Dengesiz biri( herkes sıkıntılı sadece sen mi )

Etki olmadan tepki olmaz asla bu sadece fizik kuralı değil günlük yaşantımızda da geçerlidir ya aşırı asosyal kendisi eksiğini bu şekilde dile getirir yani "Ya benimde talibim çok şeklinde ama işte ben güven vermedikleri yüzünden ilişkiye başlamadım" veyahut bunları yaşayıp üstüne tasarlayamadığı altını çizerek söylüyorum "Göremediği" eylemler ile karşılaşıp kendini şimdi bu yönde insanlara kanıtlama gereği duyuyor olabilir "Ya millet neler orada burada ben yapmıyorum bana da çok geldi ben hiç istemedim hayatta yapmam" bu da bu karaktere örnektir. Onun yakınında olan sensin sen daha net pay biçebilirsin hangisi diye aklında sentezlersin. Üniversite görmüş bir kızın açıkcası aşırı asosyal olacağını düşünmüyorum şahsen tabi.

Sen sinir olma kendini yıpratma umursamaz ol görmezden gel yokmuş gibi davran ve bunu ona hissettir mutlaka sakın kırılır üzülür diye düşünme senden kıymetli değil hiç kimse evet yardımcı olmak güzel hani sizin direktifleriniz ile doktora teşvik edilse ama ailesinin yapamadığını ve sizinde yapamayacağınızı düşündüğünüz bir durum bu. Kendinizi daha fazla yıpratmayın sizde bir bireysiniz kendi hayatınız arkadaş seçiminiz var doğal olarak ve size rahatsızlık veriyor ise hiç bir şekilde yanınızda yakınınızda tutmayın yol verin.

inanırmısınız öyle güzel tespit ettiniz ki bu kıza akrabaları evlenemedin sanki bu kızda sorun varmış gibi hissediriyorlarmış,işte üni okudun hani işsizsin biz okumadık
evlendik mutluyuz.sen bişi olamadın evlenemedin bile kız hep bu düşüncelerde...
zaten hep kırılır diye havanın soğunda çıkıp onun derdini dinledim ama artık bana hareketlerin çok mantıksız geliyor,inşallah çıkar hayatımdan ailemizde samimi
artık napayım uzak durmam lazım.annemede söyledim anlattım tamam kızım yavşça kop dedi.

Benim sevgilim yanımdayken böyle şeyler duyuyorum dese napardım bilemiyorum :53: Bir de ben onu şizofren haliyle sevmişim aldattı beni :14: Ne yapın edin kesin bu kızla ilişkinizi. Bence kız da en az sevgilisi kadar şizofren.

Siz mantıklı bir insanmışsınız Rabbim size daha hayırlı bir insanı çıkarsın karşınıza...
bu kız çocuğa öyle çok inanıyor ki çocuğun boyutu farklı diyor.
sanki gizli güçleri var dedi...
allahım kurtar beni...

Son düzenleme:
inanırmısınız öyle güzel tespit ettiniz ki bu kıza akrabaları evlenemedin sanki bu kızda sorun varmış gibi hissediriyorlarmış,işte üni okudun hani işsizsin biz okumadık
evlendik mutluyuz.sen bişi olamadın evlenemedin bile kız hep bu düşüncelerde...
zaten hep kırılır diye havanın soğunda çıkıp onun derdini dinledim ama artık bana hareketlerin çok mantıksız geliyor,inşallah çıkar hayatımdan ailemizde samimi
artık napayım uzak durmam lazım.annemede söyledim anlattım tamam kızım yavşça kop dedi.

O arkadaşın önce çevresini düzeltmek gerekir sonra kendisini, aile ve akraba yapıcı değil yıkıcı bu hale gelmesi normal artık. O çıkmaz sen istemedikçe dediklerimi uygula ona da hissettir evine mi geliyor yalandan da olsa tamda bende çıkıyordum ya de alma içeri senin ile gelmeye kalkarsa özel işim varde git dolan gel evet çok bencilce ama bu hayatta çok fazla iyi olmakta kişinin kendisine yapacağı en büyük kötülük olabiliyor. Onun yüzünden sizin niye canınız sıkılsın salla gitsin umursama elinden bir şey geliyor sadece oda kendin için onun için değil peki bu nedir el sallayıp güle güle demek :)

Son düzenleme:
O arkadaşın önce çevresini düzeltmek gerekir sonra kendisini, aile ve akraba yapıcı değil yıkıcı bu hale gelmesi normal artık. O çıkmaz sen istemedikçe dediklerimi uygula ona da hissettir evine mi geliyor yalandan da olsa tamda bende çıkıyordum ya de alma içeri senin ile gelmeye kalkarsa özel işim varde git dolan gel evet çok bencilce ama bu hayatta çok fazla iyi olmakta kişinin kendisine yapacağı en büyük kötülük olabiliyor. Onun yüzünden sizin niye canınız sıkılsın salla gitsin umursama elinden bir şey geliyor sadece oda kendin için onun için değil peki bu nedir el sallayıp güle güle demek :)

ailemden sevgi görmüyorum diyor ilk öyle dediğinde üzüldüm seviyorlardır seni öyle şey olur mu filan diyordum sonra bu kız bir teyzenin evine çok sık gelip gitmiş annesini kötülemiş hep kadında üzülmüş ona hep sevdiği börekleri yapmış onu kızı görmüş sonra annesi ile arası düzelince bu kadından ayrılmış samimiyeti kesmiş ve kızın anneside bu kadınla kavga etmiş sonra bu kadın gelmiş insanlara demiş ki bunlar göründüğü gibi insanlar değil çok çirkefler kavgacılar diyip ağlamış bunlara güvenmeyin demiş ben bunları sonra sonra öğrendim ...
bide dün bana bu kızla samimiyeti kes evimize artık bu giremez deyince uyumadım gece neden acaba dedim her şeyi düşündüm şaşırdım.

niye dert ettin ki kendine..

gönder gitsin..

bunda vicdan yapacak bir şey yok,zarar göreceğin aleni..

haklısınız ben az biraz daha bu kızla gezinirsem zarar görücem.
zaten beni sevip doğrulumu anlasaydı dün bana bir konuda laf sokmazdı
inşallah hayatımdan koparıcam.

dış kapının mandalı kuzen değil kardeş değil ne dıye dert edıyosun bunu görüşme olsun bıtsın

Bu dengesizlikten öte bir şey.
Kesinlikle akıl sağlığında bir problem olmalı.
Kendi kendine bir şeyler uydurup, olmayanı olmuş gibi anlatıyor sanırım.
Taciz olayları da hikayedir bence.
Erkek arkadaşının nasıl biri olduğundan belli.
Hem de korkunç ya.
Ben olsam görüşmezdim. :50:

arkadaşlara katılıyorum ben:6:

dış kapının mandalı kuzen değil kardeş değil ne dıye dert edıyosun bunu görüşme olsun bıtsın

Bu dengesizlikten öte bir şey.
Kesinlikle akıl sağlığında bir problem olmalı.
Kendi kendine bir şeyler uydurup, olmayanı olmuş gibi anlatıyor sanırım.
Taciz olayları da hikayedir bence.
Erkek arkadaşının nasıl biri olduğundan belli.
Hem de korkunç ya.
Ben olsam görüşmezdim. :50:

dün beni gece aramış hiç dönmedim geri aramadım.
yorumlarınız için çok teşekkür ederim dediğiniz gibi artık görüşmeye son verdim tabi birden de değil yavaş yavaş kopucam
sürekli sülalesinin ona büyü falan yaptığını anlatıyor bıktım artık ben böyle şeylere alışık değilim nasıl dinlemişim şu zamandır kendime şaşıyorum.
:14::14:

Bu kadar dışlamak yerine ilgilenseniz daha iyi olmaz mı ?Kızcağız zaten dışlanmışlıktan böyle olmuş.Hem aile hem akraba tarafından diyorsunuz.O yüzden sanırım bu gizli güç, büyüler, taciz yalanları.Daha nazik ve sabırlı olabilirsiniz.Benimde şizofren bir arkadaşım var.Benden başka kimsesi yok o da beni çok bunaltıyor, bir keresinde açmadım telefonu 80 kere aradığını bilirim sabahın 6sında.Sürekli ısrarları ve şikayetlerini bilirim ama yinede samimi ve dostça arkadaşlık ediyorum onunla.Çünkü kimse sevmiyo yanında istemiyor üzülüyorum.

Bu kadar dışlamak yerine ilgilenseniz daha iyi olmaz mı ?Kızcağız zaten dışlanmışlıktan böyle olmuş.Hem aile hem akraba tarafından diyorsunuz.O yüzden sanırım bu gizli güç, büyüler, taciz yalanları.Daha nazik ve sabırlı olabilirsiniz.Benimde şizofren bir arkadaşım var.Benden başka kimsesi yok o da beni çok bunaltıyor, bir keresinde açmadım telefonu 80 kere aradığını bilirim sabahın 6sında.Sürekli ısrarları ve şikayetlerini bilirim ama yinede samimi ve dostça arkadaşlık ediyorum onunla.Çünkü kimse sevmiyo yanında istemiyor üzülüyorum.

haklısınız ama inanın şu zamana kadar çok problemli insanlarla muhattap oldum yıllarım gitti inanın onların problemlerni dinlemekten hayat kalitem düştü bende bunalımlı bir insan oldum çıktım tam kendimi düzelttim kendi çapımda bir yaşamım varken bu kız çıktı başıma bide inanın saf kalpli bir insan olsa inanın ciğerime sokarım ( ki öyle yaptım )
kendini çok beğeniyor o yüzden çevresi ve akrabalarından dışlanmış çevreside buna zamanında yaptığı şeylerin intikamını alıyor.

haklısınız ama inanın şu zamana kadar çok problemli insanlarla muhattap oldum yıllarım gitti inanın onların problemlerni dinlemekten hayat kalitem düştü bende bunalımlı bir insan oldum çıktım tam kendimi düzelttim kendi çapımda bir yaşamım varken bu kız çıktı başıma bide inanın saf kalpli bir insan olsa inanın ciğerime sokarım ( ki öyle yaptım )
kendini çok beğeniyor o yüzden çevresi ve akrabalarından dışlanmış çevreside buna zamanında yaptığı şeylerin intikamını alıyor.

bence uzaklaştıgın kadar uzaklaş. sinirini bozcak tek bi şey dedigi anda "davranışlarını normal bulmuyorum mümkünse fazla görüşmeyelim" de. polemiğe de girme canım. seni çok iyi anlıyorum böyle tiplere ben de denk gelmiştim. insan gibi derdini anlatana eyvallah ama bu kadar saçmalık insanın kafasını yoruyo.

bence uzaklaştıgın kadar uzaklaş. sinirini bozcak tek bi şey dedigi anda "davranışlarını normal bulmuyorum mümkünse fazla görüşmeyelim" de. polemiğe de girme canım. seni çok iyi anlıyorum böyle tiplere ben de denk gelmiştim. insan gibi derdini anlatana eyvallah ama bu kadar saçmalık insanın kafasını yoruyo.

çook teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam bugün bir büyüğüme gittim olayları az buçuk biliyordu bu kızdan dolayı çok agresif dedi sonra eve geldim bu kız bizim eve geldi :( sonra konu nereye geldi hatırlamıyorum moreli bozukmuş dediki ben çirkef oldum mu çok kötü olurum böyle göründüğüm gibi değilim dedi . hemen bugünkü teyze geldi aklıma .
dediklerinizi yapıcam çook teşekkür ederim...

Back
X