Dengesiz enişte

bilmiyorum buna nerdeyse değinmiyorsunuz
gitmeyin bence bir daha bırakın ne halleri varsa görsünler
görümce hanım evden yapsın göndersin
Kesinlikle son söylediğinin sonuna kadar katılıyorum ama aile ilişkileri herkeste okadar farklı ki mecburiyetler zorunluluklar yapılıp yapılamayanlar kimse kendi istediği hayatı yaşamıyo verilen sunulan hayatı izin verildiği kadar yaşıyo

Kızlarla babane ilgileniyor

Ne diye kendine bagirttirdin o kadar? Adam sizden ses seda cikmayinca patron edalarinda tepenize cikmis.

kendisi yapsın, yapamıyorsa eleman alsın maaşını da cebinden versin,
böylece birine atarlanmadan önce 2 kere düşünmesi gerektiğini öğrenir, terbiye yoksunu...

ortak mısınız bu ne ya

akrabayla iş yapılmaz bence. kolay gelsin ne diyeyim. 2 dk oğlana bakamadı mı kendi yiğeni o da ne kadar batmış çocuk

Sen oranın çalışanı değilsin sadece. Ortaksiniz o kimmiş te sana bağırıyor terbiyesiz. Madem bağırıyor girsin kendi yapsın. Sende çocuğunu perişan etmek yazık yavruya. ..
Esin neden çok pasif ?nasıl müsade ediyor buna.
Senin yerinde olsam yikarim ortalığı ağzının payını veririm.

Çok biliyorsa eşi yapsın birazda sen keyif yap.

Eşin gelip onun söylediklerini sana aktaracağına neden ağzının payını vermemiş ki. Ayrıca ne bu böyle bedavadan işçi çalıştırıyorlar resmen eşin de buna göz yumuyor. Eleman bulsunlar kendilerine size güvenip mi açtılar o dükkanı

önce seni kutluyorum patron karısıyım diye oturmamışşın yardımcı olmuşşun bence kıskandığı yada kendini patron taslıyodur

Eşim gerekeni dün akşam yaptı zaten pasif asla değildir sadece haberi yoktu öğrenincede gerekeni yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…