Dengesiz çayci

Midem kalka kalka okudum, bu nasıl iğrençliktir ya, aklım durdu yeminle

Simdi olarak dusunmeyin,belki de 30 yil oncesidir bilemeyiz. Bizdeki olay aynen oyleydi. Patron yapmis bir genclik hatasi ceremesini 200 kisilik fabrika cektik
4.5 yildir bu firmada calisiyormus. 27 sene patronun kankisi baska bir firmada calismis emekli olmus. O patronun ricasiyla ise girmis.
Baskasi anlatsa ay abartma lutfen isin mi yok yasli kadincagiz ile ugrasiyorsun derdim

Genelde iş sahipleri patronlar genç sekreterlere sarkar. Ama bunca şey olduğu halde hala patronunuzun onu koruması aklıma çok degisik şeyler getirdi nedenseee ayrıca kendisi de çok igrencc

çaycı kadını neden burda tanıdık anlamadım. ne dicez biz? işten de çıkaramayız. başkaları hakkında burda konu açılmasını yadırgıyorum.kadın ne olursa olsun afişe oldu. çok çok abartılı bir durum. sizden başka rahatsız olanda yok sanırım.

yuh diyorum onu savunanlarda suç var yemeğe çortap düşecek olabilir denek olurmu öyle iş herkes mi şikayetti bu teyzeden elinden kabuklu ceviz yenmez böylesi insanların

Bu gerçekmi

Aman allahim midem bulandi.
Yaltiklari tek bir tanesi bile yeterli isten cikarilmasina ve ya uyarilmasina.
Ne demek tinak kesmek ,mutfak bezi taharet bezi yapmak ben olsam su bile icmem oradan

Çaycının bi gaitası çıkmamış ortaya. Oda yakındır

Arkadaşım şu yazdıklarını okuduktan sonra dışarıda bir çay bile içemem ben artık. Milli felaket bu kadın. Yazık hepinize.

Cahil cesareti ve işin nereye gideceğinin önemi yok onlar için dedikodu vs herşeyi yapabilirler onun kaybedecek fazla bişeyi Yok burdan çıkarsa her yerde iş bulur ;(
Ayrıca bana teklif ettiler demiş ya uyuz oldum o saçlarına üzüldüm cidden senin için

Ay kusacagim yaa ne kadar iğrenç şeyler inanamıyorum bunları bile bile orda yiyip icsem hasta olurdum

Valla hassas biri degilim ama migdem bulana bulana okudum kendisine ceki duzen versede onun elinden bir bardak su icesim gelmez dogrusu

O iş yerinde hasta olacaksınız valla bu ne pislik böyle... Çıkarılmayacak o kadın belli. Siz olabildiğince erken kaçmaya çalışın o yerden hasta olmadan...

Simdi olarak dusunmeyin,belki de 30 yil oncesidir bilemeyiz. Bizdeki olay aynen oyleydi. Patron yapmis bir genclik hatasi ceremesini 200 kisilik fabrika cektik

Acı bir şekilde güldüm okuyunca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…