Dengesiz çayci

Gerçekten aleni şekilde bunların olması mide bulandırıcı yaaa! Ben kendi saçımdan bile tiksinen insanım yani lavabodan zar zor toplarım tararken falan.

Nasıl kusmadınız onu merak ettim.
Ben okurken öğürdüm resmen.

Okuyordum ancak bir muddet sonra tahammul edemedi midem,devaminda neler yaziyor kimbilir ..
Bu cok korkunc

Gerçekten aleni şekilde bunların olması mide bulandırıcı yaaa! Ben kendi saçımdan bile tiksinen insanım yani lavabodan zar zor toplarım tararken falan.
Sac telinden kildan tuyden oyle midem bulanir ki,en buyuk rahatsizligim bu sanirim (migrenim olmasina ragmen)
Okumasaydim keske bu konulari..

Şu 13. Madde ye guleyim mi aglayim mi bilemedim

Hadi 12 yasinda yapmis bi salaklik, bu yasina kadar neden 3 serseriye hizmetcilik ederek kendine zulmediyor? Bir de bunun icin ekstradan merhamet talep ediyor. Herkes kendi hayatinin bedelini oduyor. Isini hakkiyla yapsa belki ama bu seviyede birine insiyatif tanimaya gerek yok bence. Siz merhamet etmeseniz bile o zaten bir sekilde birilerine isini yaptirir.

Ne diyebiliriz ki, bu kadin bir sekilde kendini sevdirmiş. Yerini bellemis-belletmis. O kadar kisi bir araya gelip bir uyari cezasi, ihtar bile cektirememissiniz.

Ben olsam yaptigi yemegi, demledigi cayi icmem. Kendime de yeni bi is bakarim.
Deveyi gudemiyorsan diyardan gideceksin mantigindayim.

Ay igrenc ya.

O kadın ordan belli ki gitmeyecek sen yeni bi iş bak bence ve bi an önce kurtul

midem bulandı bence gizli çekmeye devam edin atamıyorsanız. youtube vb kanallarda yayınlansın haber olunca sepetlerler onu.

peki işten çıkartılamamasının sebebi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…