Dengesiz biri( herkes sıkıntılı sadece sen mi )

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
Yakın bir zamanda ailemin arkadaşının kızı ile arkadaş olmak zorunda kaldım.
Bizim eve geldi annesi ile oturduk , ertesi gün tek başına geldi başım üstünde yeri var dedim derdi anlattı gitti.
şimdi sohbetimiz genellikle işsizlik üzerinde oluyor ikimizde üni mezunuyuz ve ben ondan daha fazla yıldır işsizim.
bu kız hiç memnun değil hayatından,annesi ile kavga ediyor ve herkese anlatıyor insanlar bu kıza acıyor ama annesi ile
arası düzelince dertleştiği kişilerle arasını bozuyor.
gelelim konuma bu kız sürekli ünide öğretmenim bana metreslik teklifi etti ( çok afedersiniz )
yok ünlü bir insan bana taciz etti psikolojim bozuldu.
yok şu teyzenin kocası bana yemiş gibi bakıyor beni arzuluyor ( dediği kişiler hep 55 yaşında adamlar )
yok çalışırken beni depolada taciz ettiler ben işten çıktım
ben güzel kızım herkes beni kıskanıyor , ayyyyy bu adam bana yicek gibi bakıyor...

Kısace ben bu kızdan hazzetmiyorum ve sürekli sorunlu ( herkesin sıkıntısı var tek sen mi )
geçen dedim ki bak şu insanla konuşma adam kullanmayı çok seviyor dikkat et dedim
1 gece kadının evinde kalmış birisine bir yardımda bulunmuş arıyor beni kinayeli bir şekilde kadın iyi biri sen günahını alma bence lafa bak...
biz dini sohbetler yapıyoruz büyük bir teyzemiz geldi bir gece uyumadan hanım teyzemizin yanında kalmış offff horluyor uyuyamadım demiş
ama bana geliyor ayy çok feyizli ben çok örnek aldım diyor.
o evdeki ablalarım dün bu kızla görüşmeyeceksin sakın dediler biz onu yanlış tanımışız dediler bak abla sözü dikkat et dediler.

bana erkek arkadaşını tanıştırdı ve erkek arkadaşının şizofrenik hareketlerini tespit ettim neymiş yanında görünmeyen 200 yaşında bir adam varmış tek o görüyormuş
çocukta öyle dedi kızda ve acayip tuhaf oldum kimlere bulaştım dedim.
ben napayım hanım ablalarım bu kızdan nasıl uzaklaşayım.
teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Hanımteyzeler derken (:

Herkesin anlaşabileceği karakter farklıdır.
Anlattığınız karakterde insanlarla ben de pek anlaşamam.
Yavaş yavaş kopartın bağları, yakın değilsiniz zaten.
Ama sohbet grubundaysa eğer ordan çıkarmak hakkına girmek olur.

Hanımteyzeler derken (:

Herkesin anlaşabileceği karakter farklıdır.
Anlattığınız karakterde insanlarla ben de pek anlaşamam.
Yavaş yavaş kopartın bağları, yakın değilsiniz zaten.
Ama sohbet grubundaysa eğer ordan çıkarmak hakkına girmek olur.

ben bu kızla biraz samimi oldum içli dışlı oldum
yoksa normal şartlarda umursamam...
dediğiniz gibi bağı yavaşça kopartıcam çook teşekkür ederim :50:

Yakın bir zamanda ailemin arkadaşının kızı ile arkadaş olmak zorunda kaldım.
Bizim eve geldi annesi ile oturduk , ertesi gün tek başına geldi başım üstünde yeri var dedim derdi anlattı gitti.
şimdi sohbetimiz genellikle işsizlik üzerinde oluyor ikimizde üni mezunuyuz ve ben ondan daha fazla yıldır işsizim.
bu kız hiç memnun değil hayatından,annesi ile kavga ediyor ve herkese anlatıyor insanlar bu kıza acıyor ama annesi ile
arası düzelince dertleştiği kişilerle arasını bozuyor.
gelelim konuma bu kız sürekli ünide öğretmenim bana metreslik teklifi etti ( çok afedersiniz )
yok ünlü bir insan bana taciz etti psikolojim bozuldu.
yok şu teyzenin kocası bana yemiş gibi bakıyor beni arzuluyor ( dediği kişiler hep 55 yaşında adamlar )
yok çalışırken beni depolada taciz ettiler ben işten çıktım
ben güzel kızım herkes beni kıskanıyor , ayyyyy bu adam bana yicek gibi bakıyor...

Kısace ben bu kızdan hazzetmiyorum ve sürekli sorunlu ( herkesin sıkıntısı var tek sen mi )
geçen dedim ki bak şu insanla konuşma adam kullanmayı çok seviyor dikkat et dedim
1 gece kadının evinde kalmış birisine bir yardımda bulunmuş arıyor beni kinayeli bir şekilde kadın iyi biri sen günahını alma bence lafa bak...
biz dini sohbetler yapıyoruz büyük bir teyzemiz geldi bir gece uyumadan hanım teyzemizin yanında kalmış offff horluyor uyuyamadım demiş
ama bana geliyor ayy çok feyizli ben çok örnek aldım diyor.
o evdeki ablalarım dün bu kızla görüşmeyeceksin sakın dediler biz onu yanlış tanımışız dediler bak abla sözü dikkat et dediler.

bana erkek arkadaşını tanıştırdı ve erkek arkadaşının şizofrenik hareketlerini tespit ettim neymiş yanında görünmeyen 200 yaşında bir adam varmış tek o görüyormuş
çocukta öyle dedi kızda ve acayip tuhaf oldum kimlere bulaştım dedim.
ben napayım hanım ablalarım bu kızdan nasıl uzaklaşayım.
teşekkür ederim....

Bence,bu kız erkeklerin ilgisine aç.. İlgi istiyor o nedenle her yerde taciz muhabbeti yapıyor..

ikincisi, aşırı dedikoducu.. yanında başkası hakkında konuşmanı yorum yapmanı tavsiye etmem...

üçünücüsü, hasta... ben cin gördüm de hemen inanır :37:

erkek arkadaşının mı yanında 200 yaşında adam varmış!? kız da buna inanmış mı :37: ufak ufak mesafe koyup,uzaklaşsan senin için daha iyi olur.. :ssz:

Bence,bu kız erkeklerin ilgisine aç.. İlgi istiyor o nedenle her yerde taciz muhabbeti yapıyor..

ikincisi, aşırı dedikoducu.. yanında başkası hakkında konuşmanı yorum yapmanı tavsiye etmem...

üçünücüsü, hasta... ben cin gördüm de hemen inanır :37:

erkek arkadaşının mı yanında 200 yaşında adam varmış!? kız da buna inanmış mı :37: ufak ufak mesafe koyup,uzaklaşsan senin için daha iyi olur.. :ssz:

bu kızla samimi olduğuma bin pişman oldum ...
erkek arkadaşının yanında 200 yaşında bir adam varmış ve ona yön veriyormuş yaşamı konusunda.
ve rahatsızlanmış ve doktor psikolojik ilaç vermiş geçen.
dün gece sabah ezanlarına kadar uyumadım bunu düşündüm neden bu psikolojik ilacı verdi.
çoook teşekkür ederim yavaştan kopucam ...:50:

bu kızla samimi olduğuma bin pişman oldum ...
erkek arkadaşının yanında 200 yaşında bir adam varmış ve ona yön veriyormuş yaşamı konusunda.
ve rahatsızlanmış ve doktor psikolojik ilaç vermiş geçen.
dün gece sabah ezanlarına kadar uyumadım bunu düşündüm neden bu psikolojik ilacı verdi.
çoook teşekkür ederim yavaştan kopucam ...:50:

Canım çocuk yanında insan görüyormuş!! Biz neden yanımızda tın tın bastonuyla 200lük nine görmüyoruz?? Hasta olduğu için dr. ilaç vermiş.. akıl sağlığı yerinde değil demek ki..

ben masadan bir kalktım bu kız kolumda aynıda mahallede oturuyoruz bu çocuk dedim hasta...
bu çocuk mühendis çok farklı kitaplar okuyor beyninde farklı açılımlar olmuş diyor.
kız inanıyor ama nasıl bir inanma.

ben masadan bir kalktım bu kız kolumda aynıda mahallede oturuyoruz bu çocuk dedim hasta...
bu çocuk mühendis çok farklı kitaplar okuyor beyninde farklı açılımlar olmuş diyor.
kız inanıyor ama nasıl bir inanma.

Bütün çakralarını açmış demek ki :9: :9: :9:

Onun anlattıklarında yaşadıkları var gibi ama artık ruhsal olarak dengeyi kaybetmiş gibi sen destek olamayacağına kanaat getiriyorsan uzaklaşmaya bak müsait değilim de şu bu.

Bütün çakralarını açmış demek ki :9: :9: :9:

benim dileğim bu kız beni hergün arardı msj yazardı çook şükür bugün bir haberleşme yapmadı
dileğim inşallah beni aramaz artık eskisi gibi.
bu kız zamanında nasıl bir yaşantısı oldu bilmiyorum ama sürekli erkeklerin bunda ilgisi olduğunu zannediyor.
şarkıcı bir arkdaşı var kızı internette araştırdım inanın siz görseniz dersiniz bu kızdan arkadaş olmaz ...
ama senin zaamanında nasıl böyle arkadaşların olduda seni aradı.
ve daha sonra çook günahlarım var ben çok pis şeyler yaptım diyip kendini dine veriyor ama dini hurafeleştiriyor.
bakın dine yönelmek çook güzel bir şey hak yolu insan kendini güvende hissediyor.
ama ona diyorum ki bak canım önce kuranı öğren ondan sonra ibadetlerini et diyanetin bastığı kuran tefsiri okuru öğren.
bu ise hemen yok ben açılım yapmalıyım geleceği gören boyuta girmelim mantığında ...
ben mantıksızlığa gelemiyorum...

benim dileğim bu kız beni hergün arardı msj yazardı çook şükür bugün bir haberleşme yapmadı
dileğim inşallah beni aramaz artık eskisi gibi.
bu kız zamanında nasıl bir yaşantısı oldu bilmiyorum ama sürekli erkeklerin bunda ilgisi olduğunu zannediyor.
şarkıcı bir arkdaşı var kızı internette araştırdım inanın siz görseniz dersiniz bu kızdan arkadaş olmaz ...
ama senin zaamanında nasıl böyle arkadaşların olduda seni aradı.
ve daha sonra çook günahlarım var ben çok pis şeyler yaptım diyip kendini dine veriyor ama dini hurafeleştiriyor.
bakın dine yönelmek çook güzel bir şey hak yolu insan kendini güvende hissediyor.
ama ona diyorum ki bak canım önce kuranı öğren ondan sonra ibadetlerini et diyanetin bastığı kuran tefsiri okuru öğren.
bu ise hemen yok ben açılım yapmalıyım geleceği gören boyuta girmelim mantığında ...
ben mantıksızlığa gelemiyorum...

Geleceği görmeye bu kadar taktığına göre orada görmek istedikleri vardır zamanında yaşamıştır bir şey illa şimdi dine sarılmış fakat dini olguları bir araç amacı ile kullanıyor aklı sıra. Annesi ile kavgalarında annesinin birikmişliklerinden, tedirginliğinden ve korkularından kaynaklı olabilir. Ki sen daha iyi bilirsin onun izin verdiği kadar tanımışsındır. Bu gün aramadıysa ne güzel adına ama yarın veya öbürgün ararsa soğuk davran ne bileyim aniden kapatmam gerekiyor de çat kapa.

Onun anlattıklarında yaşadıkları var gibi ama artık ruhsal olarak dengeyi kaybetmiş gibi sen destek olamayacağına kanaat getiriyorsan uzaklaşmaya bak müsait değilim de şu bu.

sürekli insanlara güvensizliği var ama güvensizliği oluşturan kendisi ve hep olumsuz uff pufff bıktım öldürcem kendimi, diyorum namaz kıl allaha sığın...
keşke bu insana bulaşmasaydım tanımasaydım kendimi açıkçası kullanılmış hissediyorum bana bizim evde kaç kere laf soktu misafir diye ses etmedim.
lafları yanlış anlıyor sürekli insanların bunu çekemediğini düşünüyor.
dediğiniz gibi müsait değilim dicem..
çook teşekkür ederim.

her aradığında açma her istediğinde buluşmaya gtme
zamanla seyrekleşir irtibatınız ve koparsınız die düşünüyorum

Geleceği görmeye bu kadar taktığına göre orada görmek istedikleri vardır zamanında yaşamıştır bir şey illa şimdi dine sarılmış fakat dini olguları bir araç amacı ile kullanıyor aklı sıra. Annesi ile kavgalarında annesinin birikmişliklerinden, tedirginliğinden ve korkularından kaynaklı olabilir. Ki sen daha iyi bilirsin onun izin verdiği kadar tanımışsındır. Bu gün aramadıysa ne güzel adına ama yarın veya öbürgün ararsa soğuk davran ne bileyim aniden kapatmam gerekiyor de çat kapa.

çok haklısınız, ben bu kıza birdende ayağımı kesmeden yavaş yavaş uzaklaşayım aradında bir yere gidicem falan diyim.
benim en sinir oldum şeyde koca koca adamların buna ilgi duyduğunu zannetmesi ya da zannettilerse bu nasıl oldu durduk yere bir şey olmaz .
sabaha kadar uyumadım sinir oldum...

her aradığında açma her istediğinde buluşmaya gtme
zamanla seyrekleşir irtibatınız ve koparsınız die düşünüyorum

inşallah bunları yapıcam ve kendimi bu kızdan uzaklaştırıcam
yoksa benim işim iş.
bizim eve geliyor babamda artık kızıyor ses tonu bu kızın beni yoruyor dedi.
ve bu kız sürekli yaşlı adamların buna ilgisinden bahsettiği için
inanın babamı bile bu kızla artık konuşturtmuyorum.
kız yanlış anlar falan dedim içimden...

Benim sevgilimde böyle bir adam görüyordu :1: Sanki onu anlatmışsınız hayatına yön vermesi falan aynı. Tabi ben bu kız gibi inanmıyordum orası ayrı :51:

çok haklısınız, ben bu kıza birdende ayağımı kesmeden yavaş yavaş uzaklaşayım aradında bir yere gidicem falan diyim.
benim en sinir oldum şeyde koca koca adamların buna ilgi duyduğunu zannetmesi ya da zannettilerse bu nasıl oldu durduk yere bir şey olmaz .
sabaha kadar uyumadım sinir oldum...

Etki olmadan tepki olmaz asla bu sadece fizik kuralı değil günlük yaşantımızda da geçerlidir ya aşırı asosyal kendisi eksiğini bu şekilde dile getirir yani "Ya benimde talibim çok şeklinde ama işte ben güven vermedikleri yüzünden ilişkiye başlamadım" veyahut bunları yaşayıp üstüne tasarlayamadığı altını çizerek söylüyorum "Göremediği" eylemler ile karşılaşıp kendini şimdi bu yönde insanlara kanıtlama gereği duyuyor olabilir "Ya millet neler orada burada ben yapmıyorum bana da çok geldi ben hiç istemedim hayatta yapmam" bu da bu karaktere örnektir. Onun yakınında olan sensin sen daha net pay biçebilirsin hangisi diye aklında sentezlersin. Üniversite görmüş bir kızın açıkcası aşırı asosyal olacağını düşünmüyorum şahsen tabi.

Sen sinir olma kendini yıpratma umursamaz ol görmezden gel yokmuş gibi davran ve bunu ona hissettir mutlaka sakın kırılır üzülür diye düşünme senden kıymetli değil hiç kimse evet yardımcı olmak güzel hani sizin direktifleriniz ile doktora teşvik edilse ama ailesinin yapamadığını ve sizinde yapamayacağınızı düşündüğünüz bir durum bu. Kendinizi daha fazla yıpratmayın sizde bir bireysiniz kendi hayatınız arkadaş seçiminiz var doğal olarak ve size rahatsızlık veriyor ise hiç bir şekilde yanınızda yakınınızda tutmayın yol verin.

Benim sevgilimde böyle bir adam görüyordu :1: Sanki onu anlatmışsınız hayatına yön vermesi falan aynı. Tabi ben bu kız gibi inanmıyordum orası ayrı :51:

keşke bu kızda inanmasa ama nasıl inanıyor çok farklı diyor...
hadi rüyasına böyle bir adam arada sırada hep girse neysede
sürekli yanında olduğuna inanması
en son ki olayda sen şimdi onunlamı konuşuyorsun şuan yanındamı demesi beni şoklara uğrattı elim kolum buz gibi oldu.
sonra orda kız ayyy ayy kulaklarım duydum sesi o çok farklı bir sesdi nerden geldi o ses dedi erkek arkadaşına
kız kendini çok kaptırmış.
en sonunda çocuğa dr. psikolojik hap verdiğini duyunca dün tüm gece uyumadım ve parçalar beynimde birleşti.

keşke bu kızda inanmasa ama nasıl inanıyor çok farklı diyor...
hadi rüyasına böyle bir adam arada sırada hep girse neysede
sürekli yanında olduğuna inanması
en son ki olayda sen şimdi onunlamı konuşuyorsun şuan yanındamı demesi beni şoklara uğrattı elim kolum buz gibi oldu.
sonra orda kız ayyy ayy kulaklarım duydum sesi o çok farklı bir sesdi nerden geldi o ses dedi erkek arkadaşına
kız kendini çok kaptırmış.
en sonunda çocuğa dr. psikolojik hap verdiğini duyunca dün tüm gece uyumadım ve parçalar beynimde birleşti.

Benim sevgilim yanımdayken böyle şeyler duyuyorum dese napardım bilemiyorum :53: Bir de ben onu şizofren haliyle sevmişim aldattı beni :14: Ne yapın edin kesin bu kızla ilişkinizi. Bence kız da en az sevgilisi kadar şizofren.

Back
X