dengesiz erkek sorunu

dreamvox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
31
3
36
İstanbul
slm arkadaşlar içimi buraya dökeyim dedim.3 ay önce aşkla başlayan ilşkim 5 gün önce bitti.sebeb genel olarak onun dengesizliği denilebilir.ilk buluşmada aşık olduk birbirimize ilk günler mükemmeldi.uçuyorduk,o ben böyle birşey hiç yaşamadım dedi bende aynı şekilde.birlikte güzel vakit geçiriyorduk saatlerce sohbet,ortak zevklerimiz çoktu ,çok gülüyorduk.aradan bi süre geçti ben aşkımı kelimelerle ifade ederken ,o kelimeye hiç dökmedi bu yavaş yavaş beni rahatsız etmeye başladı.aramalar azaldı.bu arada işi ve bi yandan yüksek lisansa başlamıştı yoğun bir döneme girdi ama yinede ben bunu aramamasına mazeret olarak görmüyorum.bazen msjıma 5 saat sonra cevap veriyordu.ben sık boğazda etmedim günde sadece 1 kez aradım yada 1 msj attım.bir iki defa tartıştık ama asla alttan almadı ve hep üste çıkmaya çalıştı.birazda kompleksi vardı benim yaşım ondan 4 yaş büyük diye hep üstünlük kurmaya çalışıyordu.
her neyse bana geldiği zamanlar çok güzel zaman geçiriyor gece 2 lere kadar sohbet ediyor film izliyor ,gülüyorduk.ama ne zaman evine dönse bi ilgisizlik başlıyordu.ben trip yapsam konuşmalarında kabalaşıyor ,beni suçluyordu.bende sinirlenip bitti dedim.sonra dayanamadık .faceden msjlaşarak yine barıştık.yine bana geldiğinde herşey çok güzeldi.yine evine gittiğinde ,ilgisizlik,dışarıya çıkalım diyorum çok yoğunum anlayışlı ol biraz fln,yine beni suçlayınca ben yine guru yaptım sevmediğini düşündüm ve sinirli bi msjla bitiriri gibi oldum.sonra yine dayanamadık ve yine barıştık.yani anlıyacağınız vazgeçemiyorduk birbirimizden.

en son artık dışarı çıkalım dediğimde yine yoğun olduğunu ileri sürdü,benim kafam attı,sevgine fln inanmıyorum gelme artık dedim teli yüzüne kapadım.o akşam facesinde duygusal aşk şarkıları paylaştı ilk defa.şaşırdım.

ertesi gün facesinde hiç bişi yokmuş gibi arkadaşlarıyla neşeli konuşmalar yaptı beni fln aramadı.ne yapmaya çalışıyor acaba dedim

msj attım faceden ne yapmaya çalışıyorsun diye. hiçbişey yapmaya çalışmıyorum gelmededim bu kadar basit niye yazıyosun ki dedi
yumuşatmaya çalıştım olmadı.epey uğraştım kastı kendini.en son bende sinirlendim saydım döktüm.

şimdi faceden beni silmemiş ama sayfasını bana gizlemiş.ve 5 gündürde hiç aramadı.acı çekiyorum şu an(bu arada oldukça yakışıklı ve kızlar tarafından ilgi gören bir tip)bunuda belirteyim yani egosu yüksek.

sizce ne yapmaya çalışıyor bitmiş mi bu iş?

gerçekten dengesiz bir tipmiş sana inadına umursamıyor gibi davranır sende üsteleme kaçan kovalanır taktiğini uygulamaya başlar sevıyorsa zaten donecektır kesin sen hiç bişey yapma bekle sadece

bir barışıp bir ayrılmışsınız ama bunu da yüz yüze konuşup karara bağlamak yerine, internet üzerinden yapmanız da yakışıksız bence.
ilişkisine sahip çıkıp değer veren insanın da, ilişki içerisinde bu denli saygısız olabileceğine inanmıyorum ben.
erkek arkadaşınız soğuklaşmaya başladığı andan itibaren saygısızlığa dökmüş işi.
buluşunca güzel, yanyana değilken bir tripler, arama sorma yok, günde 1 mesaj atmalar falan..

belli bir yerden sonra ilişki değil de, "takılma"ya dönmüş bu olay.
şimdi de sıkılınca da gitmiş... boşta kaldığında yine geri döner

( diye düşündüm ben bu yazdıklarınızdan. )

tatlım, karıştırmışsın her şeyi birbirine, o dengesiz değil sadece hayatının belli zaman dilimlerinde olmanı istiyor onun harici tüm hayatını kaplamanı istemiyor. Yanındayken o dilim sana ait tadını çıkartıyor ve senden ayrılınca hooppp senin listedeki yerin aşağılara iniyor.
bu ilişki bitmiş mi dersen ilişkin yokmuş ki zaten, bu yalnızca senin görmek istediğin gibi devam eden aslında gerçekte böyle olmadığını yavaş yavaş gördüğün bir arkadaşlık.

face falan bunlar yapay durumlar, engellemiş falan ne münasebet, ne çocukça ve gereksiz bir duruma düşürmüş seni
şu dediğimde inan samimiyim, kendinden küçüklere aşkından ölsen dahi bulaşma, erkekler zaten zeka olarak beş yaş küçük tevellütlerinden düşün bu çocuk senden 9 yaş küçük oluyor, saçma gelebilir ancak kulak ardı etme
çocuk mu avutacaksın, büyüttüğün zaman çekip gidecek haberin olsun

kusura bakma ama sizin iliskiniz lackalasmis.
kendini onun cebind hissettirmissin. senin ona zaafini biliyor nasil olsa dayanamaz arar diye rahat.
trip yapiyorsun sonra ne diye ilk once sen mesaj yaziyorsun yada ariyorsun. birak bi sucunu bilsin.
bitti diyorsun facesini takip ediyorsun.
ne hali varsa gorsun

haklısınız.dayanamayıp msj atmam hata oldu onun bende farkındayım.zaafım olduğunuda belli ettim epey.bu facesini gizlemi ne anlama geliyor peki.bu arada başka kızlarla flörtleşicek ben görmiyeyim diyemi,yoksa peşinden koşmam için mi yapıyor.silesim geliyor faceden ,çünki o beni görüyor ben onu görmüyorum çok saçma bir durum.ama yapamıyorum

benimde vardı canım böyle bi sevgilim onu asla anlamıcaksın ben 1 yıl sonunda yorulup ayrılmıştım.tıpkısının aynısı hatta.ayrıl derim zatn yeni başlamışsın.anı yaşamak peşinde bence sevmiyor seni...

sende onu sil facesini tel.ini silmeden kurtulamazsin bu durumdan. etrafina bak dunyadaki tek erkek o mu? kendini bulunmaz hint kumasi zannetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…