemiştim. Bana yaramadı. Bünyeye göre değişiyor.
Umarım yararını görürsün ama sen zaten beşibir yerde içiyorsun.
Bence karışık bitki çaylarına fazla yüklenme.
Vücuttan gereğinden fazla su atarsan dengeyi bozarsın.
Metabolizma için başka yöntemler bulmanı öneririm.
Örn: Sabah aç karınna ve gün boyu ılık su içebilirsin.
Sabah kahvaltıdan yarım saat önce limon sıkılmış maydanoz yiyebilirsin.
günaydın hatunlar yarın büyük gün bugun yediklerimize dikkat edelimmmlmaz:
böylede gayet süper duruyosun ama tabiki sen kendine yakışanı daha iyi bilirsin canım inşallah istediğin kılona düşersinopuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnmminşallah...
günaydın kızlar
bende sabah tartıldım çok mutlu oldum yaklaşık 900 gr vermişim 4 günde
bide malum zamanım yaklaşıyo belki o nedenle de 100 200 grm şişlik varsa 1 kilo kadar gitmiştir :dance:
tebrikler tatlım daa 1 gün daha dayanamadın mı söylemek için yarın tartılıyoruzz süpriz olsaydıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
yarına kadar bi kaç gram daha verebilirim amaaa
bugün evde temizliğimde var ordan da puan kazanırım kesinsempatiksalakcinni
tamam canım ekmek yemem, sporu da az sonra yapayım.. gerçi spor saatini değiştir demişti bana da bi diyetisyen,vücudu şaşırtmak için. Bi deneyelim bakalım...günaydın hatunlar yarın büyük gün bugun yediklerimize dikkat edelimmmlmaz:
patisim buğün başka ekmek yeme bakalım..bide spor saatini erken bir saate alsana hani bi araa benimde oynamıyordu ya sporu hep gece yapıyordum beilki değiştirmek iyi gelir bide yeşil çayı çok geç saatte içme bakalım bugün...bide bideeeekaydirigubbakcemile3sen neden kilo çizelgesi yapmıyorsunnnn,,yaa takip etmek zor oluyor mesala sen şimde 85,7 oldum dedın yaa ben duşundum kaç kıloydu diye geçmiş sayfalara baktım tatlımbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
canım o 2 günlük detokstan sonra 84,5tum... bakalım yarın belli olacak, ama galiba bu ara suyu da azalttım biraz. yani yine az içmiyorum ama ben normalde çok su içerim.patiskacım üzülme önceden kaç kiloydun bilmiyorum ama bi şekilde vücudunda ödem olmuş olabilir yada vs.yediklerine dikkat ettiğine göre başka bi açıklaması olamaz
tamam canım ekmek yemem, sporu da az sonra yapayım.. gerçi spor saatini değiştir demişti bana da bi diyetisyen,vücudu şaşırtmak için. Bi deneyelim bakalım...
bu arada yeşilçayın gece içilmesinin bi sakıncası var mı?
canım o 2 günlük detokstan sonra 84,5tum... bakalım yarın belli olacak, ama galiba bu ara suyu da azalttım biraz. yani yine az içmiyorum ama ben normalde çok su içerim.
bugün suya da dikkat edicem...
geçmiş olsun canımm....iyi akşamlar kızlar
eşim rahatsızdı bu hafta hastanelerle uğraştık o yüzden giremedim
nasıl gidiyor herşey yolunda herhalde
aramıza katılanlar hoşgeldiniz
teşekkür ederimmm :) boyum 1.60 kilom 53 civarında şuan 3 ya da 4 kilo daha vermeyi istiyorumkilo almadan önceki kiloma dönücemm inş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?