Etki olmadan tepki olmaz asla bu sadece fizik kuralı değil günlük yaşantımızda da geçerlidir ya aşırı asosyal kendisi eksiğini bu şekilde dile getirir yani "Ya benimde talibim çok şeklinde ama işte ben güven vermedikleri yüzünden ilişkiye başlamadım" veyahut bunları yaşayıp üstüne tasarlayamadığı altını çizerek söylüyorum "Göremediği" eylemler ile karşılaşıp kendini şimdi bu yönde insanlara kanıtlama gereği duyuyor olabilir "Ya millet neler orada burada ben yapmıyorum bana da çok geldi ben hiç istemedim hayatta yapmam" bu da bu karaktere örnektir. Onun yakınında olan sensin sen daha net pay biçebilirsin hangisi diye aklında sentezlersin. Üniversite görmüş bir kızın açıkcası aşırı asosyal olacağını düşünmüyorum şahsen tabi.
Sen sinir olma kendini yıpratma umursamaz ol görmezden gel yokmuş gibi davran ve bunu ona hissettir mutlaka sakın kırılır üzülür diye düşünme senden kıymetli değil hiç kimse evet yardımcı olmak güzel hani sizin direktifleriniz ile doktora teşvik edilse ama ailesinin yapamadığını ve sizinde yapamayacağınızı düşündüğünüz bir durum bu. Kendinizi daha fazla yıpratmayın sizde bir bireysiniz kendi hayatınız arkadaş seçiminiz var doğal olarak ve size rahatsızlık veriyor ise hiç bir şekilde yanınızda yakınınızda tutmayın yol verin.
inanırmısınız öyle güzel tespit ettiniz ki bu kıza akrabaları evlenemedin sanki bu kızda sorun varmış gibi hissediriyorlarmış,işte üni okudun hani işsizsin biz okumadık
evlendik mutluyuz.sen bişi olamadın evlenemedin bile kız hep bu düşüncelerde...
zaten hep kırılır diye havanın soğunda çıkıp onun derdini dinledim ama artık bana hareketlerin çok mantıksız geliyor,inşallah çıkar hayatımdan ailemizde samimi
artık napayım uzak durmam lazım.annemede söyledim anlattım tamam kızım yavşça kop dedi.