Dengesiz enişte

valla onun bu tavrı ortaklıktan geliyor, kendine mecburmussunuz gibi dusundugu icin boyle yapiyor. esin ne ise yariyor bu ortamda ben onu anlamadim? gelsin yemekler gitsin kavgalar ama es sadece hak mi veriyor? ayrica krese verecek durumun varsa ver yoksa annen falan baksin, cocuga yazik.

Ayrıca burada yazılanlarla gaza gelme, neticede bir ekmek teknen ve bir evliligin var.

Aynen katılıyorum

Kendi karısı yapsın. Komi misin sen sana bağırıp duruyor? Kaldı ki komiye de bağırılmazz.

O degilde merak ettim siz kendinizi paralarken umarim hakkinizin karsiliginida aliyorsunuzdur?
Yoksa " ekmek teknemiz bizim" adi altinda her sefermi 3 bcuklara kadar kendinizu feda ediyorsunuz?
Sizin ekmek teknenizse ayni oranda gorumcegilinde yani, o kendini bu kdr paraliyormu?

Kendinizi cok ezdiriyosunuz. Yapmayin etmeyin. Sonra seneler sonra tum bunlardan size vucudda agrilar sizilar kalicak, bi muddet sonra esiniz bile dikkate almayacak sizi. Her gun agri sizi cekiceksiniz ve kimsede size minnet duymayacak.

Arkadasimin ailesininde dukkani var.
Her hafta lahmacun vs yapiyorlar. Ben catering dukkani acanlara gercekten aciyorum. Anasi aksama kadar temizlige gidiyor, sonra gelip sabaha kadar lahmacun yapiyor. Ortaklari hastane randevusu adi altinda kaytara biliyor.

Asla yemek yapma ,geri de dönme ..ya enişte olacak dangoz çeksin gitsin yada ağzına bir ayar versin ..küçücük çocuğu çekiştire çekiştire mutfağa götürmek de ne oluyor ...orda bir bağırırdım, sesim bütün mahalleyi ayağa kaldirirdi. .bir değil iki değil ,neden bukadar tepkisiz kaldın ki ? Çocuk konusunda asla sakın olamam .

Sana yapilanlar da hiç hoş değil ..esin neden bu kadar sessiz ?neden sana saygı duymayı bilmiyor bu adam ? Bağırıp çağırınca elinin lezzeti daha mı artıyor yada işleri süper hızlı mı hallediyorsun ? Bu bir motive şekli mi ?

Bence birlikte çalışmak zorunda değilsiniz ..olmuyor ...bu baskıyla ben calisamazdim. .bırak çalışmayı ,elimi kolumu nereye koyacagimi şaşırırdım ,sen olsam ...ben olsam o enişteyi kapı dışarı eder yada kendim calismazdim. ..

3 kuruş kazanıcam diye çocukları heba etmişsiniz resmen.. 12 ve 6 yaşındakilere ayrı acıdım 2 yaşındakine ayrı.. kızlarınız kahvaltı yapabiliyorlar mı? 12 yaşındaki çocuğa 6 yaşındakinin sorumluluğu fazla değil mi? oğlunuzun gördüğü muameleye hiç değinmiyim enişteyi pataklayasım geldi.
ben olsam asla yemek falan yapmam bir daha . gerçi sizin gibi susmazdım da ilk bağırmasında cevabını alırdı..

Hoşt deseydin havlarken enişteye!
Ayrıca imkan durum varsa defedin o enişteyi ortaklıktan kendi ekmek teknenizi kendiniz yürütün .
Kimsenin hizmetçisi değilsiniz.

Çocugunuzu neden surukluyorsunuz ıse ben onu anlamadım

Siz el kadar bebeği sabahın 6 sında dükkana sürükleyerek,6 ve 12 yaşındaki minicik yavrularınızı tek başına bırakarak hem kendi burnunuzu hemde çocuklarınızın burnunu yeterince sürttürmüşsünüz aslında.eniştenin yaptıklarına ne hacet????

çocukla alakalı hiç cevap vermemişsiniz
ben en çok sabah 6 da uykusundan kalkıp giden çocuğunuza üzüldüm
bence çocuğunuza kıyıp yine de gitmeyin
beyefendi hem sizi çalıştırıyor hem çocuğu çekiştiriyor

O uyuyo giderken arabayla gidiyoruz saat 10 da falan uyanıyo

Çok teşekkürler asla gaza gelicek bir yapım yok ben sadece biraz burnu sürtsün istiyorum yokluğum farkedilsin zorlansın sonra evden yapıp yollucam yemekleri ama yinede gitmicem

yine de yatağından kalkıyo da
siz bayağı rahatsınız bu konuda ne diyim

derdiniz sadece eniştenin size olan tavrı olmuş
çocuğunuzun perişan olduğunu önesemiyorsunuz
söylenecek bişey yok
Düşüncene saygı duyuyorum çocuğum tabiki önceliğim zaten benim okadar sinirlenme sebebim bukadar fedakarlığa rağmen oğluma olan tavrı

Düşüncene saygı duyuyorum çocuğum tabiki önceliğim zaten benim okadar sinirlenme sebebim bukadar fedakarlığa rağmen oğluma olan tavrı
bilmiyorum buna nerdeyse değinmiyorsunuz
gitmeyin bence bir daha bırakın ne halleri varsa görsünler
görümce hanım evden yapsın göndersin

Bi yandan bahar temizliği yapıyorum cevap yazamıyorum her mesajıda okuyamadım ama haklı yada haksız yorumlar yapılmış hepinize yinede teşekkür ediyorum ben düşüncemin doğru olduğunu okuduğum ilk 3 sayfadaki arkadaşlardan anladım yolumu belirledim konumun kapatılmasını isticem hakkınızı helal edin @Margarikotin konumu kaparmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…